Yılmaz Vural üç büyük takıma böyle seslendi
Yılmaz Vural üç büyük takıma böyle seslendi CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40 programına konuk olan Teknik Direktör Yılmaz Vural, 3 büyüklerin teknik direktörlüğüne aday olduğunu bir kez daha yineledi. Vural, "İddia ediyorum Yılmaz Vural'ı getirmemekle hata yapıyorlar. Orda olsam çok katkım olur onlara." dedi.
21.11.2018 Sinema-Dizi
Yılmaz Vural, Ali Koç'tan söz aldı mı?
Yılmaz Vural, Ali Koç'tan söz aldı mı? CNN TÜRK'te 40 programına konuk olan Teknik Direktör Yılmaz Vural, Fenerbahçe teknik direktörlüğü ve Ali Koç hakkında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe için kimseden söz almadığını belirten Vural, "Adana Demirspor'a imza atmadan önce görüştüğüm bir yönetici arkadaşımdan konuşulan isimler arasında olduğumu öğrendim" dedi.
21.11.2018 Sinema-Dizi
Yılmaz Vural'ın sözleri Buket Aydın'ı kahkahaya boğdu
Yılmaz Vural'ın sözleri Buket Aydın'ı kahkahaya boğdu CNN TÜRK'te 40 programına konuk olan Teknik Direktör Yılmaz Vural, "Siz hep küme düşmek üzere olan takımlara mı çağrılıyorsunuz?" sorusuna verdiği cevapla Buket Aydın'ı kahkahaya boğdu.
21.11.2018 Sinema-Dizi
Orhan Gencebay, Buket Aydın ile 40 programında konuştu
Orhan Gencebay, Buket Aydın ile 40 programında konuştu Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40 programına konuk oldu. Gencebay, 'Sizin filminiz çekilsin ister miydiniz?' sorusuna verdiği yanıtla izleyenleri şaşırttı.
14.11.2018 Televizyon
Muharrem İnce: Biz seçimi gel bakalım Muharrem'le kaybettik
Muharrem İnce: Biz seçimi gel bakalım Muharrem'le kaybettik CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce CNN Türk’te ekrana gelen Buket Aydın’la 40’a konuk oldu. İnce, ‘Biz seçimi aday açıklandığım gün kaybettik. 'Gel bakalım Muharrem'le kaybettik. Çift başlı görüntü verdik. Seçimi orada kaybettik biz’ dedi.
24.10.2018 Siyaset