Abd Üssü

Abd Üssü

Son dakika abd üssü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abd üssü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abd üssü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Üssü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd üssü gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.832 abd üssü haberi bulunmuştur. Tüm abd üssü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dedeağaç’a CIA Başkanı’ndan sır ziyaret! Türkiye sınırına 40 kilometre mesafede...
Dedeağaç’a CIA Başkanı’ndan sır ziyaret! Türkiye sınırına 40 kilometre mesafede... ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns’ün, 11 yıl aradan sonra ilk kez 30 Mayıs’ta Yunanistan’a ziyarette bulundu. Yunan başkenti Atina’da temaslarda bulunan CIA Başkanı Burns’ün ABD üssünün bulunduğu Dedeağaç kentini ve Türkiye sınırını da ziyaret ettiği öne sürüldü. Burns iddiası netlik kazanmadı ancak bir gün sonra ABD’nin Atina Büyükelçisi’nin de bölgede teftişte bulunması dikkat çekti. Türkiye sınırına 40 km uzaklıktaki Dedeağaç, son dönemde ABD’nin Avrupa’daki en önemli lojistik limanlarından biri haline geldi.
8.06.2023 Dünya
Dedeağaç nerede, hangi ülkede? Dedeağaç Amerika üssü mü oldu?
Dedeağaç nerede, hangi ülkede? Dedeağaç Amerika üssü mü oldu? Dedeağaç Amerikan üssü nerede? Dedeağaç, ABD üssü oldu. New York Times gazetesinde yer alan haberde, birkaç yıl öncesine kadar neredeyse hiç kullanılmayan limanın, ABD'nin Doğu Avrupa'daki varlığını güçlendirme adımlarıyla birlikte "merkezi bir rol" üstlendiğine dikkat çekildi.
22.08.2022 Dünya
Dedeağaç ABD'nin silah üssü oldu! New York Times durumu 'Türkiye korkusu' diye tanımladı...
Dedeağaç ABD'nin silah üssü oldu! New York Times durumu 'Türkiye korkusu' diye tanımladı... Türkiye sınırına 40 kilometre uzaklıktaki Dedeağaç limanı ABD'nin silah üssü oldu. New York Times gazetesi özel haberiyle 'beklenmedik jeopolotik parlama noktası'na yığılan Amerikan silahlarını 'Türkiye korkusu' diye tanımladı, Kathimerini ise ABD'li ismin skandal röportajını 'Türkiye'ye çınlayan bir mesaj-NATO'ya ait olduğunu gösterinceye kadar Türkiye'ye F-16 yok' başlığıyla yayımladı.
22.08.2022 Dünya
Irak’ta ABD Büyükelçiliğine roketli saldırı
Irak’ta ABD Büyükelçiliğine roketli saldırı Irak’ın başkenti Bağdat’taki ABD Büyükelçiliğine roketli saldırı düzenlendiği bildirildi.
13.01.2022 Dünya
Şoke eden açıklama: İntikam tamamlanmadı!
Şoke eden açıklama: İntikam tamamlanmadı! İran Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Tuğgeneral Ebulfazl Şikarçi, Irak'taki ABD üssüne düzenledikleri saldırıyı "intikamın tamamı" olarak görmediklerini söyledi.
8.01.2020 Dünya
Taliban lideri Ömer 'ABD Üssü'nün yakınında yaşadı'
Taliban lideri Ömer 'ABD Üssü'nün yakınında yaşadı' Yeni yayımlanan bir kitapta, eski Taliban lideri Molla Muhammed Ömer'in, Afganistan'daki bir Amerikan üssüne yürüme mesafesinde yaşadığı iddia edildi.
