8 Mayıs

8 Mayıs

Son dakika 8 mayıs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 8 mayıs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 8 mayıs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

8 Mayıs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 8 mayıs gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.327 8 mayıs haberi bulunmuştur. Tüm 8 mayıs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye Kupası'nda yarı finalin hakemleri açıklandı
Türkiye Kupası'nda yarı finalin hakemleri açıklandı Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maçlarında görev yapacak hakemler açıklandı.
6.05.2024 Futbol
Trabzonspor kupa maçı ne zaman, Trabzonspor Karagümrük Ziraat Türkiye Kupası maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Trabzonspor kupa maçı ne zaman, Trabzonspor Karagümrük Ziraat Türkiye Kupası maçı hangi kanalda, saat kaçta? Trabzonspor kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Karagümrük kupa maçı ile ilgili detaylar araştırılıyor. Ziraat Türkiye Kupası’nda finale yükselmek isteyen Trabzonspor, Fatih Karagümrük’ü konuk ediyor. Trabzonspor çeyrek finalde Başakşehir’i mağlup ederek adını yarı finale yazdırmıştı. İşte, ZTK yarı final maçının detayları…
24.04.2024 Şampiy10
Türkiye Kupası'nda Yarı Final rövanş maçlarının programı belli oldu
Türkiye Kupası'nda Yarı Final rövanş maçlarının programı belli oldu Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı yaklaşıyor. Türkiye Futbol Federasyonu Yarı Final rövanş programını açıkladı.
19.04.2024 Süper Lig
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi Siyah-Beyazlılar'ın devre arasında Legia Varşova'dan 10 milyon Euro'luk bedelle kadrosuna kattığı Arnavut oyuncu şimdiden Avrupa ekiplerini peşine taktı. Beşiktaş tarihinin en pahalı 2. transferi olarak tarihe geçen 23 yaşındaki futbolcu için İngiliz ekibi teklif hazırlığında. Öte yandan Ante Rebic ve Bakhtiyor Zaynudtinov'un da talipleri var.
2.04.2024 Beşiktaş
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final kuraları çekildi. Devler Ligi'nde çeyrek finalin ilk maçları 9-10 Nisan'da oynanacak.
15.03.2024 Futbol
Fenerbahçe - Galatasaray maçının hakemi belli oldu
Fenerbahçe - Galatasaray maçının hakemi belli oldu Süper Lig'in 18. haftasında pazar günü oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray maçının hakemi belli oldu.
22.12.2023 Şampiy10
Ezgi Mola anne oldu! 'Can' dünyaya 'merhaba' dedi
Ezgi Mola anne oldu! 'Can' dünyaya 'merhaba' dedi 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz ay belli olmuştu. Sakin bir hamilelik dönemi geçiren Ezgi Mola, dün akşam saatlerinde oğlunu kucağına aldı
24.11.2023 Magazin
Merve Dizdar, Ezgi Mola'nın bebeğinin adını ağzından kaçırdı!
Merve Dizdar, Ezgi Mola'nın bebeğinin adını ağzından kaçırdı! Oyuncu Ezgi Mola ile 4 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı, 8 Mayıs'ta sade bir törenle evlenmişti. Ünlü çift, bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Merve Dizdar, yakın arkadaşı Ezgi Mola'nın hamileliğinden dolayı çok heyecanlı olduğunu söylerken, bebeğin adını ağzından kaçırdı.
4.10.2023 Magazin
Kasrı Şirin Antlaşması Özeti Ve Önemi... Kasrı Şirin Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Kasrı Şirin Antlaşması Özeti Ve Önemi... Kasrı Şirin Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı Devleti'nin tarihe iz bırakmış birçok antlaşmaya imza attığı bilinmektedir. Bu antlaşmalar içerisinde bazılarının ayrıca bir öneme sahip olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle Kasr-ı Şirin Antlaşması'ndan sonra ortaya çıkan sonuçların Osmanlı için olumlu olduğu görülmüştür. Ayrıca barış antlaşmaları içerisinde Osmanlı lehine kesin zaferlerden birisi olarak karşımıza çıkar. Bunun yanında doğu sınırında önemli bir tehdit ortadan kalkmıştır.
