Abd Temsilciler Meclisi

Abd Temsilciler Meclisi

Son dakika ABD Temsilciler Meclisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABD Temsilciler Meclisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABD Temsilciler Meclisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Temsilciler Meclisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd temsilciler meclisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.080 abd temsilciler meclisi haberi bulunmuştur. Tüm abd temsilciler meclisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD Temsilciler Meclisi'nde silah satışına kısıtlama getiren tasarı onaylandı!
ABD Temsilciler Meclisi'nde silah satışına kısıtlama getiren tasarı onaylandı! ABD Temsilciler Meclisi, tehlikeli olabilecek kişilere silah satışını engelleyecek “Kırmızı Bayrak” adlı yeni bir yasa tasarısı hazırladı. “Kırmızı Bayrak” yasası olarak adlandırılan yasaya göre, bölge mahkemelerine verilen dilekçe doğrultusunda mahkeme yargıcı, tehlikeli sayılan bir kişinin silah satın alması veya bulundurmasını geçici olarak engellenmesine karar verebilecek.
9.06.2022 Dünya
Kripto paralar için kritik gün! Kripto paralara yasal düzenlemeler gelecek mi?
Kripto paralar için kritik gün! Kripto paralara yasal düzenlemeler gelecek mi? Kripto para piyasaları için kritik gün! Coin yatırımcısının gözü kulağı ABD’de olacak! ABD Temsilciler Meclisi'ndeki Finansal Hizmetler Komitesi bugün toplanıyor. Gündemde ise, kripto paralar ve yasal düzenlemeler olacak. Komitede önde gelen 6 kripto firmasının temsilcisi de bulunacak. Peki, Kripto paralara yasal düzenlemeler gelecek mi? Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Ethereum, BTC, Dogecoin ve XRP kaç dolar? İşte detaylar…
8.12.2021 Ekonomi
ABD'nin ilk kadın Müslüman vekillerinden İlhan Omar yeniden seçildi
ABD'nin ilk kadın Müslüman vekillerinden İlhan Omar yeniden seçildi Somali kökenli başörtülü İlhan Omar, Minnesota eyaletinden ABD Temsilciler Meclisine yeniden seçildi.
4.11.2020 Dünya
ABD Temsilciler Meclisi'nden yeni karar... Maskesiz geleni dışarı atacaklar!
ABD Temsilciler Meclisi'nden yeni karar... Maskesiz geleni dışarı atacaklar! Corona virüs tedbirleri kapsamında ABD Temsilciler Meclisi'ne maskesiz gelen üyeler artık dışarı çıkarılabilecek.
30.07.2020 Dünya
ABD'den iki skandal karar! Türkiye'den sert tepki....
ABD'den iki skandal karar! Türkiye'den sert tepki.... ABD Temsilciler Meclisi iki skandal karara imza attı. Sözde "Ermeni soykırımı" ve yaptırım kararlarına Türkiye'nin tepkisi çok sert oldu. Dışişleri Bakanlığı "ABD Yönetimini ilişkilerimize daha fazla zarar verebilecek adımların önlenmesi için gerekli tedbirleri almaya davet ediyoruz" çağrısı yaptı.
30.10.2019 Siyaset
Bir şok da Pompeo'ya! İfadeye çağrıldı...
Bir şok da Pompeo'ya! İfadeye çağrıldı... Demokratların kontrolündeki ABD Temsilciler Meclisi, ABD Başkanı Donald Trump'ın Ukrayna görüşmesine ilişkin gerekli belgeleri Meclis'e sunmaması sebebiyle Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'yu ifadeye çağırdı.
