Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tam 12 ülkenin spor temsilcileriyle görüştü!
Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tam 12 ülkenin spor temsilcileriyle görüştü! Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya’da düzenlenen 5'inci İslami Dayanışma Oyunları sırasında yoğun spor diplomasi trafiğini sürdürdü.
28.08.2022 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz Kabine toplantısı sona erdi. Beştepe'deki toplantıda, Rusya-Ukrayna Savaşı ve 'tahıl koridoru' görüşüldü. Ekonomideki gelişmeler ile terörle mücadele operasyonlarındaki son durum da ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni kararları canlı yayında açıkladı. Erdoğan, "Gaziantep ve Mardin'de meydan gelen kazalarda hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Kazalar tüm boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Soruşturmalar neticesinde, failler hakkındaki işlemler yapılacaktır." dedi. "Vatandaşlarımızı TL mevduatına dönmeye davet ediyorum" diyen Erdoğan, "Enflasyon için tedbirler alıyoruz" ifadelerini kullandı.
22.08.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu: Bu bir organizasyon becerisidir
Bakan Kasapoğlu: Bu bir organizasyon becerisidir Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 5'inci İslami Dayanışma Oyunları'nın kapanışı kapsamında, "Her bir misafirimiz memleketine giderken Konya'daki dostluklarını yüreğinde götürecek; zihninde bir ömür unutamayacağı hatıralarla Konya hatıralarıyla memleketine dönecek, demiştik. Hamdolsun görüştüğüm her kişi bu hissiyatla dönüyor. Bu bir organizasyon becerisinin neticesidir" dedi.
18.08.2022 Siyaset
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu: Türkiye tarih yazdı
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu: Türkiye tarih yazdı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 5'inci İslami Dayanışma Oyunları ile ilgili, “Türkiye hem bir ev sahibi olarak, bu organizasyonda tarihi yazdı hem de sporcularımız kazandıkları madalyalarla pek çok uluslararası organizasyonun üstünde madalyayla rekorlarla ayrı bir tarih yazdılar” dedi.
17.08.2022 Diğer Sporlar
5. İslami Dayanışma Oyunları başladı! Erdoğan organizasyonun resmi açılışını yaptı
5. İslami Dayanışma Oyunları başladı! Erdoğan organizasyonun resmi açılışını yaptı Türkiye'nin ev sahipliğinde 56 ülkeden 4 bin 200 sporcunun katıldığı, Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları'nın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla görsel şölen eşliğinde gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "5. İslami Dayanışma Oyunları başlatıyorum. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun " diyerek oyunları resmi olarak başlattı.
10.08.2022 Gündem
'İslami Dayanışma Oyunları tün dünyaya örnek teşkil edecek'
'İslami Dayanışma Oyunları tün dünyaya örnek teşkil edecek' Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ''İnanıyorum ki İslam dünyasının birlikteliği, dostluğu ve kardeşliğine yönelik olarak gerçekleştirdiklerimiz sporun birleştirel gücünü esas alan İslami Dayanışma Oyunları'yla birlikte tüm dünyaya örnek teşkil edecek ve gelecek nesillere kuvvetli bir barışın ve dostluğun zeminini tesis edecektir.''dedi.
7.08.2022 Diğer Sporlar
56 ülke, 4 binden fazla sporcu, binlerce sporsever Konya’da!
56 ülke, 4 binden fazla sporcu, binlerce sporsever Konya’da! Konya’da 5’incisi düzenlenecek olan İslami Dayanışma Oyunları'nda 56 ülkeden 4 binden fazla sporcu ve binlerce sporsever Türkiye'de olacak.
5.08.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu: 5'inci İslami Dayanışma Oyunları'na hazırız
Bakan Kasapoğlu: 5'inci İslami Dayanışma Oyunları'na hazırız Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 5'inci İslami Dayanışma Oyunları'na hazır olduklarını belirterek, “Konya olarak, Türkiye olarak hazırız. Tesislerimiz de hazırız. İnsan kaynağımızla hazırız. Tüm organizasyon kapasitemizle hazırız. İnanıyorum ki yüksek teveccüh 4 binden fazla sporcu. Tüm kafilelerle birlikte 6 bin kişi ve on binlerce sporsever Konya'da buluşacak. Gönüllü gençlerimiz burada bizzat katkı sağlayacak" dedi.
2.08.2022 Şampiy10