İvana Sert

İvana Sert

Son dakika ivana sert haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ivana sert ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ivana sert haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İvana Sert

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ivana sert gelişmeleri de dahil olmak üzere 641 ivana sert haberi bulunmuştur. Tüm ivana sert haberleri aşağıda listelenmiştir.
Görüntüsü tartışmalara neden oluyor! Filmlere konu oldu, tabak fiyatı 90 lira
Görüntüsü tartışmalara neden oluyor! Filmlere konu oldu, tabak fiyatı 90 lira Dünya mutfakları listesinde başta gelen Gaziantep mutfağının en çok sevilen ve en önemli yemeklerinden olan 'yuvalama', görünümü nedeniyle aynı zamanda en çok kızdıran yemek oluyor. Yöre halkının yuvalama yemeğine 'çorba' diyenlere verdiği tepki film sahnelerinde de yer alıyor.
11.06.2023 Yaşam
Ivana Sert'ten boşanma açıklaması: Ayrılırken medeni olmak lazım!
Ivana Sert'ten boşanma açıklaması: Ayrılırken medeni olmak lazım! Modacı Ivana Sert, önceki gün Burçin Göksu'nun 'Görmenin Paikolojisi' isimli sergisine katıldı. Sert, Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un 27 yıllık evliliklerine nokta koyması ile ilgili konuştu.
8.06.2023 Magazin
Ivana Sert nasıl formda kaldığını açıkladı!
Ivana Sert nasıl formda kaldığını açıkladı! İzmirli turizmci sevgilisi Sezer Dermenci ile Aralık 2021'de Maldivler'de hayatını birleştiren 43 yaşındaki modacı Ivana Sert, Instagram' da takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.
23.05.2023 Magazin
Ivana Sert güzellik sırrını açıkladı! 'Asitli içecek içmiyorum'
Ivana Sert güzellik sırrını açıkladı! 'Asitli içecek içmiyorum' Ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, Armağan Çağlayan'ın Youtube programına konuk oldu. Güzelliği ve fiziğiyle gündemden düşmeyen Ivana Sert, güzellik sırlarını tek tek açıkladı.
19.05.2023 Magazin
İvana Sert'ten hamilelik iddialarına sert yanıt: Bebek de yok, istek de yok!
İvana Sert'ten hamilelik iddialarına sert yanıt: Bebek de yok, istek de yok! İvana Sert, turizmci sevgilisi Sezer Dermenci ile Aralık 2021'de Maldivler'de hayatını birleştirmişti. Ünlü modacı, son günlerde hamile olduğuna dair çıkan dedikodulara son noktayı koydu.
30.08.2022 Magazin
Ivana Sert tatil pozlarını paylaşmaya doyamadı!
Ivana Sert tatil pozlarını paylaşmaya doyamadı! Modacı Ivana Sert ile İzmirli turizmci Sezer Dermenci ile Aralık 2021’de Maldivler'de hayatını birleştirmişti. Çift, haziran sonunda Yunan adalarında hem sezonu açmış hem de aşklarının ikinci yılını kutlamıştı. Ardından Urla ve Çeşme’de tatil yapmışlardı. Yazın başından beri tatil yapan Sezer Dermenci ve Ivana Sert şimdi de Fethiye'de. Sert, tatil paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.
4.08.2022 Magazin
Ivana Sert'in nafakasını duyan inanamıyor! Boşandığı eşinden alacağı para...
Ivana Sert'in nafakasını duyan inanamıyor! Boşandığı eşinden alacağı para... Ivana Sert, bir süredir aşk yaşadığı Sezer Dermenciile geçtiğimiz aralık ayında hayatını birleştirmişti. Mutlu bir evlilik yaşayan Ivana Sert’e eski eşi Yurdagül Sert, servet değerinde bir nafaka ödeyecek.
19.06.2022 Magazin
İvana Sert'den şaşırtan cevaplar! "Sezer’e 10 tane çocuk veririm!"
