90Lı Yıllar

90Lı Yıllar

Son dakika 90lı yıllar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 90lı yıllar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 90lı yıllar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

90Lı Yıllar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 90lı yıllar gelişmeleri de dahil olmak üzere 358 90lı yıllar haberi bulunmuştur. Tüm 90lı yıllar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında merak edilenleri yanıtladı. Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay arasındaki anlaşmazlık nasıl çözülecek? 8. Yargı Paketi hangi düzenlemeleri içeriyor, ne zaman yürürlüğe girecek? Kamuoyunun yakından takip ettiği davalarda süreç nasıl işleyecek? Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren önemli başlıklar CNN TÜRK canlı yayınında değerlendiriliyor.
20.01.2024 Gündem
Müge Boz: İşte gerçek 90’larda ben ve kardeşim
Müge Boz: İşte gerçek 90’larda ben ve kardeşim Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Müge Boz, kardeşi Merve Boz ile 90'lı yıllarda çekilen fotoğraflarını paylaştı.
5.10.2023 Magazin
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: Kalıcı düşüşün sağlanması hedefimiz olacaktır
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: Kalıcı düşüşün sağlanması hedefimiz olacaktır Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mersin İş Dünyası Buluşması'nda konuşuyor. Bakan Nebati "Son dönemde tarihimizin en yüksek seviyesine ulaşan istihdam piyasamızda daha fazla ve daha nitelikli iş imkânları oluşturacağız" dedi. Nebati "Halkımızın refahının artması, sosyal adalet ve gelir dağılımının iyileşmesi için enflasyonda kalıcı düşüşün sağlanması, Türkiye Yüzyılı’nda vazgeçilmez hedefimiz olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.
2.05.2023 Ekonomi
Gökhan Tepe hayranlarıyla buluştu
Gökhan Tepe hayranlarıyla buluştu Ordu'nun Ünye ilçesinde düzenlenen festivalde Türk pop müziğinin sevilen sesi Gökhan Tepe, hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.
25.07.2022 Magazin
Burak Kut: Herkes üzerimden para kazanmaya çalışıyordu, para makinesi gibiydim
Burak Kut: Herkes üzerimden para kazanmaya çalışıyordu, para makinesi gibiydim 90’lı yıllara müziğiyle damga vuran Burak Kut, ilk çıkış yaptığı dönem yaşadıklarını anlattı: “Herkes üzerimden para kazanmaya çalışıyordu. Para makinesi gibiydim.”
3.04.2022 Magazin
Binali Yıldırım: Yeni sistem arayışı zaman israfıdır
Binali Yıldırım: Yeni sistem arayışı zaman israfıdır AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, başkanlık sisteminin uygulaması görüldükçe kendisini geliştireceğini belirterek, "Türkiye bununla yoluna devam edecek. İyinin daha iyisi vardır. Mükemmel, iyinin düşmanıdır. Dolayısıyla yeni sistem arayışına gitmek zaman israfıdır" dedi.
1.10.2021 Siyaset
Sedat Peker’i kim koruyor? Dikkat çeken tespitler...
Sedat Peker’i kim koruyor? Dikkat çeken tespitler... Sedat Peker'i yurtdışına kaçırarak koruyanlara yönelik dikkat çeken tespitler...
14.05.2021 Gündem
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'den Ermenistan'a ateşkes mesajı
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'den Ermenistan'a ateşkes mesajı Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, “Ateşkes isteyenler Ermenistan'a silahlar gönderiyor. Listesi bende var. Ateşkesi isteyen niye silah gönderir” dedi.
26.10.2020 Dünya
Bakan duyurdu! Kırıkkalelilere hızlı tren müjdesi
Bakan duyurdu! Kırıkkalelilere hızlı tren müjdesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Kırıkkale’nin kısa bir süre içerisinde Yüksek Hızlı Tren (YHT) hizmetine kavuşacağının müjdesini verdi.
23.01.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak: Önümüzdeki hafta süreci başlatacağız
Bakan Albayrak: Önümüzdeki hafta süreci başlatacağız Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, özel bir televizyon programında gençlerin sorularını yanıtladı. Sebze - meyve fiyatlarıyla ilgili açıklama yapan Albayrak, "Devlet olarak biz büyükşehirlerimiz başta olmak üzere bu fiyat artışlarını engellemek için önümüzdeki hafta İstanbul'da 50 Ankara'da 30'tan fazla noktada başlamak üzere süreci başlatacağız. Bu adımı hızlı bir şekilde atıyoruz, atacağız" ifadelerini kullandı.
7.02.2019 Gündem
Başbakan Yıldırım: Erdoğan o gece ağlıyordu
