3 Dönem

3 Dönem

Son dakika 3 dönem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3 dönem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3 dönem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3 Dönem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3 dönem gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.273 3 dönem haberi bulunmuştur. Tüm 3 dönem haberleri aşağıda listelenmiştir.
AÖL kayıt yenileme tarihi ve ücreti | MEB duyurdu! Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman?
AÖL kayıt yenileme tarihi ve ücreti | MEB duyurdu! Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman? AÖL 3. dönem kayıt yenileme tarihi ve ücreti, lise eğitimini açıktan sürdüren öğrenciler tarafından araştırılıyor. Açık lise 2. dönem sınav sonuçları geçtiğimiz günlerde ilan edildi. Peki Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılır?
23.04.2024 Gündem
İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı
İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı.
1.04.2024 Gündem
FIFA'dan bir Süper Lig takımına daha transfer yasağı cezası! Sayı 6'ya yükseldi
FIFA'dan bir Süper Lig takımına daha transfer yasağı cezası! Sayı 6'ya yükseldi Süper Lig'de transfer yasağı alan kulüplerin sayısı artıyor. FIFA tarafından transfer yasağı alan kulüp sayısı 6'ya yükseldi!
26.03.2024 Süper Lig
FIFA'dan 6 Türk takımına şok! Yasak getirildi
FIFA'dan 6 Türk takımına şok! Yasak getirildi FIFA, Süper Lig’den 5, 1. Lig’den de 1 takıma transfer yasağı verdi.
20.03.2024 Futbol
Adana Demirspor’dan transfer yasağı sonrası açıklama geldi
Adana Demirspor’dan transfer yasağı sonrası açıklama geldi Lacivert-mavili kulüp, FIFA'nın uyguladığı transfer yasağı sonrası açıklama yaptı.
14.03.2024 Adana DemirSpor
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
Süper Lig ekibinde deprem! FIFA'dan süresiz transfer yasağı geldi
Süper Lig ekibinde deprem! FIFA'dan süresiz transfer yasağı geldi FIFA'dan geçtiğimiz Aralık ayından bu yana 3 transfer dönemi cezası bulunan Süper lig ekibi Bitexen Antalyaspor'un cezasını süresize çevirdi.
13.03.2024 Antalyaspor
TEKNOFEST Girişim Programı 3. dönemi başlıyor
TEKNOFEST Girişim Programı 3. dönemi başlıyor TEKNOFEST Girişim Programı 3. dönemine başlıyor. Yeni girişimcilere kapılarını açacak olan program teknoloji odaklı, ölçeklenebilir iş fikirlerine sahip girişimcilerin; proje fikirlerini sürdürülebilir ve hızlı bir şekilde ticari faaliyete dönüştürmesine yardımcı oluyor.
5.03.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kazanırsam AK Parti'de olacağım' diyen sirk cambazlarına prim vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kazanırsam AK Parti'de olacağım' diyen sirk cambazlarına prim vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi. Korsan siyaset uyarısı yapan Erdoğan, "Kim bu kadim davaya hizmet ediyorsa başımızın üstünde yeri vardır. Korsan siyaset yapmaya kalkana da eyvallah etmeyiz." ifadelerini kullandı.
26.02.2024 Gündem
Mehmet Öntürk kimdir? AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı 2024 kim oldu, Hatay AK Parti adayı Mehmet Öntürk nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
Mehmet Öntürk kimdir? AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı 2024 kim oldu, Hatay AK Parti adayı Mehmet Öntürk nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim oldu, belli oldu mu, Mehmet Öntürk kimdir? Mehmet Öntürk, AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olarak belirlenmesinin ardından kariyeri ve hayatı için yapılan araştırılar arttı. Hatay'da tarım faaliyetleri ile tanınan Mehmet Öntürk, 3 dönem AK Parti Hatay Milletvekili olarak Meclis'te görev almıştı. Peki, Mehmet Öntürk kimdir? İşte, AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk nereli, kaç yaşında, evli mi? İşte Mehmet Öntürk’ün biyografisi…
18.01.2024 Gündem
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! İsmail Kartal gözden çıkardı, Sergen Yalçın alıyor
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! İsmail Kartal gözden çıkardı, Sergen Yalçın alıyor FIFA tarafından 3 dönem transfer yasağı alan Antalyaspor bu yasağı ortadan kaldırmak istiyor. Sergen Yalçın yönetimindeki kırmızı-beyazlılar, Fenerbahçeli yıldızın transferi için girişimlere başladı.
17.01.2024 Fenerbahçe
Candan Yüceer kimdir? CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer nereli, kaç yaşında?
Candan Yüceer kimdir? CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer nereli, kaç yaşında? 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP'nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer'in hayatı merak konusu oldu. Aslen Malatyalı olan Candan Yüceer, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Tekirdağ'da değişikliğe gitmesinin ardından adı geçen isimlerin başında gelmişti. Peki CHP Tekirdağ Belediye Başkan adayı Candan Yüceer kimdir?
11.01.2024 Gündem
Mustafa Tutuk kimdir, kaç yaşında? AK Parti Yalova Belediye başkan adayı Mustafa Tutuk aslen nereli?
Mustafa Tutuk kimdir, kaç yaşında? AK Parti Yalova Belediye başkan adayı Mustafa Tutuk aslen nereli? Mustafa Tutuk kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. AK Parti Yalova Belediye Başkan adayı Mustafa Tutuk oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, aday tanıtım toplantısından adaını açıkladı. Peki Mustafa Tutuk kimdir, kaç yaşında?
