Abdullah Yılmaz

Abdullah Yılmaz

Son dakika Abdullah Yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Abdullah Yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Abdullah Yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdullah Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdullah yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.981 abdullah yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm abdullah yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rabia'nın acı ölümü... 'Olan benim 19 yaşında kızıma oldu'
Rabia'nın acı ölümü... 'Olan benim 19 yaşında kızıma oldu' Antalya'nın Manavgat ilçesinde otomobile ateş açılması sonucu Rabia Çerçi'nin (19) yaşamını yitirdiği olaya ilişkin davanın görülmesine başlandı. Rabia Çerçi'nin annesi Ümit Cava, "Bu işin içinde çok büyük şeyler var. Olan benim 19 yaşında kızıma oldu" dedi.
14.01.2021 Gündem
21 yıl sonra...
21 yıl sonra... Evlatlık alındığını öğrenen Abdullah, internette kayıp ilanlarına bakarken bir fotoğraf dikkatini çekti. Fotoğraf kendisine benziyordu. Fotoğrafı internete koyan aileyi aradı. ‘Aradığınız çocuğun vücudunda yanık var mıydı?’ diye sordu... Aile ‘Sağ bacağında’ dedi. Yanık Abdullah’ın sağ bacağındaydı...
22.10.2018 Yaşam
Saadet Partisi'nin milletvekili adayları belli oldu
Saadet Partisi'nin milletvekili adayları belli oldu Saadet Partisi'nin 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayları belli oldu. Parti listeyi YSK'ya teslim etti.
21.05.2018 Siyaset
Hakemliği bıraktı, cezası açıklandı!
Hakemliği bıraktı, cezası açıklandı! Geride bıraktığımız günlerde hakemliği bıraktığını açıklayan Abdullah Yılmaz ile ilgili karar verildi. Yılmaz’a 4 ay hak mahrumiyeti cezası verildiği açıklandı.
20.02.2018 Futbol
Kocaman'dan iddialı açıklama! "Avrupa şampiyonluğunu kazanırız..."
Kocaman'dan iddialı açıklama! "Avrupa şampiyonluğunu kazanırız..." Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Aytemiz Alanyaspor karşılaşması sonrasında konuştu. İlk yarıda oynanan futbolu beğenmediğini söyleyen Aykut Kocaman, Beşiktaş’ta Pepe ve Talisca’nın yokluğunun da çok bir şeyi etkilemeyeceğini söyledi.
17.02.2018 Fenerbahçe
Abdullah Yılmaz PFDK'ya sevk edildi
Abdullah Yılmaz PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu, A Klasman Hakemi Abdullah Yılmaz'ın futbol camiasını küçük düşürecek, milli, ahlaki ve sportif kültüre aykırı açıklamaları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini açıkladı.
17.02.2018 Süper Lig
MHK'den flaş hakem açıklaması
MHK'den flaş hakem açıklaması Merkez Hakem Kurulu'ndan hakem Abdullah Yılmaz'ın iddiaları ile ilgili açıklama geldi.
17.02.2018 TFF 1.Lig
15 Temmuz şehidinin adı kütüphanede yaşayacak
15 Temmuz şehidinin adı kütüphanede yaşayacak Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit düşen polis memuru Kemal Tosun'un adı, Sultangazi Mehmetçik İlkokulu'nda yapılan kütüphaneye verildi
7.02.2018 Gündem
Rize'de kazanan çıkmadı
Rize'de kazanan çıkmadı TFF 1. Lig'in 4. hafta mücadelesinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Kazım Karabekir Stadı'nda turnike sisteminin tamamlanamaması nedeniyle Rize'de oynanan karşılaşmada, Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı.
10.09.2017 TFF 1.Lig
'Polis vurdu' denilen genci, evini soyduğu kişi öldürmüş
'Polis vurdu' denilen genci, evini soyduğu kişi öldürmüş Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde hendek ve barikat operasyonları devam ederken, 22 Şubat 2016 günü Bağlar İlçesi'nde yapılan protesto eylemi yapılırken bir sokak içinde 22 yaşındaki Abdullah Yılmaz başından vurularak öldürüldü. Abdullah Yılmaz'ın, korsan gösteriye müdahale eden polisler tarafından öldürüldüğü iddia edildi. Ancak yapılan soruşturma sonucunda Yılmaz'ın, 3 kez evini soyduğu Mahir Elhakan tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Firari olan Mahir Elhakan hakkında 'Haksız tahrik altında kasten öldürme' ve 'Ruhsatsız silah bulundurma' suçlarından 13 yıldan 21 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
Altınordu Elazığ'dan 3 puanla döndü
Altınordu Elazığ'dan 3 puanla döndü TFF 1. Lig'in ilk hafta karşılaşmasında Altınordu, Elazığspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti.
