18 Yaş Altı Toplu Taşıma Yasağı

18 Yaş Altı Toplu Taşıma Yasağı

Son dakika 18 yaş altı toplu taşıma yasağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 18 yaş altı toplu taşıma yasağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 18 yaş altı toplu taşıma yasağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

18 Yaş Altı Toplu Taşıma Yasağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 18 yaş altı toplu taşıma yasağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 18 yaş altı toplu taşıma yasağı haberi bulunmuştur. Tüm 18 yaş altı toplu taşıma yasağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
18 yaş altı ve 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı ne zaman bitecek?
18 yaş altı ve 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı ne zaman bitecek? Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde yeni bir dönem başlıyor. Son Kabine Toplantısı'nda 1 Temmuz sonrasında atılacak adımlar belli oldu. Uzun bir süredir uygulanan sokağa çıkma yasağı, hafta sonu yasakları ve özellikle 18 yaş altı ve 65 yaş üstüne getirilen yasaklar ile ilgili yeni kararlar alındı. Milyonlar, özellikle 18 yaş altı ve 65 yaş üstü toplu taşıma yasağının ne zaman kaldırılacağını araştırıyor. Peki, 18 yaş altı ve 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı ne zaman bitecek? 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı kalktı mı? 18 yaş altı ve 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı ne zaman kalkacak? 1 Temmuz'da toplu taşıma yasağı kalkacak mı? İşte 1 Temmuz sonrasında geçerli olacak yeni kararlar...
23.06.2021 Gündem
18 yaş altı ve 65 yaş üstü için toplu taşıma yasağı kalktı mı? İşte Kabine toplantısı kararları!
18 yaş altı ve 65 yaş üstü için toplu taşıma yasağı kalktı mı? İşte Kabine toplantısı kararları! Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sona erdi. Aşılama çalışmalarının hız kazanmasıyla birlikte kademeli normalleşme sürecinin devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Koronavirüs salgını tedbirlerinin esnetilmesi sürecinde alınan kararlar ve uygulanacak takvim de netlik kazandı. Kritik Kabine toplantısının ardından kameralar karşışına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni döneme ilişkin atılacak adımları tek tek açıkladı. 18 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlara getirilen kısıtlamalar ile toplu taşıma yasağının kaldırılıp kaldırılmadığı merak ediliyor. Peki, 18 yaş altı ve 65 yaş üstü için toplu taşıma yasağı kalktı mı? 18 yaş ve 65 yaş toplu taşıma kullanabilir mi? Toplu taşıma yasağı kalktı mı? İşte toplu taşıma yasağı ile ilgili merak edilenler...
21.06.2021 Gündem
Toplu taşıma yasağı ne zaman kalkacak? 65 yaş üstü ve 18 yaş altı için toplu taşıma yasağı kalktı mı?
Toplu taşıma yasağı ne zaman kalkacak? 65 yaş üstü ve 18 yaş altı için toplu taşıma yasağı kalktı mı? Koronavirüs ile mücadele kapsamında 65 yaş üstü ve 18 yaş altı vatandaşlar için getirilen toplu taşıma yasağının kalkıp kalkmadığı merak ediliyor. Son yapılan Kabine Toplantısı’nda kademeli normalleşme kapsamında aşı olmayan 65 yaş grubu ile 18 yaş altını için toplu taşıma yasağı devam etmişti. 21 Haziran Pazartesi yapılacak Kabine Toplantısı'nda toplu taşıma yasağında değişiklik olup olmadığı sorgulanıyor. Toplu taşıma yasağı ne zaman kalkacak, 18 yaş altı ve 65 yaş üstü toplu taşıma kullanabilir mi?
21.06.2021 Gündem
18 yaş altı toplu taşıma kullanabilecek mi? 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri belli oldu mu?
