300 Koyun Projesi

300 Koyun Projesi

Son dakika 300 koyun projesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 300 koyun projesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 300 koyun projesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

300 Koyun Projesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 300 koyun projesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 300 koyun projesi haberi bulunmuştur. Tüm 300 koyun projesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Köyüne geri dönene büyük destek!
Köyüne geri dönene büyük destek! Kentten köye dönüşü cazip hale getirmek için ‘genç çiftçi’, ‘300 koyun’, ‘düve desteği’ ve ‘üniversiteli çiftçi’ projeleri hayata geçirildi. Yoğun ilgi gören bu desteklerden nasıl faydalanabilirsiniz? İşte detaylar...
10.10.2019 Ekonomi
Köye dönüşe "proje" desteği
Köye dönüşe "proje" desteği Tarım ve Orman Bakanlığının destek sağladığı "Genç Çiftçi Projesi", "300 Koyun Projesi" gibi tarım ve hayvancılık alanındaki birçok proje, kentten köye dönüşü cazip hale getiriyor.
21.07.2019 Gündem
300 koyun projesi Şırnak'ta başlıyor
300 koyun projesi Şırnak'ta başlıyor Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 300 koyun projesinin hafta sonu Şırnak'ta başlayacağını bildirdi.
27.04.2018 Ekonomi
Son dakika: 300 koyun teslimi nisanda başlıyor!
Son dakika: 300 koyun teslimi nisanda başlıyor! Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba Türkiye’nin et ihalatına mahkum olmaması için 2019’da “sürü artırma” projesini devreye sokacaklarını açıkladı. Hem küçükbaşta, hem de büyükbaşta sürü artırımına giderek sahada olacaklarını belirten Fakıbaba, bu yılki ‘çiftçiye 300 koyun’ projesinin ilk uygulamasının da nisan ayında 10 aileye 3 bin koyun dağıtılarak başlayacağını kaydetti.
9.03.2018 Ekonomi
'300 koyun projesi'nde başvurular yarın sona erecek
'300 koyun projesi'nde başvurular yarın sona erecek Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğünce sözleşme imzalanacak yetiştiricilere satılacak 300 başa kadar küçükbaş hayvan için başvurular yarın sona erecek.
1.03.2018 Ekonomi
"300 koyun projesi"nde başvurular başladı!
"300 koyun projesi"nde başvurular başladı! TİGEM tarafından sözleşme imzalanacak yetiştiricilere satılacak 300 başa kadar küçükbaş için internet üzerinden başvurular başladı. Talep öyle yoğun ki internet sitesine erişim durdu.
21.02.2018 Ekonomi
TİGEM 300 koyun projesi nedir, nasıl başvuru yapılır?
TİGEM 300 koyun projesi nedir, nasıl başvuru yapılır? TİGEM 300 koyun projesi nedir, nasıl başvuru yapılır? Sorularının yanıtları merak konusu oldu. Devlet hangi şartlarla koyun verecek? Üretici Şartlarında Sözleşmeli Küçükbaş Hayvancılık Projesi ile ilgili tüm detayları haberimizde derledik.
21.02.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan çiftçilerle Beştepe'de buluştu. Erdoğan, "Çiftçilerimizin mazot maliyetlerinin yarısını biz ödemeye başlayacağız" dedi. Ayrıca bugünkü programda köyüne dönen ailelere verilecek 300 koyun + maaş projesinin detayları da belli oldu.
20.02.2018 Siyaset
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Ankara’da sokak köpekleri saldırısı: 40 kuzu telef oldu
Ankara’da sokak köpekleri saldırısı: 40 kuzu telef oldu Ankara’da koyun üreticiliği ve hayvancılıkla uğraşan Sefa İyiol’a ait 120 koyun ve kuzudan oluşan sürüde, sokak köpeklerinin ağıla girmesi sonucu 40 kuzu telef oldu.
9.05.2023 Gündem
Bakan Pakdemirli: Türkiye küçükbaş varlığında Avrupa'da 1'inci sırada
Bakan Pakdemirli: Türkiye küçükbaş varlığında Avrupa'da 1'inci sırada Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Son 19 yılda toplam küçükbaş hayvan sayımızı yüzde 80 artışla 57,4 milyon başa çıkardık. Gururla söylüyorum ki Türkiye, küçükbaş hayvan varlığında Avrupa'da 1'inci sırada yer alıyor" dedi. Süt fiyatlarına da değinen Bakan Pakdemirli, "Süt fiyatlarıyla ilgili üreticilerimiz tarafından önemli bir beklenti var. Çalışmalarımız hazır. Gıda komitesindeki çalışmalarımız halen devam ediyor. İnşallah süt fiyatlarıyla ilgili olumlu gelişmeleri de kısa bir süre içerisinde özellikle besicimiz ve yetiştiricimiz ile paylaşabiliriz diye düşünüyorum" diye konuştu.
