İçişleri Bakanlığı  Genelge

İçişleri Bakanlığı Genelge

Son dakika İçişleri Bakanlığı genelge haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İçişleri Bakanlığı genelge ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İçişleri Bakanlığı genelge haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İçişleri Bakanlığı Genelge

haberleri sayfasında son dakika yaşanan içişleri bakanlığı genelge gelişmeleri de dahil olmak üzere 828 içişleri bakanlığı genelge haberi bulunmuştur. Tüm içişleri bakanlığı genelge haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müzik yayını uzatıldı mı? Müzik yasağı kaldırıldı mı? İçişleri Bakanlığı Genelge yayımladı!
Müzik yayını uzatıldı mı? Müzik yasağı kaldırıldı mı? İçişleri Bakanlığı Genelge yayımladı! İçişleri Bakanlığı Genelge yayınladı! Yayınlanan genelgeye göre, müzik yayın saatlerini yeniden belirlendi. İçişleri Bakanlığı’nın genelgesine göre, Pandemi sürecinde saat 24.00’te sona erecek şekilde belirlenen müzik yayın saati uzatıldı. Peki, Müzik yayını uzatıldı mı? Müzik yasağı kaldırıldı mı? Müzik yasağı kalktı mı? Müzik yayın saatleri kaç oldu? İşte müzik yayını genelgesinin detayları!
10.05.2022 Gündem
Müzik yasağı ile ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık duyurdu: Uzatıldı
Müzik yasağı ile ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık duyurdu: Uzatıldı İçişleri Bakanlığı'nca, pandemi sürecinde saat 24.00'te sona erecek şekilde belirlenen müzik yayın saatinin yaklaşan yaz mevsimi ve beraberindeki turizm hareketliliğine bağlı olarak uzatılmasına dair taleplerin Sağlık, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği, İçişleri ile Kültür ve Turizm Bakanlıklarınca birlikte değerlendirildiği ve müzik yayın saatinin gece 01.00'e kadar uzatıldığı açıklandı.
11.05.2022 Gündem
Son dakika! Şehirler arası seyahatte PCR testleriyle ilgili yeni genelge!
Son dakika! Şehirler arası seyahatte PCR testleriyle ilgili yeni genelge! Şehirler arası seyahatte PCR testi ile ilgili önemli karar! Değişti! Yeni genelge 81 ile gönderildi. Valiliklere gönderilen genelgeye göre uçakla şehirler arası seyahatte aşısız, aşı sürecini tamamlamayan, son 180 günde Kovid-19 geçirmemiş kişilerden PCR istenmesine devam edilecek.
16.01.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika kararı! 81 ilde resmen değişti! Uçak, otobüs, toplu ulaşım, konser, sinema, tiyatro...
İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika kararı! 81 ilde resmen değişti! Uçak, otobüs, toplu ulaşım, konser, sinema, tiyatro... İçişleri Bakanlığı 81 ile son dakika genelge gönderdi. Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren karar. Resmen değişti. Tamamen kaldırıldı. Okul, kamu ve özel işyerleri, konser, sinema, tiyatro, uçak, otobüs, tren veya diğer toplu ulaşım araçları hepsini kapsıyor. Öte yandan Koronavirüs salgınıyla ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sağlık Bakanlığı tarafından 15 Ocak koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 63 bin 967 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. 177 kişi hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kötü haberi bu sözlerle duyurdu. İşte haberin detayları...
15.01.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan yeni genelge! 81 ile talimat gönderildi, resmen başladı
İçişleri Bakanlığı'ndan yeni genelge! 81 ile talimat gönderildi, resmen başladı İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika genelgesi. 81 ile gönderildi. Resmen başladı. Trafik güvenliğine dair İçişleri Bakanlığınca ‘Bi hareketine bakar hayat’ kampanyası kapsamında ülke genelinde uygulamalar yapıldı.
12.11.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağıyla ilgili flaş gelişme! İlk kez oluyor, artık değişti...
Sokağa çıkma yasağıyla ilgili flaş gelişme! İlk kez oluyor, artık değişti... Hafta sonu hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş gelişme. Detaylar belli oldu. Tüm Türkiye için geçerli. Sokağa çıkma yasaklarında bugün itibariyle yeni dönem başladı. 7 Haziran Pazartesi günü saat 05.00'te sona erecek olan sokağa çıkma kısıtlaması saat 22.00 itibarıyla başladı. Kısıtlama, 7 Haziran pazartesi günü saat 05.00'te sona erecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kademeli normalleşmenin ikinci aşamasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunmuştu. Hafta içi ve cumartesi günü uygulanan sokağa çıkma yasağı saatleri 22.00 ile 05.00 arasına esnetilmişti. Pazar günü ise sokağa çıkma yasağına devam kararı verilmişti.