18 yaş altı toplu taşıma kullanabilecek mi? 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri belli oldu mu? Milyonlar bekliyordu ve belli oldu. Bakanlık resmen açıkladı. Yarından itibaren geçerli olacak ve kalıcı normalleşmenin sağlanması için tedbirler denetlenecek. Türkiye'de tam kapanma dönemi sona ererken 17 Mayıs'tan itibaren yasaklar ve kısıtlamalar ile ilgili kafa karışıklığı vardı. İçişleri Bakanlığı tüm soru işaretlerini giderdi ve Kademeli Normalleşme Genelgesi'ni yayınladı. 81 il valiliğine gönderilen genelgede kademeli normalleşme adım adım anlatıldı. Milyonlar 1 Haziran'a kadar devam edecek normalleşme sürecini merak ediyor. Özellikle bu süreçte sokağa çıkma yasağı kapsamı, hafta içi sokağa çıkma saatleri, hafta sonu yasakları ile açılacak iş yerleri ile ilgili detaylar araştırılırken 18 yaş altı içi getirilen kısıtlamalar da en çok sorgulanan konular arasında geliyor. Peki, 18 yaş altı sokağa çıkma saatleri değişti mi? 18 yaş altı toplu taşıma kullanabilecek mi? 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri belli oldu mu? 8 yaş altı seyahat edebilir mi? 18 yaş altı toplu taşıma yasağı kalktı mı? 18 yaş altı dolmuşa ve otobüse binebilir mi? İşte İçişleri Bakanlığı kademeli normalleşme genelgesi ve 18 yaş altı için getirilen yasaklar...
16.05.2021 Gündem
Toplu taşıma yasağı ne zaman başlıyor? 18 yaş altı ve 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı ne zaman kalkacak?
Toplu taşıma yasağı ne zaman başlıyor? 18 yaş altı ve 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı ne zaman kalkacak? Koronavirüs salgınında yeni kararlar Kabine toplantısı sonrası belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de gerçekleşen toplantı sonrası gündeme gelen kısıtlamalar hakkında detayları paylaştı. 65 yaş üstü ve 18 yaş altının şehir içi toplu taşıma araçlarını kullanması yeniden sınırlandı.
14.04.2021 Gündem
Konserler olacak mı, konser yasağı kalktı mı? Konserler ne zaman başlayacak?
Konserler olacak mı, konser yasağı kalktı mı? Konserler ne zaman başlayacak? Kademeli normalleşme sürecinin 3. aşaması başladı. İçişleri Bakanlığı 27 Haziran'da yayımladığı genelgeyle kademeli normalleşme sürecinin üçüncü etabında kalkan ve devam edecek kısıtlamalara yönelik alınan kararları kamuoyu ile açıklandı. Peki, Konserler yasak mı? Konser yasağı bitti mi?
1.07.2021 Gündem
Pazar yasağı kalktı mı? Hafta sonu yasakları bitti mi? Saat kısıtlaması kalktı mı?
Pazar yasağı kalktı mı? Hafta sonu yasakları bitti mi? Saat kısıtlaması kalktı mı? Koronavirüsle mücadelede yeni dönem resmen başladı. Türkiye normale döndü. Uzun süredir kısıtlamalar, yasaklar ve kapanmalarla geçen salgın sürecinden sonra normalleşme Türkiye'de başladı. Aşılama süreci virüs ile mücadelede etkili oldu. Toplumun büyük bir kesimin aşılanması da vaka sayılarının kontrol altına alınmasında önemli rol oynadı. Sosyal hayata yeniden dönen Türkiye, kademeli normalleşmenin üçüncü etabı olarak duyurulan bu süreçte virüs öncesi günlerine geri dönecek. Pek çok kişi de 1 Temmuz itibariyle alınan kararları araştırıyor. Peki, Pazar yasağı kalktı mı? Saat kısıtlaması kalktı mı? Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? İşte detaylar...
1.07.2021 Gündem
Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu?
Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu? Sokağa çıkma yasaklarının biteceği tarih merakla bekleniyordu. 21 Haziran tarihinde gerçekleşen Kabine Toplantısı’nın ardından beklenen haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi, detaylar da İçişleri bakanlığı tarafından paylaşıldı. Yayınlanan genelgede şehirler arası seyahat yasağı, kamuda normal mesai düzeni, toplu taşıma yaş sınırı gibi merak edilen pek çok konu başlığı yer alıyor. Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu?