Başbakan Yıldırım: Erdoğan o gece ağlıyordu Başbakan Binali Yıldırım, 24 Haziran gecesi Erdoğan'ın konuşması sırasında ayağı sıkışarak yaralanan çocuğun, Cumhurbaşkanı'nı çok etkilendiği söyledi. Yıldırım, "Seçim akşamı İstanbul’da toplanan kalabalığın içinden bir yavrumuzun ayağının sıkışması onu o kadar çok etkiledi ki, duygu doruktaydı. Ağlıyordu telefonda, konuştuk. Ne seçim kazanması, ne o coşku hepsi gitmiş. Bütün dikkatini oraya vermiş" dedi.Yıldırım ayrıca, yarın son bir KHK yayınlanacağını ve içeriğinde, OHAL kalktığında terörle mücadelenin zafiyete uğramaması için ihtiyaç olan düzenlemelerin yer alacağını açıkladı.
5.07.2018 Siyaset
"Kandil'e 90 günde bayrak dikilir"
"Kandil'e 90 günde bayrak dikilir" Mehmetçiğin 90 gün içinde Kandil’e bayrak dikeceğini söyleyen emekli Korgeneral Pekin, hem Türkiye hem de bölge halkının kalıcı güvenliği için sınır haritasının mutlaka değişmesi gerektiğini belirtiyor.
13.06.2018 Gündem
"Türkiye’yi tarihinin en büyük ekonomik krizine götüren isim şu anda..."
"Türkiye’yi tarihinin en büyük ekonomik krizine götüren isim şu anda..." Türkiye, 2001'de tarihinin en büyük ekonomik krizini yaşadı. IMF ile başımızın belada olduğu o dönem, bir bakan yaşadığı stresten dolayı intihara kalkışmıştı. Türkiye'yi o stresin altına sokan isim IMF Türkiye masası şefi olan Cottarelli'ydi. O isim şu anda bakın ne yapıyor.
31.05.2018 Gündem
Başbakan Yıldırım'dan bankalara çağrı: Faizleri indirin
Başbakan Yıldırım'dan bankalara çağrı: Faizleri indirin Başbakan Binali Yıldırım, "Bankacılık sektöründen beklentilerimiz var. Türkiye yüksek faiz ve enflasyonu hak etmiyor. Yüksek faiz bankalar için iyi bir şey değilse faizleri indirin"dedi. Yıldırım, Ziraat Bankası ve diğer bankalar konut sektöründeki stokları azaltmak için kampanya başlatacağını da duyurdu.
7.05.2018 Ekonomi
Başbakan Yıldırım, çok sert çıktı! 'Bu mudur insanlık?'
Başbakan Yıldırım, çok sert çıktı! 'Bu mudur insanlık?' Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da öğretmenlerle buluştuğu toplantıda konuştu.
24.11.2017 Siyaset
Ömer Halisdemir neden Semih Terzi'yi başından vurdu?
Ömer Halisdemir neden Semih Terzi'yi başından vurdu? Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir... FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Semih Terzi'yi vurduktan sonra şehit olan kahraman. Peki Halisdemir neden Semih Terzi'yi başından vurdu?
29.09.2021 Gündem
Müziğe hizmet ediyorum!
Müziğe hizmet ediyorum! İzel-Çelik-Ercan’ın seslendirdiği 90’lı yılların unutulmaz şarkısı ‘Özledim’i kendine has üslubu ile yeniden yorumlayan ve poptan flamenkoya birçok tarzda şarkı söyleyen Ebru Elver, “İyi olan her tarzın içinde olabilirim, ben müziğe hizmet ediyorum” diyor.
4.06.2017 Magazin
Jessica Alba'nın zor anları! Ayakta duramadı...
Jessica Alba'nın zor anları! Ayakta duramadı... Hollywood'un en güzel kadın oyuncularından olan Jessica Alba, doğum günü partisinden sonra ayakta durmakta zorlandı.
1.05.2017 Magazin
Şarkının duygusunu kaybetmek istemedim!
Şarkının duygusunu kaybetmek istemedim! Yeşim Salkım’ın 2001 yılında yayınladığı ‘Vefa Borcu’ albümünde yer alan ‘Deli Mavi’ adlı şarkıya yaptığı cover çalışmasıyla dikkatleri üzerine çeken Vedat Behar, “Şarkının nostaljik havasını, duygusunu kaybetmeden modern bir aranje yapmak istedim” diyor.
8.04.2017 Magazin
Esra Erol 90’lı yıllara gitti!
Esra Erol 90’lı yıllara gitti! Görümcesinin doğum gününde 90'lı yıllara dönen Esra Erol, görüntüsüyle hayranlarını şaşırttı.
6.03.2017 Magazin
Gözün aydın Merih’ciğim akşam oldu buluştuk
Gözün aydın Merih’ciğim akşam oldu buluştuk Bu satırlar Türk edebiyatının devi Vedat Türkali’nin Bir Gün Tek Başına adlı romanında ‘Gözün aydın Nerminciğim’ olarak geçiyor. 97 yaşında hayatını kaybeden Türkali 72 yıl evli kaldığı, üç yıl önce kaybettiği eşine artık kavuştu.
29.08.2016 Yaşam
Süper kahramanlar sürprizi
Süper kahramanlar sürprizi 90’lı yıllara damgasını vuran ‘Power Rangers’ setinden yeni kareler yayınlandı...
27.04.2016 Magazin
Şimşek: Kişisel Verilerin Korunması Yasası önemli bir reform
Şimşek: Kişisel Verilerin Korunması Yasası önemli bir reform BAŞBAKAN Yardımcısı Mehmet Şimşek, dün gece geç saatlerde çıkan Kişisel Verilerin Korunması Yasası’nın çok önemli reform olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
'Terörle mücadelede süre yok'
'Terörle mücadelede süre yok' Başbakan Ahmet Davutoğlu: “Bölgedeki vatandaşlarımızla birlikte bu işi tamamlayacağız. Er ya da geç muvaffak olacağız ve milletimizi huzur ve emniyete kavuşturacağız”
29.09.2021 Gündem
Öcalan ne zaman devreye girecek?
Öcalan ne zaman devreye girecek? Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi, bugün köşesinde PKK ve Öcalan'la ilgili çok önemli detaylara yer verdi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

90Lı Yıllar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 90lı yıllar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.