7.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni A Takımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni A Takımı Bu hafta mesaisini AK Parti’nin kongre hazırlıklarına ayıran Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yeni A takımına son şeklini verdi. Erdoğan’ın kendisine sunulan taslak MKYK listesini 75 kişiye düşürdüğü ve yarına kadar son şeklini vereceği öğrenildi.
5.10.2023 Gündem
Eski AK Parti'li vekil Tahir Öztürk hayatını kaybetti
Eski AK Parti'li vekil Tahir Öztürk hayatını kaybetti 23. ve 26. dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, Bilkent Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
4.10.2023 Gündem
Açık Lise (AÖL) 4. dönem sınavları yapılacak mı? Açık lise ek sınav olacak mı 2023?
Açık Lise (AÖL) 4. dönem sınavları yapılacak mı? Açık lise ek sınav olacak mı 2023? Açık Öğretim Lisesi 3. dönem sınavları çevrim içi olarak tamamlandı. Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre 28 Temmuz-9 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen sınavların ardından gözler 4. Dönem sınavların yapılıp yapılmayacağına çevrildi. Peki, Açık Lise AÖL 4. dönem sınavları yapılacak mı? Açık lise ek sınav olacak mı 2023?
26.08.2023 Eğitim
Açık Lise 3. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? AÖL Açık Öğretim lisesi sınav sonuçları açıklandı mı 2023? AÖL sınav sonuçları sorgulama ekranı
Açık Lise 3. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? AÖL Açık Öğretim lisesi sınav sonuçları açıklandı mı 2023? AÖL sınav sonuçları sorgulama ekranı Açık lise sınav sonuçları açıklandı mı, AÖL sınav sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak (3. Dönem)? Çevrim içi olarak yapılan Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 3. dönem sınavları tamamlanınca sınav sonuçları içi bekleyiş devam ediyor. Açık Öğretim Kurumları 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 3. Dönem Sınavları 28 Temmuz– 9 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Peki, Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları nasıl öğrenilir? AÖL 3. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, AÖL sınav sonuçları açıklandı mı?
24.08.2023 Eğitim
AÖL 2023-2024 AÖL kayıt ne zaman? Açık lise online sınavı hangi tarihte bitiyor? Açık lise sınav giriş ekranı
AÖL 2023-2024 AÖL kayıt ne zaman? Açık lise online sınavı hangi tarihte bitiyor? Açık lise sınav giriş ekranı Açık öğretim lisesi 3. dönem online sınavları devam ediyor. Adayların AÖL yeni kayıt dönemi araştırması da sürüyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2023 yılı 3. dönem AÖL sınav uygulaması 28 Temmuz'da başlamıştı. Peki 2023-2024 AÖL kayıtları ne zaman başlıyor?
30.07.2023 Gündem
AK Parti’de seçim takvimi belli oldu! Yerel seçimlere hazırlık başladı
AK Parti’de seçim takvimi belli oldu! Yerel seçimlere hazırlık başladı AK Parti’de Mart 2024 yerel seçim için adaylık başvurularının kasım ayının ilk haftası, temayül yoklamalarının ise kasım ayının ikinci haftası yapılması planlanıyor. Aday tanıtım ve beyanname toplantısının da ocak ayı sonunda beraber yapılacağı belirtiliyor.
19.07.2023 Gündem
Türkiye Yüzyılı'nın ilk bakanları! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı
Türkiye Yüzyılı'nın ilk bakanları! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ni açıkladı. Yeni kabine ilk toplantısını Salı günü gerçekleştirecek.
3.06.2023 Gündem
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı Bursa'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti ise 2’şer milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
4 adaylı seçim ikinci tura kalır mı? Bülent Turan'dan 14 Mayıs açıklaması
4 adaylı seçim ikinci tura kalır mı? Bülent Turan'dan 14 Mayıs açıklaması AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CNN TÜRK Ankara temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalıp kalmayacağı ile ilgili soruya Bülent Turan "AK Parti'yi 40'larda Erdoğan'ı 50'lerde görüyorum. Her zamankinden fazla oy alacak. Bizim rakibimiz yok, Erdoğan farkla kazanır." dedi.
26.04.2023 Gündem
328 milletvekili, son kez Genel Kurul'a katılacak
328 milletvekili, son kez Genel Kurul'a katılacak TBMM’de, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nedeniyle gerçekleştirilecek özel oturumda, partilerin milletvekili aday listelerinde yer almayan 328 milletvekili, son kez Genel Kurul'a katılacak.
22.04.2023 Gündem
Erdoğan'ın masasındaki son anket! Bakan Soylu açıkladı
Erdoğan'ın masasındaki son anket! Bakan Soylu açıkladı Katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son anket sonuçlarını da paylaştı.
15.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Erdoğan 'Seçimler ilk turda biter mi?' sorusuna "Meydanların dilini en iyi bu fakir anlar. Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor. Meydanlarda bunu görüyorum. Milletimin bu noktada işi zora sokmadan bitireceği inancındayım. Bu kararlılığı Pendik, Bağcılar, deprem bölgesinde gördüm. Milletim işi zora sokmadan bitirecektir diye düşünüyorum." şeklinde cevap verdi. Öte yandan TCG Anadolu ile ilgili eleştirilere sert tepki gösteren Erdoğan, "Şu eseri görüp eleştiri getirmek, yenilir yutulur değil. Herkesin gurur duyması lazım" dedi.
12.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

3 Dönem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3 dönem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.