Ab Bakanı

Ab Bakanı

Son dakika AB Bakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AB Bakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AB Bakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ab Bakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ab bakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.478 ab bakanı haberi bulunmuştur. Tüm ab bakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
AB Bakanı Çelik'ten Adil Öksüz açıklaması!
AB Bakanı Çelik'ten Adil Öksüz açıklaması! AB Bakanı Ömer Çelik, Adil Öksüz'ün Almanya'da olduğu iddiası ve eşinin ABD'de görüntülenmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
14.06.2018 Dünya
AB Bakanı Çelik: İngiltere'den öğrensinler
AB Bakanı Çelik: İngiltere'den öğrensinler Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, "Bazı müttefiklerimiz terörle mücadele konusunda çok aşırı haddini aşan açıklamalar yaparken ve hatta bazı müttefiklerimizin Türkiye’ye tabanca satma konusunda bile yanlışları olurken İngiltere ile çok yönlü ilişkilerimiz var. Bu müttefiklik ilişkisinin nasıl konumlandırılacağını bazı müttefiklerimiz İngiltere’den öğrensinler” dedi.
11.05.2018 Gündem
Çelik: AB sürecini devam ettirmek için...
Çelik: AB sürecini devam ettirmek için... AB Bakanı Ömer Çelik: Türkiye'nin AB sürecini devam etttirmek için yeni çözüm yolları bulmak istiyoruz.
14.09.2017 Dünya
AB Bakanı Çelik: Camileri kapatmak...
AB Bakanı Çelik: Camileri kapatmak... Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Estonya'nın başkenti Tallinn'de Avrupa Birliği gayriresmi dışişleri bakanları toplantısının ikinci oturumuna katıldı. Çelik, Almanya'nın Türkiye ile ilgili açıklamalarına sert tepki gösterdi.
8.09.2017 Dünya
AB Bakanı: En tepeye Erdoğan'ı koymuşlar...
AB Bakanı: En tepeye Erdoğan'ı koymuşlar... Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, "AB Bakanı olarak açık bir şekilde söylemek isterim, Avrupa'daki pek çok ülkede eğer bizim karşılaştığımız tehditlerin onda biri kadar tehditle karşılaşılsaydı emin olun çok daha sıkı önlemler alırlardı, hukuku askıya alırlardı, sınırları kapatırlardı." dedi. Ömer Çelik, "En tepeye Erdoğan düşmanlığını koymuşlar, Erdoğan düşmanlığının altına Türkiye düşmanlığını saklıyorlar." şeklinde konuştu.
23.08.2017 Dünya
‘Avrupa Konseyi bizim evimiz’
‘Avrupa Konseyi bizim evimiz’ AB Bakanı Başmüzakereci Çelik, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Jagland’la görüştü, “Biz burada ev sahibiyiz, misafir değiliz” dedi
29.09.2021 Gündem
AB Bakanı Ömer Çelik'ten Atatürk'e hakarete tepki!
AB Bakanı Ömer Çelik'ten Atatürk'e hakarete tepki! AB Bakanı Ömer Çelik, Brüksel'de basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. AB Bakanı ayrıca Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi kızı Afet İnan için "Çankaya'nın nikahsız First Lady'si" ve annesi Zübeyde Hanım'la ilgili olarak "Resmi kayıtlarda genelevde çalışıyor" denilmesini "Devletimizin kurucusu, laik cumhurbaşkanına karşı bu saygının gösterilmesi zaruridir" sözleriyle değerlendirdi.
29.09.2021 Gündem
AB Bakanı Çelik: Aşırı sağ, AB değerleri için en büyük tehdidi oluşturmaktadır
AB Bakanı Çelik: Aşırı sağ, AB değerleri için en büyük tehdidi oluşturmaktadır AB Bakanı Ömer Çelik'in Avrupa Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
29.09.2021 Gündem
Bakan Çelik'ten açıklama: İşte İngilizlerin FETÖ raporu
Bakan Çelik'ten açıklama: İşte İngilizlerin FETÖ raporu AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, '(İngiliz Parlamentosu Dış İlişkiler Komisyonu'nun Türkiye ile ilgili raporu) ile ilgili konuştu.
25.03.2017 Dünya
AB Bakanı Ömer Çelik: Demokrasiyi burada öğrensinler
AB Bakanı Ömer Çelik: Demokrasiyi burada öğrensinler AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik: Güvenlik bahanesiyle onların programını iptal etmeyiz.
11.03.2017 Dünya
AB Bakanı Ömer Çelik canlı yayında
AB Bakanı Ömer Çelik canlı yayında AB Bakanı Ömer Çelik Almanya ile olan toplantı krizi hakkında değerlendirmede bulunuyor...
8.03.2017 Dünya
AB Bakanı Ömer Çelik: Eğer Türkiye güvenli olmazsa...
