İbrahim Hacıosmanoğlu

İbrahim Hacıosmanoğlu

Son dakika ibrahim hacıosmanoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ibrahim hacıosmanoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ibrahim hacıosmanoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbrahim Hacıosmanoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibrahim hacıosmanoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 932 ibrahim hacıosmanoğlu haberi bulunmuştur. Tüm ibrahim hacıosmanoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: Karşılaştığımız şiddet olaylarını kınıyorum!
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: Karşılaştığımız şiddet olaylarını kınıyorum! Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili ve sarı lacivertli taraftarlar arasında yaşanan gerilim ve şiddet olaylarına ilişkin, "Haftalardır ısrarla kullanılan provokatif dili ve bu nefret dolu dilin kaçınılmaz bir sonucu olarak karşılaştığımız şiddet olaylarını kınıyorum. Yaşanan olayların hukuken takipçisi olacak ve gereken her türlü adımı atacağız" dedi.
16.05.2022 Trabzonspor
Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan flaş sözler: Hırsızlar şampiyonluğu bu sefer çalamadıkları için...
Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan flaş sözler: Hırsızlar şampiyonluğu bu sefer çalamadıkları için... Trabzonspor’un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu, Olimpiyat Stadı’nda oynanan Trabzonspor-Altay maçı sonrasında flaş açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu, "Hırsızlar şampiyonluğu bu sefer çalamadıkları için bu ezikliğini bir şeyle dolduracaklar" diyerek kazanılan şampiyonlukla ilgili tepkili söylemlerde bulunanlara sert sözler söyledi.
16.05.2022 Trabzonspor
Falcı 'Özer Hurmacı seni aldatıyor' dedi! Boşanıyorlar...
Falcı 'Özer Hurmacı seni aldatıyor' dedi! Boşanıyorlar... Bir dönem Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor gibi takımlarda top koşturan Özer Hurmacı, 6 yıllık eşi ve 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı’dan boşanıyor. Çiftin boşanma nedeni ise Mihriban Hurmacı'nın, gittiği falcıların 'Özer seni aldatıyor' demeleri...
19.09.2021 Magazin
İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan olay sözler! "Bakasetas golü atmamak için yengeç gibi sola gitti"
İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan olay sözler! "Bakasetas golü atmamak için yengeç gibi sola gitti" Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Alanyaspor-Trabzonspor maçıyla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. Hacıosmanoğlu, bu maçtan önceki Başakşehir maçına dikkat çekerek, Alanyaspor'un yıldız futbolcusu Bakasetas'ın elverişli pozisyonları bilerek gole çevirmediğini iddia etti ve "Maç 0-0… Cisse sağ taraftan topu o bize ceza sahası dışından gol atma başarısı gösteren arkadaşa (Bakasetas) çıkartıyor. Kale karşısında bomboş, topa vurmuyor. Yengeç gibi sola doğru gidiyor. Kaleci kapatsın, ondan sonra atayım kalecinin üzerine diye…" ifadelerini kullandı
29.06.2020 Trabzonspor
Serdar Gürler: Türkiye çağırınca tercih yapılmaz
Serdar Gürler: Türkiye çağırınca tercih yapılmaz Futbol hayatını İspanya La Liga ekiplerinden Huesca'da devam ettiren milli futbolcu Serdar Gürler TFF'nin TAM SAHA dergisine konuştu.
1.11.2018 Futbol
Slimani 300 bin euroya Trabzonspor'a...
Slimani 300 bin euroya Trabzonspor'a... Fenerbahçe’nin Leicester City’den kiraladığı Cezayirli forvetin zamanında 300 bin euroya Trabzonspor’a transfer olma ihtimali olduğu ortaya çıktı. Ama fırsat kaçtı.
13.08.2018 Fenerbahçe
Trabzonspor’da tüzük değişikliği onaylandı
Trabzonspor’da tüzük değişikliği onaylandı Trabzonspor Divan Kurulu, tüzük değişikliği yapmak için olağanüstü genel kurulu toplayarak oylamaya sundu. 264 genel kurul üyesinden 23'ünün ret oyuna karşılık 192 kabul oyu ile tüzük değişikliği onaylandı.
1.07.2018 Trabzonspor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarsus'a müjdeleri peş peşe verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarsus'a müjdeleri peş peşe verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarsus Devlet Hastanesi'nin Temel Atma Töreni'nde konuştu. Erdoğan, Tarsus Devlet Hastanesi'ni yapacak olan müteahhit İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan söz aldı, hastane 6 ayda tamamlanacak. Erdoğan konuşmasında, cumhurbaşkanı adayı İnce'yi eleştirdi, "Şimdi çıkmış Bay İnce, çok da ince değil ya. Geometrik olarak söylüyorum. Külliye'yi yıkacakmış. Senin genel başkanın da öyle diyordu, tıpış tıpış Külliye'ye geldi. Bak ben bu akşam orada 2500 muhtarımıza iftar vereceğim. Orası kralların değil, muhtarların yeridir" dedi
