65 Yaş Üstü Toplu Taşıma Yasağı

65 Yaş Üstü Toplu Taşıma Yasağı

Son dakika 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

65 Yaş Üstü Toplu Taşıma Yasağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı haberi bulunmuştur. Tüm 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
18 yaş altı ve 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı ne zaman bitecek?
18 yaş altı ve 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı ne zaman bitecek? Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde yeni bir dönem başlıyor. Son Kabine Toplantısı'nda 1 Temmuz sonrasında atılacak adımlar belli oldu. Uzun bir süredir uygulanan sokağa çıkma yasağı, hafta sonu yasakları ve özellikle 18 yaş altı ve 65 yaş üstüne getirilen yasaklar ile ilgili yeni kararlar alındı. Milyonlar, özellikle 18 yaş altı ve 65 yaş üstü toplu taşıma yasağının ne zaman kaldırılacağını araştırıyor. Peki, 18 yaş altı ve 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı ne zaman bitecek? 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı kalktı mı? 18 yaş altı ve 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı ne zaman kalkacak? 1 Temmuz'da toplu taşıma yasağı kalkacak mı? İşte 1 Temmuz sonrasında geçerli olacak yeni kararlar...
23.06.2021 Gündem
18 yaş altı ve 65 yaş üstü için toplu taşıma yasağı kalktı mı? İşte Kabine toplantısı kararları!
18 yaş altı ve 65 yaş üstü için toplu taşıma yasağı kalktı mı? İşte Kabine toplantısı kararları! Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sona erdi. Aşılama çalışmalarının hız kazanmasıyla birlikte kademeli normalleşme sürecinin devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Koronavirüs salgını tedbirlerinin esnetilmesi sürecinde alınan kararlar ve uygulanacak takvim de netlik kazandı. Kritik Kabine toplantısının ardından kameralar karşışına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni döneme ilişkin atılacak adımları tek tek açıkladı. 18 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlara getirilen kısıtlamalar ile toplu taşıma yasağının kaldırılıp kaldırılmadığı merak ediliyor. Peki, 18 yaş altı ve 65 yaş üstü için toplu taşıma yasağı kalktı mı? 18 yaş ve 65 yaş toplu taşıma kullanabilir mi? Toplu taşıma yasağı kalktı mı? İşte toplu taşıma yasağı ile ilgili merak edilenler...
21.06.2021 Gündem
Toplu taşıma yasağı ne zaman kalkacak? 65 yaş üstü ve 18 yaş altı için toplu taşıma yasağı kalktı mı?
Toplu taşıma yasağı ne zaman kalkacak? 65 yaş üstü ve 18 yaş altı için toplu taşıma yasağı kalktı mı? Koronavirüs ile mücadele kapsamında 65 yaş üstü ve 18 yaş altı vatandaşlar için getirilen toplu taşıma yasağının kalkıp kalkmadığı merak ediliyor. Son yapılan Kabine Toplantısı’nda kademeli normalleşme kapsamında aşı olmayan 65 yaş grubu ile 18 yaş altını için toplu taşıma yasağı devam etmişti. 21 Haziran Pazartesi yapılacak Kabine Toplantısı'nda toplu taşıma yasağında değişiklik olup olmadığı sorgulanıyor. Toplu taşıma yasağı ne zaman kalkacak, 18 yaş altı ve 65 yaş üstü toplu taşıma kullanabilir mi?
21.06.2021 Gündem
65 yaş üstü toplu taşıma kullanabilir mi, serbest mi? 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı kalktı mı?
65 yaş üstü toplu taşıma kullanabilir mi, serbest mi? 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı kalktı mı? 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı var mı, sorusu İçişleri Bakanlığı genelgesiyle netlik kazandı. Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan 1 Haziran itibariyle normalleşmeye yönelik alınan kararı açıkladı. Yasak ve kısıtlamalar yönelik yapılan açıklamaların ardından İçişleri Bakanlığı 1 Haziran genelgesini yayımladı. 65 yaş üstü toplu taşıma kullanabilir mi, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağından muaf mı?
1.06.2021 Gündem
Toplu taşıma yasağı ne zaman başlıyor? 18 yaş altı ve 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı ne zaman kalkacak?
Toplu taşıma yasağı ne zaman başlıyor? 18 yaş altı ve 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı ne zaman kalkacak? Koronavirüs salgınında yeni kararlar Kabine toplantısı sonrası belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de gerçekleşen toplantı sonrası gündeme gelen kısıtlamalar hakkında detayları paylaştı. 65 yaş üstü ve 18 yaş altının şehir içi toplu taşıma araçlarını kullanması yeniden sınırlandı.
14.04.2021 Gündem
65 yaş üstüne müjde! Yasak kaldırılıyor...
