Abd Kongresi

Abd Kongresi

Son dakika abd kongresi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abd kongresi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abd kongresi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Kongresi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd kongresi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.197 abd kongresi haberi bulunmuştur. Tüm abd kongresi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Çavuşoğlu: ABD Başkanı Biden F-16 konusunda desteğinin tam olduğu söyledi
Bakan Çavuşoğlu: ABD Başkanı Biden F-16 konusunda desteğinin tam olduğu söyledi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Moldova Dışişleri ve Avrupa ile Entegrasyon Bakanı Nicu Popescu Dışişleri Bakanlığı İstanbul Temsilciliği'nde ortak basın toplantısı düzenledi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.
7.12.2022 Dünya
Bakan Gül: ABD Kongresi'nde yaşananları endişeyle takip ettik
Bakan Gül: ABD Kongresi'nde yaşananları endişeyle takip ettik Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ABD Kongresi'nde yaşanan olayları endişeyle takip ettiklerini, seçmen iradesine saygı duyulması gerektiğini bildirdi.
7.01.2021 Siyaset
ABD'de Demokratlar 'polisler' için harekete geçiyor
ABD'de Demokratlar 'polisler' için harekete geçiyor ABD Kongresi'ndeki Demokratlar, siyahi Amerikalı George Floyd'un polis şiddeti sonucu hayatını kaybetmesin ardından polise yönelik soruşturma başlatmanın önündeki engelleri azaltacak bir yasa tasarısı sunmayı planlıyor.
7.06.2020 Dünya
ABD Kongresi'ne sunulan F-35 raporunda Türkiye detayı
ABD Kongresi'ne sunulan F-35 raporunda Türkiye detayı ABD Hükümeti Hesap Verebilirlik Ofisi'nin (GAO) hazırladığı F-35 tedarik raporunda, Türkiye'yi F-35 programından çıkarma girişiminin programın aksayan üretim ve tedarik sürecini daha da sekteye uğratabileceğine dikkat çekildi.
12.05.2020 Dünya
ABD Kongresi harekete geçiyor! Yarın oylamaya sunulacak
ABD Kongresi harekete geçiyor! Yarın oylamaya sunulacak ABD'ye yasa dışı giren göçmenlerle ilgili kriz büyürken, Temsilciler Meclisi Başkanı Paul Ryan sorunun çözümüne yönelik bir yasa tasarısının yarın oylamaya sunulacağını bildirdi.
20.06.2018 Dünya
Facebook sizi dinliyor!
Facebook sizi dinliyor! Kullanıcılarının kişisel verilerini sattığı ortaya çıkan Facebook’un, cep telefonlarındaki aplikasyon aracılığıyla üyelerini 24 saat dinlediği iddia edildi. Zuckerberg ABD Kongresi’nde ifade verecek
28.03.2018 Dünya
ABD'nin skandal raporundan sonra...
ABD'nin skandal raporundan sonra... ABD Kongresi’ne sunulan PYD’nin ‘PKK’nın milis gücü’ olduğunu vurgulayan rapor, Türkiye’ye uluslararası hukuk yolunu açtı. Hukukçular Türkiye’nin, ABD aleyhine Uluslararası Adalet Divanı’na başvuru yapabileceğini belirtti
17.02.2018 Gündem
ABD halkını dehşete düşürecek rapor!
ABD halkını dehşete düşürecek rapor! ABD Kongresi için hazırlanan bir raporda, muhtemel nükleer saldırısı sonucunda oluşacak elektromanyetik darbenin ABD nüfusunun yüzde 90'ının ölümüne yol açabileceği belirtildi
28.10.2017 Dünya
ABD Kongresi, Trump'ın yaptırım yetkisini devralıyor
ABD Kongresi, Trump'ın yaptırım yetkisini devralıyor ABD Kongresi, Başkan Donald Trump'ın ilk 6 ayında onayladığı en önemli yasa teklifiyle, Beyaz Saray'ın 'yaptırım' yetkilerini devralmaya hazırlanıyor
1.08.2017 Dünya
Trump, ABD Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma kararını askıya aldı
Trump, ABD Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma kararını askıya aldı Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump'ın, Tel Aviv'deki ABD Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma kararını şimdilik askıya aldığını açıkladı.
1.06.2017 Dünya
Gülen okulları ABD Kongresi’nde gündeme geldi
Gülen okulları ABD Kongresi’nde gündeme geldi ABD’de 140’ı aşan okullarıyla her yıl Amerikan hükümetinden milyonlarca dolar para alarak kendi organizasyonuna akıtan Fethullah Gülen örgütlenmesinin faaliyetleri ABD Kongresi’nde de gündeme geldi.
29.09.2021 Gündem
Arap Parlamentosu'ndan ABD'ye çağrı: İptal et
Arap Parlamentosu'ndan ABD'ye çağrı: İptal et Arap Parlamentosu, ABD Kongresi'ne, 11 Eylül saldırılarında hayatını kaybedenlerin ailelerine Suudi Arabistan aleyhine dava açma imkanı veren yasayı iptal etme çağrısında bulundu
17.06.2021 Dünya
ABD Kongresi 11 Eylül tasarısından vazgeçmiyor!