10.09.2023 Eğitim
Doğum için gün sayan Ezgi Mola'dan yeni pozlar geldi! Kahkahaları plajda yankılandı
Doğum için gün sayan Ezgi Mola'dan yeni pozlar geldi! Kahkahaları plajda yankılandı Ezgi Mola (40), dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı (38) ile 8 Mayıs'ta nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan başarılı oyuncu, eşiyle plajda bol kahkahalı bir gün geçirdi.
15.08.2023 Magazin
Demet Özdemir'den asansör paylaşımı!
Demet Özdemir'den asansör paylaşımı! Şarkıcı Oğuzhan Koç ile 8 Mayıs'ta boşanan oyuncu Demet Özdemir özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Demet Özdemir'in son olarak Yunan DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından Yunan sevgilisini paylaşmıştı. Özdemir son olarak asansör pozunu sosyal medyadan paylaştı.
3.08.2023 Magazin
Demet Özdemir'den Yunan sevgilisi Sergio ile ilk paylaşım!
Demet Özdemir'den Yunan sevgilisi Sergio ile ilk paylaşım! Şarkıcı Oğuzhan Koç ile 8 Mayıs'ta boşanan oyuncu Demet Özdemir özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Demet Özdemir'in son olarak Yunan DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından Yunan sevgilisini paylaştı.
1.08.2023 Magazin
Ezgi Mola anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar verdi
Ezgi Mola anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar verdi 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Oğlan çocuğu bekleyen Mola , karnı burnunda tatil pozlarını sosyal medyada paylaştı.
27.07.2023 Magazin
Demet Özdemir ve DJ Sergio'dan ilk fotoğraf geldi!
Demet Özdemir ve DJ Sergio'dan ilk fotoğraf geldi! Şarkıcı Oğuzhan Koç ile 8 Mayıs'ta boşanan oyuncu Demet Özdemir özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Demet Özdemir'in son olarak Yunan DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından adı aşk dedikodularına karışan Sergio'yu paylaşmıştı. Bu kez çift yan yana görüntülendi. DJ Sergio ve Demet Özdemir nasıl tanıştıkları da ortaya çıktı.
26.07.2023 Magazin
Bakan Uraloğlu duyurdu! Marmaray'ı 10 yılda 1 milyar kişi kullandı
Bakan Uraloğlu duyurdu! Marmaray'ı 10 yılda 1 milyar kişi kullandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Marmaray'ı 10 yılda tam 1 milyar kişi kullandı. Marmaray, 64 ülkeden oluşan 745 milyonluk Avrupa Kıtası nüfusundan daha fazla yolucuyu taşımış durumda. Bu bir yatırım ve işletme başarısıdır" dedi.
25.07.2023 Ekonomi
Demet Özdemir ve DJ Sergio ilk kez birlikte görüntülendi!
Demet Özdemir ve DJ Sergio ilk kez birlikte görüntülendi! Şarkıcı Oğuzhan Koç ile 8 Mayıs'ta boşanan oyuncu Demet Özdemir özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Demet Özdemir'in son olarak Yunan DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından adı aşk dedikodularına karışan Sergio'yu paylaşmıştı. Bu kez çift yan yana görüntülendi.
25.07.2023 Magazin
Demet Özdemir aşk dedikodularını doğruladı! DJ aşkını paylaştı
Demet Özdemir aşk dedikodularını doğruladı! DJ aşkını paylaştı Şarkıcı Oğuzhan Koç ile 8 Mayıs'ta boşanan oyuncu Demet Özdemir özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Demet Özdemir'in son olarak Yunan DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından adı aşk dedikodularına karışan Sergio'yu paylaştı.
24.07.2023 Magazin
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çifti 8 Mayıs'ta evlenmiş ardından bebek müjdesini vermişlerdi. Ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Enis Arıkan'ın sürpriz baby shower partisinde bebeğin cinsiyeti açıklandı.
