Abd Askeri

Abd Askeri

Son dakika abd askeri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abd askeri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abd askeri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Askeri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd askeri gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.851 abd askeri haberi bulunmuştur. Tüm abd askeri haberleri aşağıda listelenmiştir.
20 yıllık sır deşifre oldu! Saddam Hüseyin'i yakalayan ABD'li asker konuştu...
20 yıllık sır deşifre oldu! Saddam Hüseyin'i yakalayan ABD'li asker konuştu... Saddam Hüseyin İkinci Körfez Savaşı'ndan sonra Irak iktidarıdan devrilmiş ve daha sonrada asılarak idam edilmişti. Saddam Hüseyin'i saklandığı yerde yakalayan ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerindeki asker sessizliğini bozdu. ABD'li askerin açıklaması ile 20 yıllık sır deşifre oldu.
2.01.2023 Dünya
Cinsiyet değiştiren ABD'li asker pişman oldu: Hayatımın en büyük hatası!
Cinsiyet değiştiren ABD'li asker pişman oldu: Hayatımın en büyük hatası! ABD donanmasının özel kuvvetlerinde görevli olan ve erkekten kadına dönen madalyalı kahraman subay verdiği kararın hayatının en büyük hatası olduğunu belirterek eski haline dönmeyi hedeflediğini söylemesi tartışma yarattı.
12.12.2022 Dünya
Dedeağaç ABD'nin silah üssü oldu! New York Times durumu 'Türkiye korkusu' diye tanımladı...
Dedeağaç ABD'nin silah üssü oldu! New York Times durumu 'Türkiye korkusu' diye tanımladı... Türkiye sınırına 40 kilometre uzaklıktaki Dedeağaç limanı ABD'nin silah üssü oldu. New York Times gazetesi özel haberiyle 'beklenmedik jeopolotik parlama noktası'na yığılan Amerikan silahlarını 'Türkiye korkusu' diye tanımladı, Kathimerini ise ABD'li ismin skandal röportajını 'Türkiye'ye çınlayan bir mesaj-NATO'ya ait olduğunu gösterinceye kadar Türkiye'ye F-16 yok' başlığıyla yayımladı.
22.08.2022 Dünya
Amerikalılar Dedeağaç'a geldi kıtlık başladı! Uzun kuyryklar oluştu...
Amerikalılar Dedeağaç'a geldi kıtlık başladı! Uzun kuyryklar oluştu... Türkiye'ye 40 kilometre uzaklıktaki Yunan kenti Dedeağaç eski sessizliğini kaybetti. Şehirde artan ABD askeri faaliyeti ekonomiyi canlandırırken, ordunun her sevkıyatı sırasında yumurta kıtlığı yaşanıyor. Doğu Avrupa’daki ABD askeri varlığını artırmada merkezi bir rol üstlenen limanın, yeni yatırımlarla büyümesi ve ülkenin önemli ticaret merkezi haline gelmesi hedefleniyor.
19.08.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'ın başkenti Tahran'daki tarihi zirve dönüşü çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Şu anda terör örgütü, Fırat’ın doğusunda özellikle petrol kuyularını emiyor, sömürüyor; ondan sonra rejime de satıyor" dedi. "Amerika’nın oradaki elemanları terör örgütü mensuplarına eğitim yaptırıyor. Bu eğitim esnasında rejimin bayrağını da orada bunlar dalgalandırıyorlar" diyen Erdoğan, "Burada da kalkıp rejimin bayrağını orada dalgalandırmakla acaba Türk ordusunu aldatır mıyız diye düşünüyorlar. Bunu yemezler" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Amerika şu anda bir defa Fırat’ın doğusunu terk etmek durumunda. Astana sürecinden çıkan tespit bu. Diyorlar ki, Fırat’ın doğusundan Amerika askerini çeksin" diye konuştu.
20.07.2022 Siyaset
Rusya'dan kayıp ABD askerleri için ilk resmi açıklama geldi: Askerler elimizde...