30.06.2021 Gündem
65 yaş üstü şehirler arası seyahat yapabilir mi, 65 yaş üstü seyahat yasağı var mı? 1 Haziran 65 yaş üstü seyahat izni kalktı mı?
65 yaş üstü şehirler arası seyahat yapabilir mi, 65 yaş üstü seyahat yasağı var mı? 1 Haziran 65 yaş üstü seyahat izni kalktı mı? 65 yaş üstü şehirler arası seyahat yasağı var mı? İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı. Genelgeyle birlikte 65 yaş üstü sokağa çıkma ve seyahat yasağı ile ilgili detaylar vatandaşlarla paylaşıldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma saatleri kısıtlanan 65 yaş üstü seyahat izni kalktı mı, 65 yaş üstü izinsiz şehirler arası seyahat yapabilir mi?
1.06.2021 Gündem
65 yaş üstü toplu taşıma kullanabilir mi, serbest mi? 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı kalktı mı?
65 yaş üstü toplu taşıma kullanabilir mi, serbest mi? 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı kalktı mı? 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı var mı, sorusu İçişleri Bakanlığı genelgesiyle netlik kazandı. Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan 1 Haziran itibariyle normalleşmeye yönelik alınan kararı açıkladı. Yasak ve kısıtlamalar yönelik yapılan açıklamaların ardından İçişleri Bakanlığı 1 Haziran genelgesini yayımladı. 65 yaş üstü toplu taşıma kullanabilir mi, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağından muaf mı?
1.06.2021 Gündem
Hafta sonu seyahat yasağı var mı? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman başlıyor? Cumartesi Pazar seyahat yasağı saat kaçta başlıyor? Seyahat izni gerekli mi?
Hafta sonu seyahat yasağı var mı? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman başlıyor? Cumartesi Pazar seyahat yasağı saat kaçta başlıyor? Seyahat izni gerekli mi? Türkiye genelinde Kademeli Normalleşme Tedbirleri uygulanmaya devam ediyor. 1 Haziran'da sona erecek kademeli normalleşme döneminin ardından tam normalleşme sürecine geçilip geçilmeyeceği de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısının ardından netlik kazanacak. Kademeli Normalleşmenin 2 haftası sona ererken binlerce kişi şehirler arası seyahat yasağının bu hafta sonu da uygulanıp uygulanmayacağını merak ediyor. Peki, Hafta sonu seyahat yasağı var mı? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman başlıyor? Cumartesi Pazar seyahat yasağı saat kaçta başlıyor? Seyahat izni gerekli mi? 65 yaş üstü ve 18 yaş altı seyahat yasağı var mı? İşte seyahat yasağı ile ilgili detaylar...
28.05.2021 Gündem
65 yaş üstü toplu taşıma kullanabilir mi? 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri değişti mi?
65 yaş üstü toplu taşıma kullanabilir mi? 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri değişti mi? İçişleri Bakanlığı duyurdu. Ve kademeli normalleşmenin detayları belli oldu. İçişleri Bakanlığı normalleşme genelgesini açıkladı ve 81 il valiliğine gönderdi. Yeni normalleşme genelgesine göre kademeli normalleşme döneminde; hafta içerisinde yer alan günlerde 21.00­5.00 saatleri arasında, hafta sonları ise Cuma günleri saat 21.00’den başlayıp, Cumartesi ve Pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve Pazartesi günleri saat 05.00’de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Genelge ile ilgili 65 yaş üstü vatandaşlar da sokağa çıkma yasağı ile seyahat yasağı ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kalktı mı? 65 yaş üstü seyahat yasağı var mı? 65 yaş üstü toplu taşıma kullanabilir mi? 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri değişti mi? İşte detaylar...
16.05.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman?