65 yaş üstüne müjde! Yasak kaldırılıyor... 65 yaş üstü için flaş karar ve duyuruldu. Pandemi ile mücadele kapsamında Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Aralık ayından bu yana 65 yaş üstü vatandaşlara getirilen toplu ulaşım kısıtlaması, aşılama takviminin başlaması nedeniyle Pazartesi gününden itibaren kaldırılıyor.
13.02.2021 Gündem
65 yaş üstü şehirler arası seyahat yapabilir mi, 65 yaş üstü seyahat yasağı var mı? 1 Haziran 65 yaş üstü seyahat izni kalktı mı?
65 yaş üstü şehirler arası seyahat yapabilir mi, 65 yaş üstü seyahat yasağı var mı? 1 Haziran 65 yaş üstü seyahat izni kalktı mı? 65 yaş üstü şehirler arası seyahat yasağı var mı? İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı. Genelgeyle birlikte 65 yaş üstü sokağa çıkma ve seyahat yasağı ile ilgili detaylar vatandaşlarla paylaşıldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma saatleri kısıtlanan 65 yaş üstü seyahat izni kalktı mı, 65 yaş üstü izinsiz şehirler arası seyahat yapabilir mi?
1.06.2021 Gündem
Hafta sonu seyahat yasağı var mı? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman başlıyor? Cumartesi Pazar seyahat yasağı saat kaçta başlıyor? Seyahat izni gerekli mi?
Hafta sonu seyahat yasağı var mı? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman başlıyor? Cumartesi Pazar seyahat yasağı saat kaçta başlıyor? Seyahat izni gerekli mi? Türkiye genelinde Kademeli Normalleşme Tedbirleri uygulanmaya devam ediyor. 1 Haziran'da sona erecek kademeli normalleşme döneminin ardından tam normalleşme sürecine geçilip geçilmeyeceği de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısının ardından netlik kazanacak. Kademeli Normalleşmenin 2 haftası sona ererken binlerce kişi şehirler arası seyahat yasağının bu hafta sonu da uygulanıp uygulanmayacağını merak ediyor. Peki, Hafta sonu seyahat yasağı var mı? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman başlıyor? Cumartesi Pazar seyahat yasağı saat kaçta başlıyor? Seyahat izni gerekli mi? 65 yaş üstü ve 18 yaş altı seyahat yasağı var mı? İşte seyahat yasağı ile ilgili detaylar...
28.05.2021 Gündem
65 yaş üstü toplu taşıma kullanabilir mi? 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri değişti mi?
65 yaş üstü toplu taşıma kullanabilir mi? 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri değişti mi? İçişleri Bakanlığı duyurdu. Ve kademeli normalleşmenin detayları belli oldu. İçişleri Bakanlığı normalleşme genelgesini açıkladı ve 81 il valiliğine gönderdi. Yeni normalleşme genelgesine göre kademeli normalleşme döneminde; hafta içerisinde yer alan günlerde 21.00­5.00 saatleri arasında, hafta sonları ise Cuma günleri saat 21.00’den başlayıp, Cumartesi ve Pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve Pazartesi günleri saat 05.00’de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Genelge ile ilgili 65 yaş üstü vatandaşlar da sokağa çıkma yasağı ile seyahat yasağı ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kalktı mı? 65 yaş üstü seyahat yasağı var mı? 65 yaş üstü toplu taşıma kullanabilir mi? 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri değişti mi? İşte detaylar...
16.05.2021 Gündem
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı esnetilecek mi? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı saatleri değişiyor mu?
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı esnetilecek mi? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı saatleri değişiyor mu? 65 yaş üstü sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili son gelişmeler merak ediliyor. Kısmi kapanma sürecinde koronavirüs vaka sayısının artışı sonrası İçişleri Bakanlığı 81 ile gönderdiği genelge ile özellikle 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma saatlerinde değişikliğe gidilmişti. Yeni kararların alındığı bugünlerde 65 yaş üstü vatandaşlar da kısıtlamaların esnetilip esnetilmeyeceğini merak ediyor. Peki, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı esnetilecek mi? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı saatleri değişiyor mu? Yaşlıların sokağa çıkma yasağı var mı? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi illerde uygulanıyor? 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri değişti mi? İşte 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ile ilgili son bilgiler...
26.04.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı başladı! İşte tüm detaylar...
Sokağa çıkma yasağı başladı! İşte tüm detaylar... Koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde yarın saat 05.00'te sona erecek sokağa çıkma kısıtlaması başladı.