İvana Sert'den şaşırtan cevaplar! "Sezer’e 10 tane çocuk veririm!" İvana Sert Best Of Europe Awards törenine katılanlar arasındaydı. Eski eşi Yurdal Sert'le evliliğinden Ateş adında bir oğlu olan, geçtiğimiz yıl turizmci Sezer Dermenci ile Maldivler'de nikah masasına oturan ünlü modacı, "Yeniden çocuk sahibi olmak ister misiniz?" sorusunu dikkat çeken bir cevap verdi.
2.03.2022 Magazin
Kanal D’ye Ödül Yağmuru…
Kanal D’ye Ödül Yağmuru… Bu yıl ikincisi gerçekleşen “Uluslararası Zirve Ödülleri’’ ödülleri sahiplerini buldu.
23.02.2022 Televizyon
Sezer Dermenci'den olay yaratacak sözler: Ivana asla öyle giyinmez
Sezer Dermenci'den olay yaratacak sözler: Ivana asla öyle giyinmez Maldivler’de yapılan bir törenle aralık ayında Sezer Dermenci ile evlenen Ivana Sert, Şanlıurfa'da düzenlenen 'Doğunun İncileri' adlı ödül törenine katıldı. Yeni evli çift, Gülşen'in çok tartışılan iddialı sahne kostümleri hakkında konuştu.
26.01.2022 Magazin
Mahmut Tuncer'den o fotoğrafa yorum! "Sünnet çocuklarına benzemişim."
Mahmut Tuncer'den o fotoğrafa yorum! "Sünnet çocuklarına benzemişim." Ivana Sert geçtiğimiz gün türkücü Mahmut Tuncer ile çektiği bir selfieyi Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu. Söz konusu fotoğrafa uygulanan photoshop nedeniyle oldukça genç görünen Mahmut Tuncer, sosyal medyanın diline düştü. Ünlü türkücü İvana Sert’in uyguladığı filtre hakkında konuştu.
14.01.2022 Magazin
Ivana Sert'ten çok konuşulacak paylaşım! Mahmut Tuncer ile...
Ivana Sert'ten çok konuşulacak paylaşım! Mahmut Tuncer ile... Ünlü modacı Ivana Sert, sosyal medya hesabında yaptığı dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Sosyal medyayı aktif kullanan Sert, bu kez Mahmut Tuncer ile bir pozunu yayınladı. Tuncer'i görenler ise filtre yüzünden tanımakta zorlandı.
12.01.2022 Magazin
Ivana Sert oğlunu paylaştı,yorum yağdı! "Ne kadar yakışıklı"
Ivana Sert oğlunu paylaştı,yorum yağdı! "Ne kadar yakışıklı" Sezer Dermenci ile evlenen Ivana Sert ailesiyle birlikte kutlama yaptı. Eşinin doğum gününden karelerini paylaşan Ivana Sert'in gözlerden uzak büyüttüğü oğlu Ateş dikkat çekti. Ivana Sert'in oğluna "Ne kadar yakışıklı" yorumları yağdı.
11.01.2022 Magazin
İvana Sert'ten 'ikinci çocuk' açıklaması! 'Türkiye'nin stil ikonu olur'
İvana Sert'ten 'ikinci çocuk' açıklaması! 'Türkiye'nin stil ikonu olur' Oğlu Kayon Ateş'in babası Yurdal Sert'ten 2013 yılında boşanan İvana Sert, ikinci evliliğini 1.5 yıllık sevgilisi Sezer Dermenci ile geçtiğimiz hafta Maldivler'de yaptı. Önceki gün Türkiye'ye dönen çift, ayaklarının tozuyla Bülent Korkmaz’ın sahibi olduğu mekandaki yeni yıl partisine katıldı. İkinci çocuğa da sıcak baktığını böyle açıkladı...
24.12.2021 Magazin
İvana Sert-Sezer Dermenci nikahından yeni kareler geldi!
