İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sözlerine Mehmet Sevigen'den yorum: İttifaka veda etmedi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sözlerine Mehmet Sevigen'den yorum: İttifaka veda etmedi Afyonkarahisar Kocatepe’de açıklamalar yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sözlerini değerlendiren eski CHP Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, "Masadaki ortakların hepsine racon kesti, fırça çekti ve 'Hiçbirinizi istemiyorum' dedi. Yani burada Kemal beye de hatta iki tane çok methettiği belediye başkanına da. Bundan sonraki seçimler yine göreceksiniz, dönecektir. Söylediğim hep haklı çıkıyor. Yine ittifak yapacak. İttifaka veda etmedi. Ben ittifaka veda olduğunu zannetmiyorum. Bu meydan okumadır. Siyasetin dili, kimse bilmez bunu" diye konuştu. Sevigen, "Bazı beldelerde MHP ile de iş birliği yapabilir benim anladığım. Ama İstanbul'da, Ankara'da 'Fedakarlık yapmak bize düşer' demesi kapıları kapatmadığının belirtisidir" dedi.
26.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AB kapısını açın, İsveç NATO'ya girsin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AB kapısını açın, İsveç NATO'ya girsin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önce gelin Türkiye'nin Avrupa Birliği'nde önünü açın, ondan sonra biz de Finlandiya ile ilgili nasıl onun önünü açtıysak, İsveç'in de önünü açalım" dedi.
10.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına zam sinyali: Talimatı verdim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına zam sinyali: Talimatı verdim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Dün baba-oğul videosu çekenler bugün gırtlak gırtlağa geldiler. Değişim adıyla yürüyen kayıkçı kavgasıyla işimiz yok ifadelerini kullandı. Erdoğan emekli maaşları ile ilgili olarak da, "Dün enflasyon oranı netleşince emeklilerin alacağı maaş da belli oldu. İyileştirme çalışması için bakanlarımıza gerekli talimatı verdim. Çalışmalar başladı" dedi.
6.07.2023 Gündem
Cumhur İttifakı'na 2 partiden yeşil ışık! ‘İl il bunlara bakılıyor’
Cumhur İttifakı'na 2 partiden yeşil ışık! ‘İl il bunlara bakılıyor’ Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önce Bahçeli ardından Destici ile görüşmesinin ardından akıllara 'Cumhur İttifakı genişleyecek mi?' sorusunu getirdi. CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova son kulis bilgilerini değerlendirirken AK Parti'nin elindeki son anket çalışmalarını da paylaştı.
10.03.2023 Gündem
Yerel seçim sonu dikkat çeken iddia: 9 belediyeyi kaybedebiliriz
Yerel seçim sonu dikkat çeken iddia: 9 belediyeyi kaybedebiliriz Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerle ilgili gazeteci Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde dikkat çeken ifadelere yer verdi. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerini köşesine taşıyan Selvi, 'Torun, olası bir AK Parti-MHP ittifakında CHP'nin 9 belediyeyi kaybedebileceğini ifade etti' diye yazdı.
10.09.2018 Siyaset
Bu parayı bana kimse ödetemez!
Bu parayı bana kimse ödetemez! Avrupa Birliği, İngiltere’ye 2...
25.10.2014 Dünya