Rusya'dan kayıp ABD askerleri için ilk resmi açıklama geldi: Askerler elimizde... Rusya'nın 24 Şubat'ta başlattığı savaşta Ukrayna'daki çatışmalar sırasında kaybolan 2 ABD askeri için resmi açıklama Rusya'dan geldi. Kremlin sözcüsü Peskov, ABD'li askerlerin Rus askerlerinin hayatlarını tehlikeye atan paralı askerler olduğunu ve eylemlerinin sorumluluğunu üstlenmeleri gerektiğini söyledi. Peskov, iki askerin 'savaş esiri' statüsünde değerlendirilmeyeceğini belirterek hukuki yolların önünü tamamen kapattı.
21.06.2022 Dünya
Rus ordusu Suriye'de ABD askerlerinin yolunu kesti
Rus ordusu Suriye'de ABD askerlerinin yolunu kesti Rus askerleri, ilk kez, Suriye'nin kuzeydoğusunda terör örgütü YPG/PKK işgali altındaki Kamışlı ilçe merkezine ulaşmak isteyen ABD askerlerinin yolunu keserek, geri dönmelerine sebep oldu. Suriye'nin kuzeydoğusunda daha önce ABD güçlerince yolları kesilen Rus askerleri ilk kez Amerikan askerlerini durdurarak misilleme yaptı
2.05.2020 Dünya
Ortalığı karıştıracak iddia: 14 bin ABD askeri...
Ortalığı karıştıracak iddia: 14 bin ABD askeri... Amerikan medyasında yer alan ABD Savunma Bakanlığının (Pentagon) Orta Doğu'ya 14 bin asker sevk etmeyi düşündüğü iddiası Kongre ile Pentagon'u karşı karşıya getirdi.
5.12.2019 Dünya
Milli Savunma Bakanlığı'ndan güvenli bölge açıklaması
Milli Savunma Bakanlığı'ndan güvenli bölge açıklaması Suriye'nin kuzeyinde ABD ile koordineli bir şekilde tesis edilmesi planlanan "güvenli bölgeye" yönelik ABD askeri yetkilileriyle yapılan görüşmelerde, Türkiye'de Müşterek Harekat Merkezinin en kısa zamanda kurulması konusunda mutabık kalındı.
7.08.2019 Gündem
ABD harekete geçti! 1000 asker daha gidiyor...
ABD harekete geçti! 1000 asker daha gidiyor... ABD Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan, körfezdeki son gelişmeler üzerine Orta Doğu’ya 1000 asker daha sevk edileceğini açıkladı.
18.06.2019 Dünya
ABD askeri ile Japon kadın evde ölü bulundu
ABD askeri ile Japon kadın evde ölü bulundu Japonya'nın Okinawa Adası'nda bir ABD askeri ile Japon kadının bir evde ölü bulunduğu bildirildi.
13.04.2019 Dünya
Afganistan'da iki ABD askeri öldü
Afganistan'da iki ABD askeri öldü Afganistan'da NATO bünyesinde görev yapan 2 ABD askerinin öldüğü bildirildi.
22.03.2019 Dünya
Son dakika... 'İstenirse ABD askerlerinin yerini alabiliriz!'
Son dakika... 'İstenirse ABD askerlerinin yerini alabiliriz!' Irak savaşında görev alan ve bazı uygulamalarıyla tepki çeken ABD’nin en büyük güvenlik şirketlerinden Blackwater, yeni adıyla Academi, istenirse Suriye’den çekilecek Amerikan askerlerinin yerini alabileceklerini söyledi. ‘Taşeron ordu’ fikrine direnen eski savunma bakanı Mattis’in istifasının Blackwater’ın işine yarabileceği konuşuluyor.
18.01.2019 Dünya
Afganistan'da bir ABD askeri daha öldü
Afganistan'da bir ABD askeri daha öldü Geçen ayın sonundaki bombalı saldırıda üç askerini kaybeden ABD, bugün yaşamını yitiren askerinin adını ilerleyen saatlerde açıklayacak.
14.12.2018 Dünya
Son dakika... ABD askeri öldü!
Son dakika... ABD askeri öldü! ABD Deniz Piyadelerine ait iki askeri uçağın Japonya açıklarında çarpışması sonucu bir ABD askeri hayatını kaybetti.