28.09.2019 Dünya
Trump'ın sağlık yasası Temsilciler Meclisi'nden geçti
Trump'ın sağlık yasası Temsilciler Meclisi'nden geçti ABD Temsilciler Meclisi, Obamacare olarak bilinen sağlık sigorta sistemini kaldırarak yerine Amerikan Sağlık Hizmetleri Yasasını (AHCA) koymayı öngören tasarıyı kabul etti
5.05.2017 Dünya
Trump’ın tepkisi Kongre Etik Ofisi ile ilgili tasarıyı geri çektirdi
Trump’ın tepkisi Kongre Etik Ofisi ile ilgili tasarıyı geri çektirdi ABD Temsilciler Meclisi, seçilmiş başkan Donald Trump’ın tepkisi üzerine, Kongre Etik Ofisi’nin yetkilerini kısıtlayan düzenlemeyi iç tüzük ile ilgili yasa tasarısı paketinden çıkardı
3.01.2017 Dünya
ABD İran'a 20 milyar dolarlık uçak satışını onayladı
ABD İran'a 20 milyar dolarlık uçak satışını onayladı ABD Fransa merkezli uçak üreticisi Airbus'un İran Air'e yaklaşık 20 milyar dolar değerinde uçak satışını sağlayacak lisansı onayladığı açıklandı.
17.06.2021 Dünya
İran tasarısı ABD Temsilciler Meclisi’nde kabul edildi
İran tasarısı ABD Temsilciler Meclisi’nde kabul edildi ABD Temsilciler Meclisi'nde, nükleer anlaşmanın uygulanmaya başlamasıyla kaldırılacak yaptırımlardan İran'ın balistik füze programını ve terörizmini destekleyen kuruluşların yararlanmasını engelleyen tasarı kabul edildi.
8.01.2016 Dünya
Zam gelecek mi?
Zam gelecek mi? 'Mayıs ayında doğalgaz fiyatları...'
29.04.2013 Ekonomi
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere yanıt verdi. Yapılan açıklamada, "18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı seçme ve halkoylamasına katılma hakkına sahiptir. Vatandaşlık görevini yerine getirmek için oy kullanma hakkını yürürlükteki mevzuat esasları kapsamında yerine getirmektedir" denildi.
4.04.2024 Gündem
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın mayıs ayında planlan ABD’yi ziyareti öncesinde iki ülke arasında son günlerde yoğun bir diplomasi trafiği yaşanıyor. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nden bir heyet dün Ankara’da bir dizi kritik temaslarda bulundu.
30.03.2024 Gündem
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi?
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi? ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi. "Artık kampanyamı askıya alma zamanı geldi" diyen Haley, "Hiçbir pişmanlığım yok. Artık aday olmayacak olsam da, inandığım şeyler için sesimi çıkarmaktan vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı. Peki, Nikki Haley kimdir, nereli, Yahudi mi? Nikki Haley neden adaylıktan çekildi?
7.03.2024 Dünya
Biden'ın F-16 hamlesi dünyada manşet oldu!
Biden'ın F-16 hamlesi dünyada manşet oldu! Biden yönetiminden Türkiye’ye F-16 satışına destek geldi. ABD Başkanı Türkiye’ye F-16 satışını onaylamaları için Kongre üyelerine mektup gönderdi. Biden'ın bu hamlesi dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. New York Times diplomatik girişimlere dikkat çekti ve Biden'ın mektubunda satışın hızla onaylanması çağrısında bulunduğunu yazdı. Yunan basını ise 'ABD Başkanı Erdoğan'a Savaş Uçağı Verdi' yorumunda bulundu. ABD Başkanı Joe Biden Türkiye’ye F-16 satışını onaylamaları için Kongre üyelerine mektup gönderdi.
25.01.2024 Gündem
Dijital Telif Yasası ile ilgili dikkat çeken açıklama: Google telif ücreti ödemek zorunda kalacak
Dijital Telif Yasası ile ilgili dikkat çeken açıklama: Google telif ücreti ödemek zorunda kalacak Türkiye'de Dijital Telif Yasası konusunda çalışmalar hızlandı. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Google'ı bütçe görüşmelerinden sonra TBMM'ye çağıracaklarını söyledi. Dijital telif yasası ile ilgili konuşan Sosyal Medya Araştırmacısı Ümit Sanlav, "Google bizi sömürüyor! Haberlere arama motoru Google üzerinden ulaşılıyor. Bu haberler üzerinden milyar dolarlar kazanan Google, dijital içerikleri üretenlere herhangi bir ödeme yapmıyor" diyerek önemli açıklamalarda bulundu.