11.03.2019 Dünya
DEAŞ'lı teröristler ABD üssüne götürüldü
DEAŞ'lı teröristler ABD üssüne götürüldü ABD, YPG/PKK'lı teröristlerin Fırat'ın doğusundaki DEAŞ bölgelerinin tümünü işgal etmesinin ardından teslim olan DEAŞ'lı teröristlerden onlarcasını Deyrizor'daki üssüne nakletti
16.02.2019 Dünya
ABD'li komutan: İncirlik’ten ayrılmayız!
ABD'li komutan: İncirlik’ten ayrılmayız! İncirlik Üssü'nün ABD'li komutanı Albay David S. Eaglin, ABD’nin İncirlik’ten ayrılma planı olmadığını söyledi. Eaglin, "Buradaki varlığımız, müttefik ve stratejik partnerimiz Türkiye’yle on yıllardır süren çalışma isteğimizin sembolü. ABD’nin İncirlik’ten ayrılmak gibi bir planı yok." dedi
2.07.2018 Dünya
'Buraya ABD üssü kurulamaz!'
'Buraya ABD üssü kurulamaz!' ABD üssü kurulmasını istemeyen bölge sakinleri ve göstericiler, hava savunmasının inşa edileceği bölgeye malzeme taşınırken, polisle çatıştı
12.04.2018 Dünya
ABD askeri İncirlik Üssü'nde bayrak yaktı!
ABD askeri İncirlik Üssü'nde bayrak yaktı! İncirlik Üssü'nde bulunan ABD Hava Kuvvetleri 39. Hava Kanat Komutanlığına ait Amerikan bayrağı düzenlenen törenle emekli edilip yakıldı.
1.02.2018 Dünya
Son dakika: ABD üssü abluka altında!
Son dakika: ABD üssü abluka altında! Rusya Genelkurmay Başkanı Valeriy Gerasimov, Suriye'nin güneyindeki El Tanf'taki ABD'ye ait üssün Suriye ordusu tarafından tamamen abluka altına alındığını söyledi. Gerasimov, üste militanların eğitildiğini belirtti.
27.12.2017 Dünya
İngiltere’deki ABD üssü acil olarak kapatıldı!
İngiltere’deki ABD üssü acil olarak kapatıldı! ABD’nin İngiltere’deki hava üssü Mildenhall, henüz açıklanmayan bir olay nedeniyle acil olarak kapatıldı.
18.12.2017 Dünya
ABD üslerine saldırı tehdidi!
ABD üslerine saldırı tehdidi! Pyongyang yönetimi, ABD üslerinin bulunduğu Guam'a füze fırlatma hazırlığında olduğunu açıkladı. Yetkililer, ABD toprağı Guam'ın güvenli olduğunu duyurdu
9.08.2017 Dünya
ABD üssünde terör toplantısı yaptılar!
ABD üssünde terör toplantısı yaptılar! Terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısının sözde kantonları ABD’ye ait Rimeylan Askeri Üssü’nde toplandı. Sözde Kantonlar Meclisi Başkanı Mansur Sallum’un başkanlık ettiği toplantıda Tel Abyad’ın kanton olması karara bağlandı. Tel Abyad’ın kanton olmasının federasyon için son adım olduğu da konuşuldu.
28.07.2017 Dünya
ABD Şokta! Herkes bu Türk'ü konuşuyor!
ABD Şokta! Herkes bu Türk'ü konuşuyor! ABD'li ünlü oyuncu Scarlett Johansson ve Chris Evans Amerikan askerlerine moral vermek için Adana'da bulunan İncirlik Üssü'ne geldi. Adanalı bir genç ise tüm güvenlik önlemlerini aşarak üsse girdi, ünlü isimlerler fotoğraf çektirdi. ABD'li yetkililer konuyla ilgili soruşturma başlattı.
17.06.2021 Dünya
PKK sahasında ikinci ABD üssü iddiası
PKK sahasında ikinci ABD üssü iddiası Suriye'de PYD bünyesinde çalışan Batılı kaynaklar, ABD'nin 2'inci üssünü Ayn El Arab'ta kurma düşüncesinde olduğunu ifade etti
6.03.2016 Dünya
‘Patriotlar İsrail’in bekçisi değil!
