Sen Anlat Karadeniz yeni fragman yayınlandı mı?
Sen Anlat Karadeniz yeni fragman yayınlandı mı? Sen Anlat Karadeniz yeni bölümü bu akşam yayınlanması beklenirken, ATV yayın akışında yer almadığı görüldü. İzleyiciler ise dizinin neden yayınlanmadığını merak ediyor. Peki Sen Anlat Karadeniz 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
2.01.2019 Gündem
Kara Sevda 38. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?
Kara Sevda 38. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kara Sevda dün akşam ekranlara gelen yeni bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Heyecanlı ve tutku dolu sahneleri ile gündemden düşmeyen 37. bölüm ile sosyal medyada yankı uyandırdı. Dizinin hemen ardından merakla beklenen Kara Sevda 38. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.
29.09.2021 Gündem
Kara Sevda 37. yeni bölümde Emir Nihan'ın peşini bırakmıyor!
Kara Sevda 37. yeni bölümde Emir Nihan'ın peşini bırakmıyor! Geçtiğimiz sezon en çok izlenen diziler arasında yer alan Kara Sevda yeni sezona bomba gibi bir bölümle giriş yaptı. Hayal kırıklığına uğrayan Kemal Nihan'dan intikam almaya karar veriyor. Emir ise Nihan'ın peşini bırakmıyor! Merakla beklenen Kara Sevda'nın yeni bölümünde Nihan bebeğine kavuşabilecek mi? İşte merakla beklenen Kara Sevda'nın 37. yeni bölüm fragmanı ve detaylar bu haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Poyraz Karayel 37. bölüm 2. fragman
Poyraz Karayel 37. bölüm 2. fragman Kanal D'nin heyecan dolu dizisi Poyraz Karayel 37. ile bu akşam ekrana gelecek. Poyraz ve babası karşı karşıya geliyor.
23.12.2015 Sinema-Dizi
Paramparça 37. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta -izle
Paramparça 37. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta -izle Paramparça 37. yeni bölüm fragmanı nefesleri kesti. Cihanın başı belada mı? Gülseren Hazalın yalanını öğrenince ne tepki verecek? Paramparça 37. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde
14.10.2015 Magazin