İletişim Başkanı Altun'dan 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili sert açıklama
İletişim Başkanı Altun'dan 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili sert açıklama İletişim Başkanı Fahrettin Altun 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili, "Bu cinayetlerin failleri bugün hakim karşısına çıkıyor. Katiller için hesap vakti. Bizim adalete inancımız tam." ifadelerini kullandı.
26.04.2021 Siyaset
Selahattin Demirtaş ile ilgili kritik gelişme! Bugün başlıyor
Selahattin Demirtaş ile ilgili kritik gelişme! Bugün başlıyor Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan ve kamuoyunda 'Kobani olayları' olarak bilinen 6-8 Ekim eylemlerine ilişkin aralarında eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ, Altan Tan, Ahmet Türk gibi HDP'li isimlerin de yer aldığı 108 sanıklı dava, Ankara 22. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülmeye başlıyor.
26.04.2021 Gündem
6-8 Ekim olaylarında ne olmuştu?
6-8 Ekim olaylarında ne olmuştu? Cumhurbaşkanı Erdoğan HDP’nin adayı Selahattin Demirtaş’ı eleştirerek “53 Kürt kardeşimizin kanı Demirtaş’ın ellerine bulanmıştır” dedi. Demirtaş ise Erdoğan’ın bu sözlerine “53 kişinin katledilmesi sözde talimatımı paylaşırsan söz veriyorum cumhurbaşkanlığı adaylığından çekileceğim” şeklinde cevap verdi. Peki, Erdoğan’ın dikkat çektiği 6-8 Ekim olayları nedir ve neler yaşandı?
17.06.2018 Haber