Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 7 Aralık Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 7 Aralık Perşembe 7 Aralık Perşembe günü Kanal D, 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” haber bülteniyle yayın akışını başlatıyor. Gündemin nabzını tutan en sıcak gelişmeler ayrıntılı ve çarpıcı konu başlıkları ile ekranlarınız karşısına yansıtılıyor. Siyaset, sağlık, yaşam, ekonomi, spor ve alışveriş gibi daha pek çok alanda merak ettiğiniz gelişmeler sizlerle olacak, sakın kaçırmayın! Akşam kuşağında ise 20:00’da nefes kesen “Vatanım Sensin” adlı dizinin nefes kesen yeni bölümü yayın akışına dahil oluyor. Her karesi büyüleyici ve heyecanlı olan diziyi seyrederek akşamınıza renk katabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 7 Aralık Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 7 Aralık Perşembe 7 Aralık Perşembe günü FOX TV, 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile yayın akışına giriyor. Gündemin en sıcak ve en son dakika haberleri ayrıntılı ve çarpıcı konu başlıkları ile ekranlara aktarıyor. Seyrederken siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar daha pek çok alanda bilgi edinebilme şansı kazanacaksınız. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı sıcak aile dizinin yeni bölümü başlıyor. Kah güldüren kah ağlatan sürükleyici dizinin yeni bölümünü izlemeyi sakın unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için de haberimizi takip edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 7 Aralık Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 7 Aralık Perşembe 7 Aralık Perşembe günü Star TV, 06:45’de başlayan “Bugün” adlı program ile yayın akışına geçiyor. Celal Pir’in sunduğu sabah programında gündem gelişmeleri ele alınarak tek tek inceleniyor ve seyircilere aktarılıyor. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar uzanan pek çok konu başlığı hakkında bilgi edinebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da heyecanı doruklara çıkan “Siyah İnci” adlı dizinin yeni bölümü ekranları kasıp kavuracak. Her kesiti heyecan ve macera dolu olan sürükleyici aşk dizinin seyretmeyi sakın unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizin takibini devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem