ABD enflasyon verileri saat kaçta açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyonu Fed’in faiz kararını nasıl etkiler?
ABD enflasyon verileri saat kaçta açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyonu Fed’in faiz kararını nasıl etkiler? Küresel piyasalarda gözler ABD enflasyon verilerine çevrildi. Fed’in faiz kararında etkili olacak enflasyon verileri beklenirken ekonomistler TÜFE’de gerçekleşebilecek bir yumuşama sonucu piyasaların ralliye neden olabileceği yorumlarını yapıyor. Peki, ABD enflasyon verileri saat kaçta açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyonu Fed’in faiz kararını nasıl etkiler? İşte ABD enflasyonunun açıklanacağı saat…
10.11.2022 Ekonomi
ABD enflasyon verisi ne zaman açıklanacak, saat kaçta? ABD enflasyon beklentisi Eylül 2022!
ABD enflasyon verisi ne zaman açıklanacak, saat kaçta? ABD enflasyon beklentisi Eylül 2022! ABD enflasyon verisi saat kaçta, ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon verileri için yapılan araştırmalar devam ediyor. Altından, borsaya, kripto paradan devlet tahvil getirileri dışında Fed kararını da etkileyen ABD enflasyon verileri bugün açıklanacak. İşte ABD enflasyon verileri açıklanma saati ve enflasyon beklentisi…
13.09.2022 Ekonomi
ABD enflasyon ne zaman açıklanacak? 2022 Şubat ABD enflasyon verisi TSİ kaçta açıklanacak? Gözler enflasyon rakamları açıklamasında!
ABD enflasyon ne zaman açıklanacak? 2022 Şubat ABD enflasyon verisi TSİ kaçta açıklanacak? Gözler enflasyon rakamları açıklamasında! ABD enflasyon ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon verileri aramaları yoğunlaştı. Şubat ayında ilk hafta geride kalırken piyasanın gözü kulağı AB’den gelecek habere çevrildi. ABD’de enflasyon verisine göre Fed faiz artırımında bulunacak, bu da küresel piyasaların önemli derecede etkileyecek. Peki, ABD enflasyon verisi ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
10.02.2022 Ekonomi