14.07.2023 Magazin
Demet Özdemir'den dekolteli havuz paylaşımı! 'Demet güzel, elbise değil'
Demet Özdemir'den dekolteli havuz paylaşımı! 'Demet güzel, elbise değil' Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un evliliği 8 Mayıs'ta tek celsede sona ermişti. Ayrılığın ardından Demet Özdemir arkadaşlarıyla birlikte tatile çıkmıştı. Sosyal medya sayfasından sık sık tatilde bikinili karesini yayınlayan Demet Özdemir şimdi ise havuz başında göğüs dekolteli elbisesiyle takipçilerinin karşısına çıktı.
11.06.2023 Magazin
Demet Özdemir'den 'iyiyim' mesajı! 'Bekarlık sultanlıktır'
Demet Özdemir'den 'iyiyim' mesajı! 'Bekarlık sultanlıktır' Oğuzhan Koç ile evliliği 8 ayda biten Demet Özdemir soluğu tatilde aldı. Yoğun tempoda çalışan oyuncu Demet Özdemir arkadaşlarıyla çıktığı tatilden bikinili pozlarını paylaşıp "İyiyim" mesajı verdi.
2.06.2023 Magazin
Oğuzhan Koç damatlık ayakkabısını giyerek paylaşım yaptı! Yorum yağdı
Oğuzhan Koç damatlık ayakkabısını giyerek paylaşım yaptı! Yorum yağdı Oyuncu Demet Özdemir (31) ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un (37) mutluluğu kısa sürmüş, sosyal medyada aşk pozları paylaşan ünlü çiftin sekiz aylık evliliği 8 Mayıs'ta tek celsede sona ermişti. Aylıklarıyla çok konuşulan ikiliden Oğuzhan Koç, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi.
31.05.2023 Magazin
Oğuzhan Koç gecelerde!
Oğuzhan Koç gecelerde! Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, sekiz aylık evliliklerini 8 Mayıs'ta Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmayla resmi olarak sonlandırmıştı. Anlaşmalı olarak tek celsede boşanan ikiliden Oğuzhan Koç, önceki gece Kuruçeşme'de bir mekana girerken görüntülendi.
28.05.2023 Magazin
Ezgi Mola'dan güzel haber geldi: Arkadaşlarımız yeni duyacak
Ezgi Mola'dan güzel haber geldi: Arkadaşlarımız yeni duyacak Ezgi Mola (40), dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı (38) ile 8 Mayıs'ta sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Ünlü çiftten güzel haber geldi.
24.05.2023 Magazin
Enis Arıkan'dan yeni paylaşım: 'Bazı güzelliklerin önüne geçilmiyormuş'
Enis Arıkan'dan yeni paylaşım: 'Bazı güzelliklerin önüne geçilmiyormuş' 'Kocan Kadar Konuş', 'Maide'nin Altın Günü', 'Organize İşler', 'Erşan Kuneri' ve 'Masumlar Apartmanı' gibi çok sayıda yapımda başrol oynayan Ezgi Mola (40), dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı (38) ile 8 Mayıs'ta nikah masasına oturmuştu. Güzel oyuncunun nikah şahitliğini yapan meslektaşı Enis Arıkan, nikah töreninden yeni kareler paylaştı.
21.05.2023 Magazin
Adalet Bakanlığı'ndan Kılıçdaroğlu'nun 'FETÖ' iddiasına yanıt!
Adalet Bakanlığı'ndan Kılıçdaroğlu'nun 'FETÖ' iddiasına yanıt! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bir programda ‘FETÖ elebaşının ABD’den iadesinin talep edilmediğine’ ilişkin iddialarına Adalet Bakanlığı'ndan yalanlama geldi. Bakanlık FETÖ elebaşı hakkında ABD makamlarına 7 ayrı iade talepnamesi gönderildiğini açıkladı.
13.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

8 Mayıs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 8 mayıs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.