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? Kademeli normalleşme ile ilgili detaylar belli oldu. İçişleri Bakanlığı resmen açıkladı. 17 günlük tam kapanmanın ardından kademeli normalleşme sürecinin nasıl olacağı merak ediliyordu. İçişleri Bakanlığı'ndan tam kapanma dönemi sonrası başlayacak kademeli normalleşme planını açıkladı. Peki, Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Sokağa çıkma kısıtlaması saatleri değişti mi? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? İçişleri Bakanlığı yeni genelgesi ve Sokağa çıkma yasağı saatleri...
16.05.2021 Gündem
Şehirler arası yasak ne zaman başlıyor? Otobüs ve özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı?
Şehirler arası yasak ne zaman başlıyor? Otobüs ve özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından kameraların karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan’da alınacak tedbirleri açıklayarak, “Ramazan ayının ilk iki haftasında tedbirleri biraz daha sıkılaştırarak kısmi kapanma uygulanmasına geçiyoruz” dedi. Şehirler arası yasak ne zaman başlıyor? Otobüs ve özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı?
13.04.2021 Gündem
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Hangi illerde 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı?
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Hangi illerde 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı? Türkiye'de 'Kontrollü Normalleşme Dönemi' başladı. Normalleşme ile ilgili Kabine toplatısı kararlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslendiği konuşmasında, dünyada ve özellikle Avrupa coğrafyasındaki gelişmeleri yakından izleyerek salgınla mücadele stratejisini sürekli güncellediklerini belirtti. Yeni Kontrollü Normalleşme dönemini başlattıklarını aktaran Erdoğan, tedbirlerin sıkılaştırılmasının da gevşetilmesinin de tamamen salgının seyri ile ilgili olduğunun altını çizdi. Peki, 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Hangi illerde 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı? 20 yaş altı saat kaçta dışarı çıkacak? 20 yaş altı toplu taşımaya binmesi yasak mı? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...
2.03.2021 Gündem
20 yaş altı sokağa çıktığı saatlerde toplu taşıma kullanabilir mi? 20 yaş altı toplu taşıma istisnaları nedir?
20 yaş altı sokağa çıktığı saatlerde toplu taşıma kullanabilir mi? 20 yaş altı toplu taşıma istisnaları nedir? Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada, vaka sayınına arttığına dikkat çekilerek "Hafta içi her gün gece saat 21 ile sabah 5 arasında genel sokağa çıkma sınırlaması uygulanacaktır. " diyerek, 65 yaş üstü ve 20 yaş altının toplu taşıma kullanımına da kısıtlama getirildiğini duyurdu. Kısıtlama haberinin durulmasıyla özellikle 20 yaş altı konu hakkındaki detayları araştırmaya başladı. 20 yaş altı sokağa çıktığı saatlerde toplu taşıma kullanabilir mi? 20 yaş altı toplu taşıma istisnaları neler? 20 yaş altı toplu taşıma genelgesi…
3.12.2020 Gündem
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri? İşte il il 65 yaş üstü sokağa çıkma kısıtlaması
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri? İşte il il 65 yaş üstü sokağa çıkma kısıtlaması Corona virüsün Türkiye'de ilk görüldüğü andan itibaren alınan önlemlerin başında riskli yaş grubu olan 65 yaş üstü için uygulanan kısıtlamalar olmuştu. Son haftalarda corona virüs salgınında yaşanan artış ve tedbirlerin yeterince uygulanmaması nedeniyle hükümet bazı tedbirleri uygulamaya koydu. Bunların başında da 65 yaş üstü üçün uygulanan kısıtlamalar geliyor. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı. Erdoğan, 65 yaş üstü ile ilgili kısıtlamalar getirileceğini duyurdu. Peki, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı var mı? İşte 65 yaş üstü yasaklar ile ilgili merak edilenler...
23.09.2020 Gündem
18 yaş altı sokağa çıkma yasağı var mı? Hangi illerde 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı var?
18 yaş altı sokağa çıkma yasağı var mı? Hangi illerde 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı var? Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu güncel verilerine göre, dün 110 bin 412 test yapıldı, 1742 kişide Covid-19 tespit edildi. Son 24 saatte 67 hasta vefat etti, 1202 kişi iyileşti. Covid-19 tedavisi tamamlananların sayısı ise 261 bin 260'a yükseldi. Türkiye’de vakalarda görülen artış nedeniyle il bazında peş peşe yeni kısıtlamalar getirilmeye başlandı. Sokağa çıkma kısıtlaması getiren şehir sayısı 24’2 ulaştı. Peki, 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı var mı, hangi illerde var?
