İBB’den YKS tercihleri için ücretsiz danışmanlık! İBB YKS tercih hizmeti nerelerde var? İBB tercih sistemi ekranı!
İBB’den YKS tercihleri için ücretsiz danışmanlık! İBB YKS tercih hizmeti nerelerde var? İBB tercih sistemi ekranı! İBB’den YKS tercihlerinde öğrencilere ücretsiz danışmanlık! İBB, Yükseköğretim Kurumları Sınavı tercihlerinde (YKS) gençlere tercih hizmeti veriyor. 20 Temmuz’dan itibaren İstanbul’un 22 meydanında kurulan tercih platformları ve gezici mobil araçla ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti verilecek. Meydanlara gelemeyenler için tercih hattı da oluşturuldu. Peki, İBB tercih hattı numarası kaç? İBB YKS tercih hizmeti nerelerde var? İBB tercih sistemi ekranı!
19.07.2022 Eğitim
YKS İBB tercih robotu ve ALO Tercih Hattı! İBB YKS tercih danışma merkezleri nerede? İBB'den YKS tercihleri için destek!
YKS İBB tercih robotu ve ALO Tercih Hattı! İBB YKS tercih danışma merkezleri nerede? İBB'den YKS tercihleri için destek! YKS sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından binlerce aday üniversite tercihlerine odaklandı. Öğrenciler, yaşamlarına yön verecek, mesleklerini belirleyecek ilk adımı, yaptıkları bu tercihle atacak. Üniversiteli olmanın yolu doğru tercihten geçiyor. İBB, İstanbul’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren gençlere, ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti verecek. İstanbul’un 18 noktasına kurulacak İBB Tercih Danışma Merkezleri ile gençlerin, üniversite tercihlerini bilinçli ve doğru bir şekilde yapmalarına katkı sağlanacak. Peki, İBB YKS Tercih Danışma Merkezleri nerede? İşte İBB tercih robotu...
28.07.2020 Eğitim
İBB'den üniversite adaylarına tercih danışmanlığı
İBB'den üniversite adaylarına tercih danışmanlığı İstanbul'un 12 meydanında kurulacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tercih Danışma Merkezleri ile gençlerin tercihlerini bilinçli bir şekilde yaparak geleceklerine yön vermelerine katkı sağlanacak.
17.07.2019 Eğitim