Volkan Bozkır

Volkan Bozkır

Son dakika volkan bozkır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan volkan bozkır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını volkan bozkır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Volkan Bozkır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan volkan bozkır gelişmeleri de dahil olmak üzere 313 volkan bozkır haberi bulunmuştur. Tüm volkan bozkır haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'den 'tahıl koridoru' için peş peşe kritik temaslar! Bakan Akar'dan açıklama geldi
Türkiye'den 'tahıl koridoru' için peş peşe kritik temaslar! Bakan Akar'dan açıklama geldi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna tahıl kriziyle alakalı, ''Soygu'ya verdiğimiz bu bilgiler ışığında endişelerini giderici, oradaki limanlardan tahıl çıkması ve bütün bu intikallerde bu koridorun insani yardım amacı olarak kullanılmasını belirtik. Bu bilgiler çerçevesinde kendi makamlarıyla görüşmelerini sürdürüyorlar. Bugün yarın kendilerinden bir cevap bekliyoruz. Bu anlaşmanın devam edeceği yönünde mevcut verileri değerlendiriyoruz'' dedi. 
1.11.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı, BM'de Göbeklitepe dikilitaş replikasını ziyaret etti
Cumhurbaşkanı, BM'de Göbeklitepe dikilitaş replikasını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi yerleşkesinde sergilenen Anadolu'nun 12 bin yıllık mirası Göbeklitepe'deki dikilitaşların replikasını ziyaret etti.
21.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Genel Kurulu'nda yerli aşı mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Genel Kurulu'nda yerli aşı mesajı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada "Yerli aşımız TURKOVAC’ı yakın zamanda milletimizle birlikte tüm insanlığın istifadesine sunacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi. Afganistan, Suriye ve Filistin sorununa ilişkin net mesajlar veren Erdoğan "Paris İklim Anlaşması'nı, yapıcı adımlara uygun şekilde ve ulusal katkı beyanımız çerçevesinde, önümüzdeki ay Meclisimizin onayına sunmayı planlıyoruz" diye konuştu.
21.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkevi Binası'nda Boris Johnson ve Guterres ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkevi Binası'nda Boris Johnson ve Guterres ile görüştü Gelen son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Birleşmiş Milletler 76. Genel Kurulu'na katılmak üzere geldiği New York'ta İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ı kabulü sona erdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres'i kabul etti.
21.09.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de net mesaj: Terör örgütlerine kaptıracağımız tek bir evladımız yoktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de net mesaj: Terör örgütlerine kaptıracağımız tek bir evladımız yoktur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’taki Yeni Türkevi Binasında TURKEN Vakfı heyetini kabulünde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "İster DEAŞ, ister PKK, ister FETÖ olsun bizim terör örgütlerine kaptıracak tek bir gencimiz tek bir evladımız yoktur" dedi.
21.09.2021 Siyaset
Kira ve fahiş fiyat açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu zulmün önüne geçeceğiz
Kira ve fahiş fiyat açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu zulmün önüne geçeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM 76'ncı Genel Kurulu'na katılmak üzere Atatürk Havalimanı'ndan ABD'ye hareketi öncesinde basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, gıda ve emlaktaki fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceklerini açıkladı.
19.09.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Volkan Bozkır'a kutlama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Volkan Bozkır'a kutlama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından Birleşmiş Milletler (BM) 75. Genel Kurul Başkanlığı görevini tamamlayan Volkan Bozkır'ı kutladı.
15.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: Tarihe damga vuracak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: Tarihe damga vuracak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Habipler - Hasdal Kavşağı açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Yakında ilk köprüsünün temelini atarak fiilen hayata geçirmeye başlayacağımız Kanal İstanbul da inşallah tarihe damgasını vuran bir eser olarak ülkemizin iftihar tablosu içerisindeki yerini alacaktır." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılışını yaptığı bölümünde makam aracını kullandı.
21.05.2021 Siyaset
BM Genel Kurulu toplandı! 'Çatışmalar derhal durmalı'
BM Genel Kurulu toplandı! 'Çatışmalar derhal durmalı' BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, "Yeryüzünde bir cehennem varsa o da Gazze'deki çocukların hayatlarıdır. Çatışmalar derhal durmalı." dedi. BM 75. Genel Kurul Başkanı Volkan Bozkır ise, "Filistinlilerin Şeyh Cerrah'da evlerinden tahliye edilmesi uluslararası hukuka göre savaş suçu teşkil edebilir." ifadesini kullandı.
20.05.2021 Dünya
Bakan Çavuşoğlu, BM Genel Kurulu toplantısı için New York'a gidiyor
Bakan Çavuşoğlu, BM Genel Kurulu toplantısı için New York'a gidiyor Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Filistin'de yaşanan gelişmeleri ele almak amacıyla düzenlenecek Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu toplantısına katılmak üzere bugün New York'a gidecek.
19.05.2021 Siyaset
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu Filistin gündemiyle toplanacak!
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu Filistin gündemiyle toplanacak! Gelen son dakika haberine göre BM Genel Kurulu, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını görüşmek üzere perşembe günü toplanacak.