14.08.2017 TFF 1.Lig
Dostluk maçında gülen Trabzonspor
Dostluk maçında gülen Trabzonspor Trabzonspor, 50. yıl kutlamaları kapsamında İspanya'nın La Liga ekiplerinden Deportivo Alaves ile oynadığı dostluk maçını 2-0 kazandı.
2.08.2017 Trabzonspor
Futbolcuyu duşta unutup maça çıktılar!
Futbolcuyu duşta unutup maça çıktılar! Gümüşhanespor - Menemen Belediyespor maçı 3-3 devam ederken taraftarlar sahaya daldı, maç bitti zanneden futbolcular soyuna odasına girdi. Hakemin tekrardan sahaya davet ettiği konuk takım, bir futbolcusunu duşta unutunca maçı eksik tamamladı!
9.05.2017 Futbol
Spor Toto 2. Lig'de yarı finalistler belli oluyor
Spor Toto 2. Lig'de yarı finalistler belli oluyor Spor Toto 2. Lig'de MKE Ankaragücü ve İstanbulspor'un ardından TFF 1. Lig'e yükselecek üçüncü ve son ekibin belli olacağı play-off'ta çeyrek final rövanş karşılaşmaları yarın oynanacak.
7.05.2017 TFF 1.Lig
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda FETÖ depremi
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda FETÖ depremi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, eski Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Genel Sekreteri Deniz Kurmay Albay Saral'ın da arasında bulunduğu 21'i asker, 3'ü örgüt "abi"si 24 kişi hakkında "FETÖ üyesi olmak" suçundan dava açtı
29.09.2021 Gündem
Kayseri rahat geçti!
Kayseri rahat geçti! Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nda sahasında ağırladığı Darıca Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup etti.
Kupada 3. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı
Kupada 3. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı Ziraat Türkiye Kupası gruplarında 21 ve 22 Aralık'ta oynanacak üçüncü hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
Nevşehir'de 5  kamu çalışanı FETÖ'den tutuklandı
Nevşehir'de 5 kamu çalışanı FETÖ'den tutuklandı Nevşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında 2'si astsubay, 1'i polis memuru 5 kişi tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Farah rüzgarı
Farah rüzgarı Kasım ayında Farah Zeynep Abdullah fırtınası esecek çünkü güzel oyuncu yeni filmi ‘Ekşi Elmalar’ ve ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisiyle geri döndü! Instyle dergisine konuşan Abdullah, Yılmaz Erdoğan ile çalışmanın her zaman hayal ettiği bir şey olduğunu belirtti...
2.11.2016 Magazin
Ziraat Türkiye Kupası hakemleri belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası hakemleri belli oldu Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
23.09.2021 Futbol
Süper Lig hakemleri belli oldu
Süper Lig hakemleri belli oldu Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunda görev alacak hakemler belli oldu.
23.09.2021 Süper Lig
‘Alo Evlat Hattı’
‘Alo Evlat Hattı’ Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde belediyenin kurduğu ‘Alo Evlat Hattı’ ekibi, çocuğunu kaybeden ya da uzakta olan yaşlıların hem temel ihtiyaçlarını karşılıyor hem de onlarla zaman geçiriyor.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da 22 yaşındaki genç öldürüldü
Diyarbakır'da 22 yaşındaki genç öldürüldü DİYARBAKIR’ın merkez Bağlar İlçesi’nde 22 yaşındaki Abdullah Yılmaz, henüz kimliği belirsiz bir kişi başından vurularak öldürüldü.
29.09.2021 Gündem
Kupada hakemler açıklandı
Kupada hakemler açıklandı Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nu yönetecek hakemler açıklandı.
21.03.2016 Futbol
Pet şişeler yasaklanıyor!
Pet şişeler yasaklanıyor! Prof. Dr. Temel’in araştırmalarının ardından Amerika’nın San Francisco eyaletinde, plastik pet şişe satışlarını yasakladı.
29.12.2015 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Abdullah Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdullah yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.