İvana Sert-Sezer Dermenci nikahından yeni kareler geldi! İvana Sert, iki gün önce iş insanı Sezer Dermenci ile Maldivler'de dünyaevine girdi. 42 yaşındaki modacı, nikahtan yeni fotoğrafları 2.2. milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaştı.
20.12.2021 Magazin
Ece Uslu'nun bilinmeyenleri! Set aralarında bunu yapıyormuş
Ece Uslu'nun bilinmeyenleri! Set aralarında bunu yapıyormuş Ece Uslu’nun çocukluğundan beri en büyük tutkusu çizim yapmakmış. Önce düşünmeden rastgele çizgiler çizip, çıkan şekilleri varlıklara benzeterek resim yapmak, ünlü oyuncuya terapi gibi geliyormuş.
18.12.2021 Magazin
İvana Sert ve Sezer Dermenci evlendi
İvana Sert ve Sezer Dermenci evlendi İvana Sert ve uzun zamandır aşk yaşadığı Sezer Dermenci, Maldivler’de evlendi.
18.12.2021 Magazin
Ivana Sert'in korku dolu anları!
Ivana Sert'in korku dolu anları! Ünlü modacı Ivana Sert, geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanmıştı. Ivana Sert tedavisi biter bitmez soluğu müstakbel eşi Sezer Dermenciyle Maldivler'de aldı. Sert, kötü hava koşulları sebebiyle sallanan uçakta korku dolu anlar yaşadı.
13.12.2021 Magazin
İvana Sert'ten evlilik açıklaması: 'Kadınlar para koparmak için boşanıyor'
İvana Sert'ten evlilik açıklaması: 'Kadınlar para koparmak için boşanıyor' İvana Sert, evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Sezer Dermenci ile önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Sert, geçtiğimiz günlerde Özcan Deniz'in "Kadınlar erkeklerden para koparmak için boşanıyor" şeklindeki açıklamasına ilginç yanıt verdi.
8.12.2021 Magazin
Ivana Sert koronavirüse yakalandı!
Ivana Sert koronavirüse yakalandı! Ünlü modacı Ivana Sert, solunum yolları rahatsızlığı nedeniyle gittiği hastanede koronavirüs testinin pozitif çıkması ile karantinaya alındı.
9.11.2021 Magazin
Sezer Dermenci aşka geldi!
Sezer Dermenci aşka geldi! Modacı İvana Sert ile butik otel sahibi Sezer Dermenci, 2020 yazından beri aşk yaşıyor. İkilinin, bu yıl bitmeden nikah masasına oturması bekleniyor. Sezer Dermenci'den açıklama geldi.
27.10.2021 Magazin
Ivana Sert tepki gösterdi: Cahillikten başka bir şey değil
Ivana Sert tepki gösterdi: Cahillikten başka bir şey değil Erzurum’da bir açılışa katılan Ivana Sert, çeşitli açıklamalarda bulundu. Türkiye’ye hayran olduğunu söyleyen Ivana Sert, aşı karşıtları hakkında sert sözler söyledi.
31.08.2021 Magazin
Ivana Sert nafaka davası açmıştı! Mahkemeden karar çıktı
Ivana Sert nafaka davası açmıştı! Mahkemeden karar çıktı Modacı Ivana Sert ile iş insanı eşi Yurdal Sert, 2011 yılında boşanmıştı. Ünlü modacı, sekiz yılın ardından İstanbul Aile Mahkemesi’ne ‘nafakanın artırılması’ davası açtı. Mahkemeden karar çıktı.
26.06.2021 Magazin
İvana Sert'in eski sevgilisi ünlü rallici Can Çelebi'ye ikinci uzaklaştırma!
İvana Sert'in eski sevgilisi ünlü rallici Can Çelebi'ye ikinci uzaklaştırma! Ünlü rallici Can Çelebi hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı aldıran güzellik uzmanı Kübra Senemay Kılıçoğlu, tedbir süresi bitince ikinci kez mahkemeye başvurdu.
4.04.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İvana Sert ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ivana sert haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.