16.09.2020 Gündem
22 şehir oldu! Hangi illerde 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı var? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller ve saatleri…
22 şehir oldu! Hangi illerde 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı var? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller ve saatleri… Corona virüs salgınında artan vaka sayısı nedeniyle illerde peş peşe salgınla mücadele kararları alınıyor. 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı da alınan bu kararlardan biri oldu. 81 ilde genel olarak uygulanan kısıtlamalar il bazında yapılıyor ve kısıtlama kararları il hıfzısıhha müdürlüğü tavsiyeleri ve valilik kararlarına bırakılıyor. Peki, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? İşte 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı bulunan iller ve kısıtlama saatlerine yönelik detaylar...
13.09.2020 Gündem
5-6 Eylül sokağa çıkma yasağı olacak mı? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı mı ilan edilecek?
5-6 Eylül sokağa çıkma yasağı olacak mı? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı mı ilan edilecek? Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara’nın, dün yaptığı açıklama ile kısıtlamaların geri dönebileceği sinyalini vermesinin ardından bugün toplanacak Bilim Kurulu toplantısında sokağa çıkma yasağı çıkar mı, sorularının sorulmasına neden oldu. Tedbirlerin herkes için geçerli olduğunu söyleyen Prof. Dr. Ateş Kara, özellikle etkinliklerde rehavete kapılmamak gerektiğini belirterek yasakların yeniden gelebileceğini söyledi. Peki, Sokağa çıkma yasağı olur mu? Hafta sonu 5-6 Eylül sokağa çıkma yasağı mı ilan edilir mi?
2.09.2020 Gündem
Yasaklara yeni iller eklendi! 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? 65 yaş üstü kısıtlamaları neler?
Yasaklara yeni iller eklendi! 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? 65 yaş üstü kısıtlamaları neler? Corona virüsü salgını devam ederken, Tükiye’de 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller her geçen gün artıyor. Ankara'nın ardından İzmir, Konya ve Tunceli'de de 65 yaş üstü vatandaşlara belirli saatlerde kısıtlama uygulanacak. Peki, 65 yaş üstü yasağı hangi illerde var? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi illeri kapsıyor? İşte 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri…
19.08.2020 Gündem
Hangi illerde 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı uygulanıyor? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller…
Hangi illerde 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı uygulanıyor? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller… Corona virüsü Türkiye’de etkisini sürdürmeye devam ediyor. 800’lü sayılara inen covid 19’un tekrar 1200’lü sayıların üzerine çıkması Türkiye’de yeniden bir takım tedbirlerin alınmasına neden oldu. Risk grubu olan 65 yaş üstü için bazı illerde yeniden sokağa çıkma yasağı getirildi. 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller…
17.08.2020 Gündem
4 günlük sokağa çıkma yasağı detayları: Hangi illerde yasak var, hangi illerde sokağa çıkma yasağı kaldırıldı? Kimler yasaktan muaf, nereler yasakta açık?
4 günlük sokağa çıkma yasağı detayları: Hangi illerde yasak var, hangi illerde sokağa çıkma yasağı kaldırıldı? Kimler yasaktan muaf, nereler yasakta açık? 4 günlük sokağa çıkma yasağı yarın başlıyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge göre kısıtlama 15 Mayıs saat 24.00 ile 19 Mayıs saat 24.00 arasında belirtilen istisnalar hariç olmak üzere büyükşehir statüsündeki 15 ilde kısıtlama uygulanacak. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede nelerin açık olacağı, kimlerin sokağa çıkma yasağından muaf olacağı hangi illerin yasak kapsamında ve yasak dışı olduğu da belli oldu.
15.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

18 Yaş Altı Toplu Taşıma Yasağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 18 yaş altı toplu taşıma yasağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.