AB Bakanı Ömer Çelik: Eğer Türkiye güvenli olmazsa... AB Bakanı Ömer Çelik Polonya'da bir basın toplantısı düzenledi. İşte Ömer Çelik'in basın mensuplarına verdiği yanıtlardan satır başları...
22.02.2017 Dünya
AB Bakanı Çelik: Avrupalı dostlarımızı yanımızda göremedik
AB Bakanı Çelik: Avrupalı dostlarımızı yanımızda göremedik AB Bakanı Ömer Çelik, "Darbe girişiminin ilk günüden itibaren Avrupalı dostlarımız bir cümleyle destek verdiler 9 cümleyle Türkiye'yi eleştirdiler...
17.06.2021 Dünya
AB Bakanı Çelik: İzin vermeyiz
AB Bakanı Çelik: İzin vermeyiz AB Bakanı Ömer Çelik AB Elçiler Toplantısı'nda konuştu. Çelik konuşmasında HDP'li vekilllerin tutuklanmasına ilişkin " Hendekler kazanımımızdır demek siyaset değil teröre destektir. Sivil siyaseti terör örgütlerinin sakatlamasına izin vermeyiz" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
Ömer Çelik'ten Yunanistan'da cami açıklaması
Ömer Çelik'ten Yunanistan'da cami açıklaması Yunanistan'da temaslarda bulunan AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, burada bir basın toplantısı düzenledi.
17.06.2021 Dünya
AB Bakanı Çelik'ten vize serbestisi açıklaması
AB Bakanı Çelik'ten vize serbestisi açıklaması Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, AB ile vize serbestisi ile ilgili son durumu değerlendirdi
29.09.2021 Gündem
Ömer Çelik: DAEŞ'ten daha tehlikelisi gelirse ne olacak?
Ömer Çelik: DAEŞ'ten daha tehlikelisi gelirse ne olacak? Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik AA Editör Masası'nda soruları cevaplıyor.
29.09.2021 Gündem
Bakan Çelik'ten AB'ye net mesaj!
Bakan Çelik'ten AB'ye net mesaj! AB Bakanı ve Başmüzakereci Çelik: Türkiye'ye basın üzerinden mesajlar göndermeyi bırakıp, asıl müşterek fiili ajandamıza odaklanmanızı öneririm: değerler, vize ve göç gibi
29.09.2021 Gündem
AB Bakanı'ndan Putin'e teşekkür
AB Bakanı'ndan Putin'e teşekkür Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, "Rusya ile ilişkilerimizin sürmesi, AB ile ilişkilerimiz zaafa uğraması anlamına gelmiyor" dedi.
29.09.2021 Gündem
AB Bakanı Ömer Çelik: Hodri meydan, bekliyoruz
AB Bakanı Ömer Çelik: Hodri meydan, bekliyoruz Adana'daki Demokrasi ve Milli İradeye Destek mitinginde konuşan Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, FETÖ/PDY mensuplarının suiskast düzenleyeceği iddialarına değinerek, "Bütün parlamento, bakanlar, bakanlıklardaki görevlerinin başında, işte ben de burada, bu meydandayım, hodri meydan bekliyoruz. Buyrun gelin" dedi
29.09.2021 Gündem
Lahey’de AB’ye uyarı
Lahey’de AB’ye uyarı AB Bakanı Ömer Çelik, Hollanda’yı ziyaretinde, geri kabul anlaşması ve vize muafiyeti konusunda değerlendirmelerde bulundu
29.09.2021 Gündem
Ömer Çelik: İyi bir noktadayız
Ömer Çelik: İyi bir noktadayız AB Bakanı Ömer Çelik Hollanda'da açıklama yaptı...
29.09.2021 Gündem
‘Vize konusu AP’de kilitlenmiş vaziyette’
‘Vize konusu AP’de kilitlenmiş vaziyette’ Brüksel’de konuşan AB Bakanı Bozkır, vize serbestisiyle ilgili çok fazla umut taşımadığını vurguladı ve şöyle konuştu: “Avrupa Parlamentosu’nda konu kilitlenmiş vaziyette, bunun çözümü AB Komisyonu’na düşüyor”
29.09.2021 Gündem
Vize için ‘terör’ tavizi verilmeyecek
Vize için ‘terör’ tavizi verilmeyecek AB Bakanı Bozkır, terör yasalarında değişiklik şartı koyan Avrupa’ya “Vizenin gerekirse kalkmaması pahasına Terörle Mücadele Kanunu’nda bir değişiklik yapmayacağız” dedi
29.09.2021 Gündem
Volkan Bozkır: Eğer AB vize serbestisini vermezse...
Volkan Bozkır: Eğer AB vize serbestisini vermezse... AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır, Avusturya'da kritik açıklamalarda bulundu
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ab Bakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ab bakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.