7.06.2018 Siyaset
Trabzonspor'da geçmiş hesaplar inceleniyor
Trabzonspor'da geçmiş hesaplar inceleniyor Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, Trabzonspor'un geçmişe dönük mali işlemlerini incelemeye başladı.
20.04.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'a şok Aykut Demir kararı!
Trabzonspor'a şok Aykut Demir kararı! Trabzonspor'a UÇK'dan kötü haber geldi. Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Trabzonspor'un Aykut Demir'e 5.5 milyon TL ödemesine karar verdi. Bordo-mavililer UÇK'nın kararını Tahkim Kurulu'na taşıyacak.
14.04.2018 Trabzonspor
İşte Trabzonspor'un yeni teknik direktörü!
İşte Trabzonspor'un yeni teknik direktörü! Ahmet Ağaoğlu'nun aklındaki teknik direktör belli oldu. Bordo mavililerin yeni başkanı sezon sonunda Rıza Çalımbay ile yollarını ayırıp, yerine tanıdık bir ismi getirmeyi planlıyor.
10.04.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'un yeni başkanı belli oldu!
Trabzonspor'un yeni başkanı belli oldu! Trabzonspor'un yeni Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçildi.
8.04.2018 Trabzonspor
Trabzonspor yeni başkanını seçiyor
Trabzonspor yeni başkanını seçiyor Trabzonspor'da yeni başkanını seçileceği 73. Olağanüstü Kongre'nin ikinci günü başladı. Başkan adayları Ahmet Ağaoğlu ve Metin Kaya genel kurul üyelerine hitap etti.
8.04.2018 Trabzonspor
Muharrem Usta'dan basın toplantısında gündem yaratacak sözler!
Muharrem Usta'dan basın toplantısında gündem yaratacak sözler! Olağanüstü genel kurul kararı alan Trabzonspor'da Kulüp Başkanı Muharrem Usta basın toplantısı düzenledi
24.03.2018 Trabzonspor
Hacıosmanoğlu listesini açıklıyor!
Hacıosmanoğlu listesini açıklıyor! Son seçim konuşmasında, “Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük. Bir başka bahar için sadece yaprak döktük” diyen İbrahim Hacıosmanoğlu, Nisan ayındaki Trabzonspor kongresi için kolları sıvadı, yönetimini şekillendirmeye başlayan ilk aday oldu.
16.03.2018 Trabzonspor
Trabzonsporda kongre öncesi borç gerginliği
Trabzonsporda kongre öncesi borç gerginliği Trabzonsporda 7-8 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Genel Kurul öncesi mevcut başkan Muharrem Usta ile eski başkanlar arasında borç gerginliği yaşanıyor.
14.03.2018 Trabzonspor
Bursasporlu Yusuf Erdoğan evlendi
Bursasporlu Yusuf Erdoğan evlendi Trabzonspor'dan sezon başında Bursaspor'a transfer olan Yusuf Erdoğan evlendi.
2.01.2018 Futbol
İbrahim Hacıosmanoğlu hastaneye kaldırıldı
İbrahim Hacıosmanoğlu hastaneye kaldırıldı Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, aort damarında yaşadığı sorun nedeniyle hastaneye kaldırıldı.
12.12.2017 Spor Magazin
"Kimse koltuğa yapışmış değil"
"Kimse koltuğa yapışmış değil" Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, "Kimse koltuğa yapışmış değil. Önemli olan bu gidişatı en sağlıklı şekilde götürmektir." dedi.
28.10.2017 Trabzonspor
Yılmaz göreve hazır!
Yılmaz göreve hazır! Süper Lig’de kötü günler geçiren Trabzonspor’a sürpriz bir başkan adayı çıktı:
24.10.2017 Trabzonspor
Muharrem Usta Kadıköy’e gidiyor
Muharrem Usta Kadıköy’e gidiyor İki takım arasındaki deplasman yasağının devam etmesi nedeniyle Kadıköy’de taraftarından yoksun olacak Trabzonspor’u Başkan Muharrem Usta yalnız bırakmayacak.
24.05.2017 Trabzonspor
"Hakemleri alıkoymadık, bu olay komplodur"
"Hakemleri alıkoymadık, bu olay komplodur" Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, iddialara mahkemede cevap verdi.
8.02.2017 Trabzonspor
Süper Final FETÖ sruşturmasında
Süper Final FETÖ sruşturmasında Futbolda FETÖ soruşturmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.
26.01.2017 Galatasaray
"Milli takıma gidersem, annem kurban kesecek"
"Milli takıma gidersem, annem kurban kesecek" Gençlerbirliği'nin bu sezon en golcü oyuncusu Serdar Gürler, A Milli Futbol Takımı'na seçilmesi durumunda annesinin kurban keseceğini söyledi.
6.01.2017 Gençlerbirliği

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Hacıosmanoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibrahim hacıosmanoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.