20.12.2023 Gündem
İsrail-Hamas savaşında son dakika... İsrail ordusu Gazze'de taktik değiştirdi
İsrail-Hamas savaşında son dakika... İsrail ordusu Gazze'de taktik değiştirdi İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar 7 Ekim tarihinden itibaren Gazze topraklarında devam ediyor. Kritik bölgedeki savaş 20'nci gününe girerken Gazze'den gelen haber ile İsrail ordusunu yeni taktiği gün yüzüne çıktı. Her gün bombalanan Gazze'de hayatını kaybeden siviller için ABD Başkanı Biden'dan gelen skandal açıklama tepkilere neden olurken Rusya Devlet Başkanı Putin'den gelen açıklama ise gündemin ilk sırasına yerleşti.
26.10.2023 Dünya
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi...
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi... Türk ve Türkiye düşmanlığı ile tanınan Senatör Bob Menendez, evinde bulunan deste deste banknotları acil durum için tuttuğunu, kendi tasarrufu olduğunu söyledi. Küba göçmeni olan Menendez, Komünist dönemden kalma bir alışkanlık olarak durumu açıklamaya çalışsa da Komünistler gelmeden ailesinin ülkeden göç ettiği anlaşıldı.
27.09.2023 Dünya
F-35 savaş uçağı ABD'de kayboldu! Yetkililer uçağı bulmak için halktan yardım istedi...
F-35 savaş uçağı ABD'de kayboldu! Yetkililer uçağı bulmak için halktan yardım istedi... F-35B jetinin kaybolması ABD'de gündem oldu. Askeri yetkililer, Güney Carolina'da pilotun kendini fırlatmasının ardından izini kaybettikleri savaş uçağının bulunması için halktan yardım istedi.
18.09.2023 Dünya
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var'
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var' ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) son günlerde UFO tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Geçtiğimiz günlerde eski istihbarat ekiplerinin çıktıkları mahkemede UFO'ları gördüklerini iddia etmesi üzerine konu ABD kongresine taşındı. Harvard Üniversitesi'nden astrofizik profesörü Avi Loeb'da şaşartan bir açıklamada b ulunarak 28 gün sonra uzaylıların varlığı ile ilgili açıklama yapacaklarını söyledi.
6.08.2023 Dünya
ABD Kongresi’nde F-16 direnişi!
ABD Kongresi’nde F-16 direnişi! ABD yönetimi Türkiye’ye F-16 satışı için harekete geçti, ancak Kongre’de Menendez’in başını çektiği muhalif isimlerden hemen olumsuz açıklamalar geldi.
15.01.2023 Gündem
ABD'de Temsilciler Meclisi Başkanı belli oldu
ABD'de Temsilciler Meclisi Başkanı belli oldu ABD'de Kevin McCarthy 15. turda Temsilciler Meclisi Başkanı seçildi.
7.01.2023 Dünya
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Çin, Tayvan çevresinde tatbikat başlattı
Çin, Tayvan çevresinde tatbikat başlattı Çin Halk Kurtuluş Ordusu (PLA), Tayvan çevresinde havadan ve denizden müşterek tatbikat başlatıldığını duyurdu.
25.12.2022 Dünya
Savunma Bakanı Akar: 2015'ten beri 37 bin terörist etkisiz hale getirildi
Savunma Bakanı Akar: 2015'ten beri 37 bin terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar TBMM Genel Kurulu'nda konuştu. Bakan Akar, "24 Temmuz 2015ten bugüne kadar; yurt içinde, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde toplam 37 bin, bu yılın başından itibaren ise 4 bin civarında terörist etkisiz hale getirilmiştir." dedi.
9.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abd Temsilciler Meclisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd temsilciler meclisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.