25.11.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı! Limitler yükseltildi, faizler düşürüldü
Kredi fırsatı! Limitler yükseltildi, faizler düşürüldü Yüz binlere kredi müjdesi! Limitlerde artırıma gidildi. Faizler düşürüldü. Bakan güzel haberi duyurdu. Ev yapmak isteyen vatandaşlar için büyük fırsat! Emlak Katılım Bankası kredi sağlıyor. Kredi ve indirim fırsatı sunuluyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, konuyla ilgili bilgi vererek, "Bu kapsamda 125 bin TL olan kredi limiti 200 bin TL'ye çıkardık. Bu kredinin faizinde ise 400 baz puanlık indirim yapıyoruz" dedi.
14.03.2021 Ekonomi
Kömürhan Köprüsü açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sözler...
Kömürhan Köprüsü açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sözler... Türkiye’nin bir yüz akı projesi daha hizmete açıldı. Doğu’nun çelik gerdanlığı Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli 16 ili bağlayacak. Estetik özellikleriyle göz kamaştıran proje sürüş güvenliğinin de garantisi olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans yöntemiyle katıldığı Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli'nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
2.01.2021 Siyaset
Meclis'e sunuldu 15 yaş sınırı getiriliyor...
Meclis'e sunuldu 15 yaş sınırı getiriliyor... AK Parti Meclis'e 39 maddelik teklif sundu. Meclis'e sunulan teklif ile aylardır konuşulan son çözüme kavuşturuluyor. Teklife göre, kara yollarında bulunan bisiklet yollarında ve şeritlerinde elektrikli bisiklet ve elektrikli scooterları kullanabilme yaşının 15 olacağı ifade edildi. Teklif ile aylardır tartışılan Grup Başkanvekili Mehmet Muş'tan geldi. AK Parti tarafından Meclis Başkanlığı'na 39 maddelik çevre ajansının kurulmasını öneren yasa teklifi sunuldu. Teklife göre, kara yollarında bulunan bisiklet yollarında ve şeritlerinde elektrikli bisiklet ve elektrikli scooterları kullanabilme yaşının 15 olacağı ifade edildi.
12.10.2020 Gündem
Yasa teklifi Meclis'e sunuldu! Çevre ajansı geliyor...
Yasa teklifi Meclis'e sunuldu! Çevre ajansı geliyor... AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş: Bugün Meclis Başkanlığı'na 39 maddelik çevre ajansının kurulmasını öneren yasa tekilifimizi sunduk. Teklifle bazı ürünlerde geri dönüşüm planlıyoruz. Sıfır atık sistemi kurmayanlara para cezası gelecek. Umuma açık yerlerde çevreyi kirletenlere para cezası getiriyoruz.
12.10.2020 Siyaset
Beyaz yakalının öze dönüşü: İstanbul'da bankacı, Gelibolu'da lavanta yetiştiricisi
Beyaz yakalının öze dönüşü: İstanbul'da bankacı, Gelibolu'da lavanta yetiştiricisi Gelibolu’nun tahıl ve ayçiçeği üreticileri birkaç yıl önce ilk kez tanıştıkları ve toprakla buluşturdukları lavantalar için hasat dönemine hazırlanıyor. Çiftçileri lavantayla tanıştıran ise bir finans kuruluşunda yönetici olarak çalışırken, köy hayatı ve tarım hayallerini gerçeğe dönüştüren Serkan Köse. Üç yıl önce 180 dönümlük araziye 350 bin kök lavanta diken Köse, hem yıllardır hayalini kurduğu doğal yaşama kavuştu hem de köylülere istihdam sağladı.