‘Patriotlar İsrail’in bekçisi değil! Bakan Davutoğlu, bazı milletvekillerinin Patriot sistemleriyle ilgili soru önergelerine cevap verdi
29.09.2021 Gündem
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
Prof. Dr. Naci Görür'den deprem uyarısı: 4 ilde ihtimali yüksek görüyoruz
Prof. Dr. Naci Görür'den deprem uyarısı: 4 ilde ihtimali yüksek görüyoruz 6 Şubat depremlerinin yaşandığı bölgede 1 yıl içinde 5 ve üzeri artçı deprem olma olasılığının hesaplandığı bir çalışmaya göre, 4 ilde bu ihtimal daha yüksek.
17.03.2024 Gündem
ABD’de kaybolan askeri helikopterin akıbeti belli oldu
ABD’de kaybolan askeri helikopterin akıbeti belli oldu ABD ordusu Nevada'dan California'ya gittiği sırada irtibatın kesildiği helikopterin düştüğünü, içindeki 5 askerin hayatını kaybettiğini duyurdu.
8.02.2024 Dünya
Bakan Kacır'dan CNN TÜRK'te açıkladı: 10 yılda uzay ekosisteminin oyuncusu olacağız
Bakan Kacır'dan CNN TÜRK'te açıkladı: 10 yılda uzay ekosisteminin oyuncusu olacağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, CNN TÜRK'te Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, CNN TÜRK'te Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Alper Gezeravcı'nın uzay programıyla ilgili detayları aktaran Bakan Kacır, "10 yıl sonra aslında Türkiye hem bölgesinde hem de küresel düzeyde uzay ekosisteminin önemli oyuncusu olacak. " dedi. Öte yandan Bakan Kacır, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Alper Gezeravcı arasında yaşanan görüşmedeki sürpriz detayı da açıkladı.
29.01.2024 Gündem
İran, ABD üssünü vurdu! Mossad'ın karargahı yok edildi
İran, ABD üssünü vurdu! Mossad'ın karargahı yok edildi İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Ortadoğu'da tansiyonu zirveye çıkaran hamle gece saatlerinde geldi. Suriye ve Irak'ta patlamalar meydana geldi. Kısa süre sonra İran önceden belirlenen hedeflere füze saldırısı düzenlediğini dünyaya duyurdu. Devlet kontrolündeki İRNA saldırıda Mossad'ın karargahının yok edildiğini duyurdu. Füze saldırıları sonrası ABD'den ilk açıklama geldi.
16.01.2024 Dünya
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor
İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor 7 Ekim baskını sonrasında Hamas’ı bitirme hedefiyle Gazze’ye harekât başlatan İsrail, saldırılarında hedef ayırt etmiyor. Sivillerin sığındığı hastane, okul, ibadethanelerin yanı sıra ambulans ve jenaratörler, hatta mezarlıklar bile vuruluyor. İsrailli yetkililer katliamları ‘Sivillere gidin demiştik’ diye savunuyor.
5.11.2023 Gündem
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı! İsrail'in Gazze'de sivilleri öldürmesine ABD ve Avrupa sessiz kalırken, İsrail savaş uçaklarının bir hastaneyi bombalaması dünyayı şok etti. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, İsrail'in Gazze'de hastaneye düzenlediği ve 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı lanetledi. ABD'nin Kürecik Radar Üssü önünde de toplanan vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi. İstanbul Valiliği dün akşam İsrail Başkonsolosluğu önünde yapılan protesto eylemleri ile ilgili basın açıklaması yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklamada protesto eylemleri sırasında kalp krizi geçiren bir kişinin hayatını kaybettiği, olaylarda taşkınlık çıkaran 5 kişinin ise gözaltına alındığı ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca 43'ü polis 63 kişinin de yaralandığı belirtildi.
18.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abd Üssü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd üssü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.