Ahmet Kaya’nın mezarını ziyaret etti
Ahmet Kaya’nın mezarını ziyaret etti İzzet Yıldızhan, çıktığı Fransa seyahatinde ilk olarak sanatçı Ahmet Kaya’yı kabri başında ziyaret etti.
11.04.2023 Magazin
İzzet Yıldızhan askere giden oğluyla ilgili konuştu!
İzzet Yıldızhan askere giden oğluyla ilgili konuştu! Dokuz çocuk sahibi olan İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz günlerde büyük oğlu Mustafa'yı askere gönderdi. Yola çıkmadan önce oğlunu kendi elleriyle tıraş eden 59 yaşındaki türkücü, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Yıldızhan, vatani görevini yerine getiren oğlu hakkında konuştu.
10.03.2023 Magazin
Gazi koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 2022 Gazi Koşusu jokeyleri ve koşacak atlar!
Gazi koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 2022 Gazi Koşusu jokeyleri ve koşacak atlar! 96. Gazi Koşusu için nefesler tutuldu! Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen Gazi Koşusu bugün Veliefendi Hipodromu'nda koşulacak. Bu yılki Gazi Koşusu’nda 19'u erkek, 3'ü dişi 22 safkan Türk at sporu tarihine geçmek için piste çıkacak. Bu yılın ikramiyesi 2.5 milyon TL olarak belirlendi. Peki, Gazi koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 2022 Gazi Koşusu jokeyleri ve koşacak atlar!
26.06.2022 Diğer Sporlar
İzzet Yıldızhan'dan Nusret Gökçe taklidi! 'Size ağır olmak yakışır'
İzzet Yıldızhan'dan Nusret Gökçe taklidi! 'Size ağır olmak yakışır' Salt Bae (tuzlama) hareketiyle dünya çapında tanınan Nusret Gökçe, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor. Nusret’in iki yıl önce başlattığı cappuccino akımının etkileri devam ediyor. Zaman zaman paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren İzzet Yıldızhan, Gökçe'nin taklidini yaptığı video ile gündem oldu.
12.06.2022 Magazin
Yüsra Geyik, İzzet Yıldızhan'a göndermede bulundu!
Yüsra Geyik, İzzet Yıldızhan'a göndermede bulundu! Son olarak 'Camdaki Kız' dizisinde 'Meliha' karakterine hayat veren Yüsra Geyik, Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Güzel oyuncu, "Açık giyinmek sana çok yakışıyor" yorumuna İzzet Yıldızhan'ı da dahil ederek yanıt verdi.
17.03.2022 Magazin
İzzet Yıldızhan: Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım
İzzet Yıldızhan: Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım Konserlerinde giydikleri iddialı kostümlerle konuşulan Gülşen ve Hadise gibi ünlü isimler için "Külotla da çıkmasınlar bir zahmet!" sözleriyle eleştiri toplayan İzzet Yıldızhan isyan etti. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan ünlü türkücü, "Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım" dedi.
15.01.2022 Magazin
İzzet Yıldızhan isyan etti: Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım!
İzzet Yıldızhan isyan etti: Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım! Konserlerinde giydikleri iddialı kostümlerle konuşulan Gülşen ve Hadise gibi ünlü isimler için "Külotla da çıkmasınlar bir zahmet!" sözleriyle eleştiri toplayan İzzet Yıldızhan isyan etti. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan ünlü türkücü, "Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım" dedi.
15.01.2022 Magazin
Gonca Vuslateri'den İzzet Yıldızhan'a montlu gönderme! 'Böğrüm gözüktü biraz'
Gonca Vuslateri'den İzzet Yıldızhan'a montlu gönderme! 'Böğrüm gözüktü biraz' İzzet Yıldızhan, "Sahneye külotla çıkmasınlar" açıklaması nedeniyle magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya mesajı ile ünlü şarkıcıyı hedef alan Gonca Vuslateri, bir muhabirin uzattığı montu kafasına geçirerek, "Böğrüm gözüktü biraz" dedi.
15.01.2022 Magazin
Sabah spor, akşam sahne!
Sabah spor, akşam sahne! Şarkıcı İzzet Yıldızhan, Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de sahne aldı. Erken saatlerde otele giriş yapan Yıldızhan, kaldığı suit odanın balkonunda spor yaparken objektiflere yansıdı.
8.06.2019 Magazin
İbrahim Tatlıses-İzzet Yıldızhan barıştı
İbrahim Tatlıses-İzzet Yıldızhan barıştı Geçtiğimiz aylarda annesini kaybeden İbrahim Tatlıses'i üzüntülü gününde yalnız bırakmayıp cenazeye katılan İzzet Yıldızhan'ın bu hareketi sonrası iki şarkıcı barıştı.
15.04.2019 Magazin
Erdoğan, İzzet Yıldızhan'ın oğlunun hayalini gerçekleştirdi!
Erdoğan, İzzet Yıldızhan'ın oğlunun hayalini gerçekleştirdi! 29 Ekim resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Oğlum sizin hayranınız. Birlikte bir fotoğraf çektirebilir miyiz?" ricasında bulunan İzzet Yıldızhan amacına ulaştı.
30.10.2017 Magazin
Metrobüs ödül getirdi
Metrobüs ödül getirdi Geçtiğimiz günlerde metrobüse binerken bir hayranı tarafında cep telefonuyla çekilen videonun sosyal medya ilgi görmesi üzerine İzzet Yıldızhan’a “toplu taşıta teşvik ettiği için” ödül verildi...
19.12.2015 Magazin
Ünlü sanatçının acı günü!
Ünlü sanatçının acı günü! İzzet Yıldızhan'ın abisi Mehmet Yıldızhan hayatını kaybetti.
17.03.2015 Magazin
Nihat Doğan " Bayan" oldu!
Nihat Doğan " Bayan" oldu! Fuhuş skandalına adı karışan Nihat Doğan'ın cinsiyeti tutanağa "bayan" olarak yazıldı.
2.11.2011 Magazin