26.06.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 100 bin sosyal konut müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 100 bin sosyal konut müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını sağlayacak "Her Yıl 100 Bin Sosyal Konut" projesinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, proje kapsamında vatandaşların aylık sabit 894 lira taksitle ev sahibi olacağını açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Kanal İstanbul' ile ilgili sözlerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sen otur işine bak" dedi. Erdoğan, "İnşallah en yakın zamanda ihalesini yapmak suretiyle Kanal İstanbul'a başlayacağız. Kanal İstanbul, Boğazı ciddi bir felaketten koruma projesidir" ifadesini kullandı.
12.12.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dövizde spekülasyon yapanlara sert sözler: Bedelini ağır ödersiniz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dövizde spekülasyon yapanlara sert sözler: Bedelini ağır ödersiniz! Cumhur İttifakı'nın İstanbul mitingi Yenikapı'da gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı Büyük İstanbul mitingine 1 milyon 600 bin kişinin katıldığını açıkladı. İstanbul'un potansiyeline değer katmak için 6 katrilyon maliyeti olan Tuzla Biyoteknoloji Vadisi'ni kurulacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada 20 bin kişiye istihdam sağlanacağının müjdesini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ey finans sektörünün içinde olanlar... 'Piyasadan dövizleri toplayın, döviz yükselecek' gibi provokatif eylemlere giriyorsanız bunun bedelini ağır ödersiniz. Bunun bedelini çok ağır ödeyeceksiniz. Bu tür eylemlerin içerisine sesleniyorum. Hepinizin kimliğini, neler yaptığını biliyorum. Seçim sonrası bunun faturasını size ağır keseceğim. Bu milleti sömüreyeceksiniz" ifadelerine yer verdi.
24.03.2019 Siyaset
300 bin kişiye istihdam!
300 bin kişiye istihdam! Anadolu’yu kalkındıracak refah paketiyle, 300 projeye destek verilecek. Etkin üretim planı yapılacak. Kırsalda 300 bin kişiye istihdam sağlanacak. 20 bin genç çiftçi desteklenecek.
3.03.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonomik bir savaş var yastık altındakileri çıkarın
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonomik bir savaş var yastık altındakileri çıkarın “Ülkemizin içinde herkes geleceğine umutla bakıyor. Gelin yastık altından dövizlerinizi, dolarlarınızı, altınlarınızı çıkartın. Gelin bunları TL’ye nakde dönüştürün. Yerli, milli direnişinizi tüm dünyaya karşı ortaya koyun”
3.08.2018 Gündem
Bakanlık Ramazan’da ucuz et için düğmeye bastı
Bakanlık Ramazan’da ucuz et için düğmeye bastı Gıda Bakanlığı, Ramazan ayında artan et talebi üzerine kırmızı et fiyatlarını yükseltmek isteyen spekülatörleri engellemek için harekete geçerken; Et ve Süt Kurumu (ESK) tarafından yürütülen ucuz et projesini de sürdürecek
11.05.2018 Ekonomi
Çiftçilere koyun ve düve desteği müjdesi
Çiftçilere koyun ve düve desteği müjdesi Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: "Çiftçilere 100 bin TL faizsiz kredi verilecek"
27.03.2018 Ekonomi
Tarımda 6 dev adım
Tarımda 6 dev adım Hükümet, tarımda Türkiye’yi devler ligine taşımak için harekete geçti. Bu kapsamda atılacak 6 dev adımla, organik tarıma destek verilirken, çiftçinin düşük faizli krediye erişimi de kolaylaşacak.
20.02.2018 Ekonomi
Heyecana yol açtı, detaylarını Erdoğan açıklayacak
Heyecana yol açtı, detaylarını Erdoğan açıklayacak Köyüne geri dönecek çiftçi ailelere yönelik 300 koyun+maaş verileceği açıklaması bir çok ilde ses getirdi. Bakanın açıklamaları ile birlikte köyünü terk etmek zorunda kalan bir çok aile projenin detaylarını merak ederken, projenin detayları ile ilgili daha fazla bilgi vermeyen bakanlık yetkilileri ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde yapacağı buluşmaya işaret ediyor.
9.02.2018 Ekonomi
Köyüne geri dönene 300 koyun + maaş
Köyüne geri dönene 300 koyun + maaş Köyden kente göçü önlemek için yürürlüğe konulan teşviklere bir yenisini daha ekledi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba, köyüne geri dönen çiftçi ailelere 300 damızlık koyun, koyunlara bakanlara ise asgari ücret üzerinden maaş verileceğini açıkladı.
5.02.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

300 Koyun Projesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 300 koyun projesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.