17.05.2021 Dünya
Volkan Bozkır'dan Ermenistan'a 'sözde soykırım' yanıtı
Volkan Bozkır'dan Ermenistan'a 'sözde soykırım' yanıtı BM 75. Genel Kurul Başkanı Volkan Bozkır, Ermenistan'a, "Bir olayı soykırım olarak tanımlamak için, yetkili bir uluslararası mahkeme bu yönde bir karar vermelidir" yanıtını verdi.
5.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Bozkır ile görüştü!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Bozkır ile görüştü! Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 75. Genel Kurul Başkanı Bozkır'ı kabul etti.
6.04.2021 Siyaset
BM Genel Sekreteri Guterres: Üzüntü duydum
BM Genel Sekreteri Guterres: Üzüntü duydum Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, ABD Kongresinin Başkan Donald Trump'ın destekçileri tarafından basılmasının ardından yaşanan olaylardan üzüntü duyduğunu bildirdi.
7.01.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl öncesi bir mesaj yayınladı. Erdoğan, "2020 senesini geride bırakıyor, yeni ümitler ve beklentilerle 2021 yılına giriyoruz." dedi. Erdoğan, Kovid-19 salgınına da değindi, önemli ifadeler kullandı.
31.12.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yakında Doğu Akdeniz'den de inşallah müjdeli haber alacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yakında Doğu Akdeniz'den de inşallah müjdeli haber alacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de 12. Büyükelçiler Konferansı'nda büyükelçilere seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Yakında Doğu Akdeniz'den de inşallah müjdeli haber alacağız." ifadelerini kullandı.
9.11.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli BM mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli BM mesajı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "BM teşkilatının daha temsili, demokratik, hesap verebilir, etkin, şeffaf, adil ve insan odaklı bir yapıya kavuşturulması, Covid-19 salgınının da teyit ettiği üzere, mecburiyet arz etmektedir." dedi.
24.10.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'de önemli mesajlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'de önemli mesajlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, BM Dördüncü Kadın Konferansı'nın 25. yıl dönümü etkinliğine video mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, "Kadına yönelik şiddete karşı mücadelemizi çok yönlü, bütüncül bir yaklaşımla ve sıfır tolerans ilkesiyle yürütüyoruz." ifadelerini kullandı.
1.10.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'ye net mesaj!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'ye net mesaj! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 75. Genel Kurula video konferans ile katılıyor. "KOVİD-19'la mücadeleye destek vermekte kararlıyız." diyen Erdoğan, "Hangi ülkede üretilirse üretilsin, kullanıma hazır hale getirilecek aşılar, insanlığın ortak istifadesine sunulmalıdır. Rekabet konusu yapılmamalıdır." ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Kimi devletler sığınmacıların ve göçmenlerin haklarını ihlal ediyor. BM'nin tavır almasının vakti geldi" diye konuştu.
22.09.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları tek tek açıkladı! 65 yaş ve üstü vatandaşlar...
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları tek tek açıkladı! 65 yaş ve üstü vatandaşlar... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası alınan yeni kararları açıkladı. Ek tedbirlerle ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, " İl bazında 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ulaşım saatlerinde sınırlama yapılabilecektir." dedi. Aşı konusunda umutlandıran haberi veren Erdoğan, "8 aşı çalışmasından 2’sinde hayvan deneyleri başarıyla tamamlandı. Bir firmanın alt yapısı aşının üretimine uygun hale getirilmiştir. İnşallah önümüzdeki yılın ilk aylarında bu aşıları milletimizin hizmetini sunmayı planlıyoruz." ifadelerini kullandı.
21.09.2020 Gündem
BM tarihinde bir ilk! Cumhurbaşkanı Erdoğan online zirvede konuşacak
BM tarihinde bir ilk! Cumhurbaşkanı Erdoğan online zirvede konuşacak Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, corona virüs salgını nedeniyle 75 yıllık tarihinde ilk kez sanal ortamda toplanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya ve ABD başkanlarının ardından üçüncü sırada konuşmasını yapacak.
21.09.2020 Siyaset
BM Genel Kurulu Başkanı seçilen Volkan Bozkır görevi devraldı
BM Genel Kurulu Başkanı seçilen Volkan Bozkır görevi devraldı Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu Başkanı seçilen Volkan Bozkır, görevi devraldı.
15.09.2020 Dünya
Volkan Bozkır, Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Sinirlioğlu ile görüştü
Volkan Bozkır, Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Sinirlioğlu ile görüştü Birleşmiş Milletler (BM) 75. Genel Kurul Başkanlığına seçilen ve New York'ta hazırlık çalışmalarına başlayan eski Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Büyükelçi Volkan Bozkır, Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu ile görüştü.
20.08.2020 Dünya
'Her şey Bakan Çavuşoğlu’nun şu sorusuyla başladı'
'Her şey Bakan Çavuşoğlu’nun şu sorusuyla başladı' Eski AB Bakanı Volkan Bozkır BM Genel Kurul Başkanı seçilmişti. Başkanlık öncesi süreçle ilgili detaylar ortaya çıktı.
27.07.2020 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Türkiye yeni dünyada da söz sahibi olacaktır
TBMM Başkanı Şentop: Türkiye yeni dünyada da söz sahibi olacaktır TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Türkiye, yeni dünyada da söz ve iddia sahibi olacaktır." dedi.
30.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Volkan Bozkır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki volkan bozkır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.