ABD Kongresi 11 Eylül tasarısından vazgeçmiyor! ABD Kongresi'nin üyeleri, ABD Başkanı Barack Obama'nın veto etmesine rağmen 11 Eylül saldırılarında hayatını kaybedenlerin ailelerine, Suudi Arabistan'a dava açma imkanı getiren yasa tasarısını geçirmek için yeni bir oylamaya gidecek
17.06.2021 Dünya
ABD Kongresi'nde skandal! O FETÖ'cü ismi davet ettiler
ABD Kongresi'nde skandal! O FETÖ'cü ismi davet ettiler ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi'nin Avrupa, Avrasya ve Yükselen Tehditler Alt Komitesi'nde yapılan bir oturuma, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilişkili olduğu iddia edilen eski emniyet amiri ve akademisyen Ahmet Sait Yayla, son dakikada konuşmacı olarak eklendi.
17.06.2021 Dünya
Kral, Obama’yı tehdit etti
Kral, Obama’yı tehdit etti ABD kongresinden, Suudi Arabistan’ın 11 Eylül olaylarında rolü olduğunu vurgulayan ve Suudi Arabistan’a yönelik yargı yolunu açabilecek olan yasa tasarısının geçmesi halinde Suudi Arabistan ABD’yi dünyadaki dolar fiyatlarını düşürmekle tehdit etti...
16.04.2016 Dünya
ABD'nin kalbine silahlı saldırı!
ABD'nin kalbine silahlı saldırı! ABD Kongresi Ziyaretçi Merkezi’nde meydana gelen silahlı saldırı başkent Washington’da paniğe yol açtı. Silahlı saldırgan ele geçirilirken, bir polis memurunun yaralandığı açıklandı. Güvenlik ve ilk yardım görevlilerini alarma geçiren saldırı üzerine Kongre Binası’na giriş ve çıkışlar bir sure durduruldu.
28.03.2016 Dünya
ABD Kongresi'nden Esad rejimi için flaş karar!
ABD Kongresi'nden Esad rejimi için flaş karar! ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi, Suriye'de rejim ve müttefiklerinin işledikleri savaş suçlarıyla ilgili yargılama yapacak mahkeme kurulmasını talep eden kararı kabul etti
2.03.2016 Dünya
ABD Kongre üyelerinden Müslümanlara destek
ABD Kongre üyelerinden Müslümanlara destek ABD Kongresinin ilk Müslüman temsilcisi Ellison ile Florida temsilcisi Schultz, Kongre üyelerinden, ABD Başkanı Obama'nın yarınki konuşması için Müslüman arkadaşlarını Meclis'e davet etmelerini istedi
11.01.2016 Dünya
ABD'den Kuzey Kore'ye yaptırım hazırlığı
ABD'den Kuzey Kore'ye yaptırım hazırlığı ABD Kongresinin, "Hidrojen bombası denediğini" iddia edilen Kuzey Kore'ye yeni yaptırımlar getirecek tasarı üzerinde çalıştığı bildirildi.
7.01.2016 Dünya
İran'dan ABD'ye sert tepki: Bu soygundur
İran'dan ABD'ye sert tepki: Bu soygundur İran Meclis Başkanı Laricani, ABD Kongresi'nin, Tahran'ın Amerikan bankalarındaki 1,7 milyar dolarlık mal varlığına el koyma kararını "soygun" olarak nitelendirdi.
28.12.2015 Dünya
ABD Kongresi’ne helikopterle indi, başkenti alarma geçirdi
ABD Kongresi’ne helikopterle indi, başkenti alarma geçirdi ABD’nin başkenti Washington D.C.’nin bahçesine tek kişilik helikopterle inen bir kişi güvenlik güçlerini alarma geçirdi
15.04.2015 Dünya
Netanyahu'ya tüm dünyadan tepki
Netanyahu'ya tüm dünyadan tepki Hasidik Yahudiler, ABD Kongresi'nde konuşma yapan İsrail Başbakanı Netanyahu'yu, New York'ta protesto etti. İran da konuşmayı seçim propagandasının bir parçası olduğu görüşünde.
4.03.2015 Dünya
ABD Meclisi Netanyahu’yu davet etti, Beyaz Saray karşı çıktı
ABD Meclisi Netanyahu’yu davet etti, Beyaz Saray karşı çıktı ABD Kongresi'nin alt kanadı olan Temsilciler Meclisi Başkanı John Boehner, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’yu Kongre’de konuşmak üzere davet etti...
22.01.2015 Dünya
ABD'den Kürt partilerine iyi haber
ABD'den Kürt partilerine iyi haber ABD Kongresi'nin, KDP ve KYB'yi "üçüncü sınıf terör örgütleri listesinden" çıkardığı belirtildi.
13.12.2014 Dünya
İşte 2015 yılında IŞİD'e atılacak bomba miktarı
İşte 2015 yılında IŞİD'e atılacak bomba miktarı ABD Kongresi, Başkan Barack Obama’ya Irak ve Suriye’de IŞİD’e karşı mücadele kampanyasını genişletme yetkisi de tanıyan, 2015 yılı için 585 milyar dolarlık savunma bütçesini onayladı. IŞİD'e karşı düzenlenecek hava saldırıları için 5 milyar dolarlık bütçe ayrılacak.
13.12.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abd Kongresi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd kongresi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.