6.12.2018 Dünya
Son dakika... Haberler geldi! ABD askerleri Türkiye sınırında
Son dakika... Haberler geldi! ABD askerleri Türkiye sınırında ABD ordusunun Suriye'nin kuzeyinde Rojava ile Türkiye sınırında konuşlandığı öne sürüldü. İddia, Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'ye bağlı Suriye Demokratik Güçleri (SDG) basın sözcüsü Mustafa Bali’den geldi. Suriye İnsan Hakları Gözlemevi de iddiayı doğruladı.
3.11.2018 Dünya
Son dakika... ABD askerlerine eş zamanlı saldırı!
Son dakika... ABD askerlerine eş zamanlı saldırı! Terör örgütü DEAŞ, Suriye'nin doğusundaki Deyrizor'da üç eş zamanlı saldırı yaptı - Ülkenin en büyük petrol sahasındaki ABD askerlerini hedef alan DEAŞ, diğer iki saldırıyı bir doğalgaz sahası ve bir sivil yerleşime düzenledi
18.08.2018 Dünya
Son dakika... Duyuruldu! ABD ve Türk askerleri...
Son dakika... Duyuruldu! ABD ve Türk askerleri... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: YPG çekilince güvenliği ABD ve Türk askerleri sağlayacak.
13.03.2018 Dünya
Son dakika... ABD, PKK/PYD için Esad'a karşı savaştı! Ölüler var...
Son dakika... ABD, PKK/PYD için Esad'a karşı savaştı! Ölüler var... Terör örgütlerini destekleyen Amerika, artık onlar için savaşa da girmeye başladı. ABD öncülüğündeki koalisyon güçleri, Esad'ın saldırı düzenlediği PYD'nin uzantısı SDG için çatışmaya girdi. ABD, 100'den fazla rejim askerinin öldürüldüğünü açıkladı.
8.02.2018 Dünya
Son dakika! ABD'li askerler Münbiç'te teröristlerle nöbette
Son dakika! ABD'li askerler Münbiç'te teröristlerle nöbette ABD, Türkiye’nin Afrin’de sonra operasyon düzenleyeceği Münbiç’te alarma geçti. İlçede PKK’lı teröristlerle yanyana nöbet tutan Amerikalı askerlerin skandal fotoğrafları ortaya çıktı. 24 saat esasına göre nöbet tutan askerler, Mehmetçik’e 1,5 kilometre mesafede bulunuyor.
8.02.2018 Dünya
ABD askeri İncirlik Üssü'nde bayrak yaktı!
ABD askeri İncirlik Üssü'nde bayrak yaktı! İncirlik Üssü'nde bulunan ABD Hava Kuvvetleri 39. Hava Kanat Komutanlığına ait Amerikan bayrağı düzenlenen törenle emekli edilip yakıldı.
1.02.2018 Dünya
ŞOK! ABD askeri ateş açtı!
ŞOK! ABD askeri ateş açtı! Afganistan'da ABD zırhlısındaki araçtan yoldan geçen kamyona ateş açıldığı iddia edilen görüntü hakkında soruşturma açıldı.
11.01.2018 Dünya
ABD duyurdu! 'Azalttık'
ABD duyurdu! 'Azalttık' ABD'nin Bağdat Büyükelçisi Douglas Silliman, ülkesinin Irak'taki asker sayısının azalttığını belirterek, burada kalanların da görevinin "savaşmak" olmadığını söyledi.
10.01.2018 Dünya
'Suriye’de yaklaşık 2 bin ABD’li asker bulunuyor'
'Suriye’de yaklaşık 2 bin ABD’li asker bulunuyor' Suriye'deki ABD askerlerinin sayısının 2 bin kişiye ulaştığı ve bu kişilerin çoğunun özel kuvvetlerde görev yaptığı belirtildi.
25.11.2017 Dünya
26 kişiyi öldürdü ama terörist değil!
26 kişiyi öldürdü ama terörist değil! ABD Teksas’taki kilisede ibadet eden 26 kişi eski bir ABD askeri tarafından öldürüldü. ABD Başkanı Trump, olaydan bahsederken ‘terör’ değil, ‘akli dengesi yerinde olmayan birinin eylemi’ demeyi tercih etti
6.11.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abd Askeri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd askeri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.