5.06.2021 Gündem
Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika kararı! Saatler değişti, Artık yasak değil...
Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika kararı! Saatler değişti, Artık yasak değil... Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma son dakika kararı açıklandı. Tam kapanma sonrası gerçekleşecek olan kurallar belli oldu. Tüm Türkiye merakla bekliyordu. Resmen belli oldu. Tek tek açıklandı. 17 Mayıs Pazartesi günü Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sonrası yeni kararların açıklanması beklenirken, İçişleri Bakanlığı normalleşme sürecine ilişkin yeni genelgesini yayınladı. Yeni genelge 81 il valiliğine gönderildi. Yeni dönemde sokağa çıkma yasağı kapsamı, hafta içi sokağa çıkma saatleri, hafta sonu yasakları ile açılacak iş yerleri ile ilgili detaylar netleşti. Marketlerin çalışma saati, AVM'ler, 65 yaş üstü ve 18 yaş altı sokağa çıkma saatleri, düğün, nikah, kafe, restoran ve Kuaförler ve berberler ilgili yeni kararlar alındı. İşte İçişleri Bakanlığı kademeli normalleşme genelgesi ile ilgili merak edilenler...
16.05.2021 Gündem
MEB'den son dakika yüz yüze eğitim kararı! Resmen değişti
MEB'den son dakika yüz yüze eğitim kararı! Resmen değişti Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'den son dakika yüz yüze eğitim açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Yüz yüze eğitimle ilgili flaş karar. Resmen belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı 8. ve 12. sınıflar ile okul öncesi eğitime ilişkin yeni kararı paylaştı. Karara göre; okul öncesi, özel eğitim merkezleri ile 8 ve 12. sınıfların destekleme ve yetiştirme kurslarında 17 Mayıs'tan itibaren yüz yüze eğitime geçilecek.
16.05.2021 Eğitim
Normalleşmede hangi iş yerleri kapalı olacak? 1 Haziran'a kadar kapalı olacak iş yerleri hangileri? 17 Mayıs - 1 Haziran Genelgesi!
Normalleşmede hangi iş yerleri kapalı olacak? 1 Haziran'a kadar kapalı olacak iş yerleri hangileri? 17 Mayıs - 1 Haziran Genelgesi! Kontrollü normalleşme dönemi başlıyor. Milyonların merakla beklediği normalleşme ile ilgili İçişleri Bakanlığı Genelge yayınladı. 81 İl Valiliğine gönderilen genelgede, sokağa çıkma yasaklarının kapsamı belirlendi ve açık ve kapalı tutlacak iş yerleri de tek tek açıklandı. 17 Mayıs - 1 Haziran 2021 tarhileri arasında uygulamada olacak Kademeli Normalleşme Genelgesi ile ilgili ana hatlar da belli oldu. Koronavirüsle mücadele kapsamında uyulması gereken kurallar genelgede açıkça belirtilirken kapalı kalacak iş yerleri ile ilgili detaylara da yer verildi. Peki, Normalleşmede hangi iş yerleri kapalı olacak? 1 Haziran'a kadar kapalı olacak iş yerleri hangileri? İşte İçişleri Bakanlığı'nın 17 Mayıs - 1 Haziran Genelgesi!
16.05.2021 Gündem
Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu
Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu Milyonlarca vatandaş merakla bekliyordu. Ve belli oldu. Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika haberi geldi. İçişleri Bakanlığı yeni genelge yayınladı. Bakanlık yarın sabah 05.00'te sona erecek tam kapanma dönemi sonrası başlayacak kademeli normalleşme planını açıkladı.
16.05.2021 Gündem
Bakan Soylu canlı yayında duyurdu! Tam kapanma devam edecek mi?
Bakan Soylu canlı yayında duyurdu! Tam kapanma devam edecek mi? Tam kapanma 19 Mayıs'a kadar uzatılacak mı? İçişleri Bakanı Soylu merak edilen soruya açıklık getirdi. Öte yandan Bakan Soylu, 'Sosyal izolasyonda çok zorluk çekeceğimiz veya bulaşın çok rahat olabileceği riskli bir dönem yaz dönemine giriyoruz' açıklamasında bulundu.