14.04.2021 Gündem
AVM saatleri | AVM’ler bugün açık mı, kaça kadar açık, yasakta kaçta kapanıyor 2021? AVM çalışma saatleri…
AVM saatleri | AVM’ler bugün açık mı, kaça kadar açık, yasakta kaçta kapanıyor 2021? AVM çalışma saatleri… Kabine kararlarının açıklanıp, İçişleri Bakanlığı’nın koronavirüs genelgesinin yayımlamasıyla AVM çalışma saatleri sorgulaması başladı. AVM'ler hafta sonu ve hafta içi illerin risk durumuna göre hizmet veriyor, düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli illerde AVM'lerin çalışma saatleri değişiklik gösteriyordu. AVM’ler kapatıldı mı? AVM’ler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? AVM çalışma saatleri…
14.04.2021 Gündem
Şehirler arası yasak ne zaman başlıyor? Otobüs ve özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı?
Şehirler arası yasak ne zaman başlıyor? Otobüs ve özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından kameraların karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan’da alınacak tedbirleri açıklayarak, “Ramazan ayının ilk iki haftasında tedbirleri biraz daha sıkılaştırarak kısmi kapanma uygulanmasına geçiyoruz” dedi. Şehirler arası yasak ne zaman başlıyor? Otobüs ve özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı?
13.04.2021 Gündem
Düğünler yasak mı, iptal mi edildi? Düğün nişan yapmak yasaklandı mı, ertelendi mi?
Düğünler yasak mı, iptal mi edildi? Düğün nişan yapmak yasaklandı mı, ertelendi mi? Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapıldı. Bilim Kurulu Toplantısı'ndaki görüşler ve öneriler kabine toplantısında değerlendirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Düğünler yasaklandı mı? Düğün ev nişan yapmak yasak mı?
13.04.2021 Gündem
İstanbul için korkutan açıklama! 'Türkiye'nin Wuhan'ı'
İstanbul için korkutan açıklama! 'Türkiye'nin Wuhan'ı' Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Türkiye'de tespit edilen 360 bin aktif koronavirüs vakası olduğunu, çoğunun da İstanbul'da bulunduğunu söyledi.
10.04.2021 Gündem
Yasak kaldırıldı! İstanbul'da yeni dönem, bugün başladı
Yasak kaldırıldı! İstanbul'da yeni dönem, bugün başladı Yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren yasak kaldırıldı. İstanbul'da yeni bir dönem başladı. İstanbul valiliği duyurdu. İstanbul Valiliğinin aldığı karar doğrultusunda İstanbul'da koronavirüs önlemleri kapsamında 15 Ocak 2021’den itibaren 65 yaş üstü ve 20 yaş altına toplu taşıma yasağı gelmişti.
4.03.2021 Gündem
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Hangi illerde 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı?
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Hangi illerde 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı? Türkiye'de 'Kontrollü Normalleşme Dönemi' başladı. Normalleşme ile ilgili Kabine toplatısı kararlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslendiği konuşmasında, dünyada ve özellikle Avrupa coğrafyasındaki gelişmeleri yakından izleyerek salgınla mücadele stratejisini sürekli güncellediklerini belirtti. Yeni Kontrollü Normalleşme dönemini başlattıklarını aktaran Erdoğan, tedbirlerin sıkılaştırılmasının da gevşetilmesinin de tamamen salgının seyri ile ilgili olduğunun altını çizdi. Peki, 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Hangi illerde 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı? 20 yaş altı saat kaçta dışarı çıkacak? 20 yaş altı toplu taşımaya binmesi yasak mı? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...
2.03.2021 Gündem
20 yaş altı toplu taşıma yasağı kalktı mı? 20 yaş altı toplu taşıma yasağında İstanbul kararı…
20 yaş altı toplu taşıma yasağı kalktı mı? 20 yaş altı toplu taşıma yasağında İstanbul kararı… 20 yaş altı toplu taşıma yasağı kalktı mı 2021? İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Valilik arasında yapılan görüşmeler sonucu yasak 12 yaş altına indirildi.
15.02.2021 Gündem
Flaş yasak kararı! Bugünden itibaren kaldırılıyor
Flaş yasak kararı! Bugünden itibaren kaldırılıyor Yüz binlerce vatandaşa güzel haber. Yasaklar bugün itibarı ile kaldırılıyor. Koronavirüs salgınında aşılama çalışmalarının başlaması ile birlikte yasak sürecinin sona erdirilmesine karar verildi. Sağlık çalışanlarının ardından 65 yaş üstü vatandaşlar için aşılama sürecine geçildi. Aşılama takviminin başlamasıyla birlikte 65 yaş üstü vatandaşlara uygulanan toplu ulaşım kısıtlamasının kaldırılmasına karar verildi. Bugün itibarı ile Bursa'da toplu ulaşım kısıtlaması kaldırıldı. 65 yaş üzeri vatandaşlar da toplu ulaşımdan kısıtlama olmaksızın faydalanabilecekler.