6.05.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş detay! Muafiyet...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş detay! Muafiyet... Tam kapanma sürecinde pek çok çalışan izin belgesi alarak işine devam ediyor. Çalışanlar dışında hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağından muaf olanlar da bulunuyor. Örneğin evcil hayvanı olanlar ikametinden çok uzaklaşmamak şartı ile dışarı çıkabiliyor. Sitelerde oturanlar ise bahçeye ve yürüyüş alanlarına çıkabiliyorlar mı? İşte sitede yaşayanların merak ettiği tüm sorular ve yanıtları...
3.05.2021 Gündem
Yeni yasaklarda eczaneler açık mı? Tam kapanmada eczane çalışma saatleri
Yeni yasaklarda eczaneler açık mı? Tam kapanmada eczane çalışma saatleri Eczaneler açık mı, eczaneler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? Kabine Toplantısı ardından 81 ilde 29 Nisan 19.00 - 17 Mayıs 05.00 saatleri arasında tam kapanma uygulaması getirildi. Tam kapanma sürecinde eczanelerin durumu merak edilirken önce İçişleri Bakanlığı genelge yayımlayarak kısıtlamanın detayları paylaşıldı, sonra İstanbul Eczacı Odasından açıklama geldi. İşte eczane çalışma saatleri...
29.04.2021 Gündem
İnşaat sektörüne yasak var mı? Tam kapanmada inşaatlar devam edecek mi, inşaat sektörü muaf mı, yasakta inşaat işçileri çalışabilir mi?
İnşaat sektörüne yasak var mı? Tam kapanmada inşaatlar devam edecek mi, inşaat sektörü muaf mı, yasakta inşaat işçileri çalışabilir mi? İnşaat sektörü muaf mı, inşaat sektörü tam kapanmaya dahil mi? İnşaat işçileri ve inşaat sektörü ile ilgilenenler kabine toplantısı sonrası arama motorlarına yöneldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Nisan saat 19.00'tan 17 Mayıs saat 05.00'e kadar tüm Türkiye’de tam kapanmanın geleceğini açıklamasının ardından kısıtlama dışında olan meslekler ve sektörler hakkındaki araştırmalar arttı. İnşaat işçilerin yasaklarda çalışıp çalışamayacağı sorgulanıyor. İnşaat sektörüne yasak var mı? Tam kapanmada inşaatlar devam edecek mi?
27.04.2021 Gündem
Kamuda yeni dönem! Detaylar belli oldu, yüzde 50...
Kamuda yeni dönem! Detaylar belli oldu, yüzde 50... Bütün kamu çalışanlarını ilgilendiriyor. İçişleri Bakanlığı genelge yayımladı. Tam kapanma kararı geldi. Memurlar için de bir karar çıktı. Kararın ardından çalışanlar yeni sistemin nasıl işleyeceğini merak ediyor. Kamu kurumlarında uzaktan veya dönüşümlü çalışmaya geçilecek. Peki kamu kurumlarında mesai olacak mı? Memurlar mesaiye gelecek mi? Hangi memurlar sokağa çıkma yasağından muaf olacak? İşte genelgenin ilgili bölümü ve memurları kapsayan sokağa çıkma yasağı ile uzaktan ve dönüşümlü çalışma ile ilgili tüm bilgiler
27.04.2021 Memur
Oto yıkamalar yasaktan muaf mı? Oto yıkamalar açık mı? Sokağa çıkma yasağından muaf olanlar
Oto yıkamalar yasaktan muaf mı? Oto yıkamalar açık mı? Sokağa çıkma yasağından muaf olanlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin 29 Nisan Perşembe akşamı itibarıyla tam kapanma dönemine geçeceğini açıkladı. Erdoğan, 17 Mayıs sabah 05.00'e kadar kesintisiz sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını söyledi. Alınan karar sonrası İçişleri Bakanlığı genelge yayımlayarak yasaktan kimlerin ve hangi sektörlerin muaf olduğunu detaylandırdı. Peki, Oto yıkamalar yasaktan muaf mı? İşte sokağa çıkma yasağından muaf olanlar
28.04.2021 Gündem
23 Nisan Cuma namazı kılınacak mı? Bu hafta (yarın) cuma namazı kılınıyor mu, 23 Nisan’da cuma namazı var mı?
23 Nisan Cuma namazı kılınacak mı? Bu hafta (yarın) cuma namazı kılınıyor mu, 23 Nisan’da cuma namazı var mı? Koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı genelge yayımladı. Genelgeye göre 23 Nisan’da da sokağa çıkma yasağı ilan edildi. 23 Nisan’ın resmi tatil olması nedeniyle bu hafta sonuna özel sokağa çıkma kısıtlaması bu akşam saat 19.00'da başlayacak. 23 Nisan Cuma gününün yasak kapsamına dahil edilmesinin ardından vatandaşlar "23 Nisan Cuma namazı kılınacak mı?" sorusunun yanıtını aramaya başladı. Peki, Yarın cuma namazı kılınıyor mu, 23 Nisan’da cuma namazı var mı?