15.02.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu... Sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama geldi. İçişleri Bakanlığı duyurdu. Yapılan açıklamada sokağa çıkma kısıtlamasına yönelik merak edilenler tek tek detaylarıyla belirtildi. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı 5 Şubat Cuma akşamı saat 21.00’de başlayıp 8 Şubat Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sürecek. Hafta sonu, market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçi ve çiçekçiler 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak. Online sipariş firmaları da cuma, cumartesi ve pazar günleri 10.00-24.00 saatleri arasında siparişleri teslim edebilecek. İşte İçişleri Bakanlığı'nın yeni açıklaması...
5.02.2021 Gündem
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı saatleri ne zaman? 65 yaş üstü hafta içi hangi saatlerde sokağa çıkabilecek?
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı saatleri ne zaman? 65 yaş üstü hafta içi hangi saatlerde sokağa çıkabilecek? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı saatleri hakkında yapılan aramalar arttı. Koronavirüs vaka sayısını kontrol altına almak için risk grubu taşıyan yaşlılar sokağa belli saatlerde çıkabiliyor. 65 yaş üstünün hafta içi ve hafta sonu belirlenen 3 saatlik zaman dilimi dışında dışarı çıkmaları yasaklandı. İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs genelgesine göre 65 yaş üstünün toplu taşıma aracına binmesi de yasaklandı. İşte 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri…
7.12.2020 Gündem
20 yaş altı sokağa çıktığı saatlerde toplu taşıma kullanabilir mi? 20 yaş altı toplu taşıma istisnaları nedir?
20 yaş altı sokağa çıktığı saatlerde toplu taşıma kullanabilir mi? 20 yaş altı toplu taşıma istisnaları nedir? Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada, vaka sayınına arttığına dikkat çekilerek "Hafta içi her gün gece saat 21 ile sabah 5 arasında genel sokağa çıkma sınırlaması uygulanacaktır. " diyerek, 65 yaş üstü ve 20 yaş altının toplu taşıma kullanımına da kısıtlama getirildiğini duyurdu. Kısıtlama haberinin durulmasıyla özellikle 20 yaş altı konu hakkındaki detayları araştırmaya başladı. 20 yaş altı sokağa çıktığı saatlerde toplu taşıma kullanabilir mi? 20 yaş altı toplu taşıma istisnaları neler? 20 yaş altı toplu taşıma genelgesi…
3.12.2020 Gündem
5-6 Aralık sokağa çıkma yasağı var mı? Bu hafta sonu sokağa çıkmak yasağı uygulanacak mı?
5-6 Aralık sokağa çıkma yasağı var mı? Bu hafta sonu sokağa çıkmak yasağı uygulanacak mı? 5-6 Aralık sokağa çıkma yasağı var mı? Bu hafta sonu sokağa çıkmak yasağı uygulanacak mı? Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sokağa çıkma yasağı uygulanacağını duyurdu. Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan önlemlerden biri olan sokağa çıkma kısıtlaması vaka sayılarının artmasıyla sınırlı bir şekilde yeniden uygulanmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması cuma akşam saat 21:00'den pazartesi sabahı 05:00'e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. '' dedi.
1.12.2020 Gündem
65 yaş üstüne toplu taşıma yasak mı? 65 yaş üstüne getirilen yasaklar!
65 yaş üstüne toplu taşıma yasak mı? 65 yaş üstüne getirilen yasaklar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısında 65 yaş üstü için önemli kararlar alınmıştı. Koronavirüs tedbirleri ve vaka sayılarındaki artışın değerlendirildiği toplantıdan 65 yaş üstü için yeni kararlar çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni koronavirüs tedbirlerini ve 65 yaş üstüne getirilen kısıtlamaları açıkladı. Peki, 65 Yaş üstüne toplu taşıma yasak mı? İşte 65 yaş üstüne getirilen yasaklar
3.12.2020 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu yasak var mı? Sokağa çıkma yasağı olan iller! İşte yeni yasaklar ve kısıtlama olan iller
Hafta içi ve hafta sonu yasak var mı? Sokağa çıkma yasağı olan iller! İşte yeni yasaklar ve kısıtlama olan iller Koronavirüs salgınında vaka sayılarındaki artış hükümeti harekete geçirdi. Geçtiğimiz hafta alınan koronavirüs tedbirlerine yeni kısıtlamalar da eklendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısında salgının seyri ve vaka artışları tek tek ele alındı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da alınan önlemlerin vaka sayıları üzerindeki etkisi konusunda bir sunum gerçekleştirdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan değerlendirmelerin ele alındığı Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni tedbirleri açıkladı.
30.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

65 Yaş Üstü Toplu Taşıma Yasağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.