22.04.2021 Gündem
22 Nisan öğleden sonra resmi tatil mi? 22 Nisan yarım gün mü, tatil mi 2021?
22 Nisan öğleden sonra resmi tatil mi? 22 Nisan yarım gün mü, tatil mi 2021? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil olması dolayısıyla Cuma gününün yasak kapsamına dahil edilip edilmeyeceği merak ediliyordu. İçişleri Bakanlığı genelge yayımladı ve bu hafta sonuna özel sokağa çıkma kısıtlamasının 22 Nisan Perşembe günü saat 19.00’da başlayacağını duyurdu. Peki, 22 Nisan tatil mi? 22 Nisan yarım gün mü, öğleden sonra tatil mi?
22.04.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı saatleri! 22 Nisan sokağa çıkma yasağı var mı saat kaçta başlıyor, cuma günü sokağa çıkma yasağı var mı?
Sokağa çıkma yasağı saatleri! 22 Nisan sokağa çıkma yasağı var mı saat kaçta başlıyor, cuma günü sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı saatleri ile ilgili araştırmalar hızlandı. 13 Nisan tarihinde düzenlenen Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kısmi kapanma duyurusu yapmış ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatlerinin, ramazan ayının gelmesi ile beraber değiştiğini duyurmuştu. 23 Nisan Çocuk Bayramı’nın resmi tatil olması nedeniyle bugünün de yasak kapsamına dahil edilip edilmeyeceği merak ediliyordu. İçişleri Bakanlığı genelge yayımladı. Peki, cuma günü sokağa çıkma yasağı var mı, hafta içi sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlıyor? 22 Nisan sokağa çıkma yasağı saati kaç?
22.04.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı genelge yayımladı mı? Kimleri kapsıyor, nereler açık? 4 günlük sokağa çıkma yasağı genelgesi…
İçişleri Bakanlığı genelge yayımladı mı? Kimleri kapsıyor, nereler açık? 4 günlük sokağa çıkma yasağı genelgesi… Cumhurbaşkanlığı Kabinesi koronavirüsle mücadele başlığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. İlan edilen kısıtlamaların salgının seyrine etkisinin değerlendirildiği toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yılbaşı kısıtlaması ile ilgili olarak "Sokağa çıkma sınırlaması 31 Aralık Perşembe saat 21.00’den 4 Ocak saat 05.00’e kadar uygulanacaktır." ifadelerini kullandı. 4 günlük sokağa çıkma yasağının detayları merak ediliyor ve genelgenin açıklanıp açıklanmasını sorgulanıyor. Vatandaşlar yasağın kimleri kapsadığını, nelerin açık olacağını araştırıyor. Peki, 4 günlük sokağa çıkma yasağı genelgesi yayımlandı mı? İçişleri Bakanlığı yeni yasağın yer aldığı genelgeyi duyurdu mu? Yılbaşı kısıtlaması detayları…
15.12.2020 Gündem
Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı? Yılbaşında 4 gün sokağa çıkma yasağı gelecek mi?
Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı? Yılbaşında 4 gün sokağa çıkma yasağı gelecek mi? Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı? sorusu aralık ayı ile birlikte hen çok araştırılan konuların başında geliyor. Koronavirüs önlemleri ve kısıtlamalarının yoğun olarak uygulandığı bugünlerde pek çok kişi yılbaşı yasaklarını araştırıyor. Peki, Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı? Yılbaşında 4 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? Yılbaşı tatili kaç gün 2021? İşte yılbaşı yasakları ile ilgili son gelişmeler...
8.12.2020 Gündem
Son dakika... İçişleri Bakanlığı genelge gönderdi! 1 Aralık'a kadar yasak...
Son dakika... İçişleri Bakanlığı genelge gönderdi! 1 Aralık'a kadar yasak... İçişleri Bakanlığı genelgesine göre STK, meslek kuruluşları, birlik ve kooperatifler tarafından düzenlenecek etkinlikler 1 Aralık'a kadar ertelenecek.
2.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İçişleri Bakanlığı Genelge ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki içişleri bakanlığı genelge haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.