27 Kasım

27 Kasım

Son dakika 27 kasım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 27 kasım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 27 kasım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

27 Kasım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 27 kasım gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.789 27 kasım haberi bulunmuştur. Tüm 27 kasım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu İzmir'de, Göztepe ile Altay arasında olayların çıktığı ve Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın işaret fişeğiyle yaralandığı derbiye ilişkin davada duruşma savcısı mütalaasını açıkladı. Savcı, duruşmanın tek tutuklu sanığı Furkan Ersanlı hakkında 'silahla kasten yaralama', 'spor alanlarına yasak madde sokulması ve müsabaka düzeninin bozulması' suçlarından cezalandırılmasını talep etti. Mütalaada ayrıca, 5 sanık hakkında 'spor alanlarına yasak madde sokulması', 1 sanık hakkında 'spor alanlarına sokulan yasak maddeyi seyircilere temin etme', 8 sanık hakkında da 'müsabaka düzeninin bozulması' suçundan ceza istendi. Ayrıca 9 sanığın beraati talep edildi. Savcı, 15 sanığın güvenlik tedbiri olarak spor müsabakalarını seyirden yasaklanması yönünde de görüş bildirdi.
14.03.2024 Gündem
TPAO'dan petrol arama hamlesi! Adana'da harekete geçildi
TPAO'dan petrol arama hamlesi! Adana'da harekete geçildi TPAO'ya Adana'daki 2 saha için 20 yıl süre ile petrol işletme ruhsatı verildi.
23.12.2023 Ekonomi
Genç Sümeyra’nın ölümünde cinsel istismar iddiası! Baba tutuklandı
Genç Sümeyra’nın ölümünde cinsel istismar iddiası! Baba tutuklandı İzmir’de, Sümeyra Duratimur'un (20) intihar etmesiyle ilgili soruşturmada, babası Emin Duratimur gözaltına alındı. Sümeyra’ya 7 yaşındayken cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen baba E.D., tutuklandı.
8.12.2023 Gündem
MSB: Son bir haftada 49 terörist etkisiz hâle getirildi
MSB: Son bir haftada 49 terörist etkisiz hâle getirildi Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son bir haftada 49 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi. Aktürk, "Böylece etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1 Ocak’tan itibaren 1976’ya, 24 Temmuz 2015’ten itibaren ise 39 bin 319’a ulaştı" dedi.
30.11.2023 Gündem
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti Onur Akay, Türk sanat müziğinin efsane seslerinden Şükran Özer Doruk’un 91 yaşında hayatını kaybettiğini duyurdu. Akay, “Bayan kahkaha Güzide Kasacı’nın ölüm haberinin üzüntüsünü yaşarken, bir acı haber daha geldi" açıklamasını yaptı.
30.11.2023 Magazin
Dolar ile ilgili çarpıcı analiz! "Bu durumda yükselir"
Dolar ile ilgili çarpıcı analiz! "Bu durumda yükselir" Dolar endeksi Fed'in son açıklamalarının faiz oranlarını artırmayı bitirdiği ve gelecek yıl faiz indirimine başlayabileceği yönündeki görüşleri güçlendirmesiyle üç aydan uzun bir sürenin en düşük seviyelerinde seyrediyor. Ancak JPMorgan, gerileyen doların ABD seçimlerine bağlı olarak yükselebileceğini öngördü.
29.11.2023 Ekonomi
29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı?
29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı? Yurttaki olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı kentlerde okullara ara verildi. Meteoroloji, 26 il ilgili uyarı yapınca öğrenciler ve veliler yarın okullara tatil kararı gelip gelmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki, 29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı? 29 Kasım okullara kar tatili olacak mı 2023, Valilikler tatil açıklaması yaptı mı?
28.11.2023 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek, İstanbul'da elektrik kesintisi ne kadar sürecek? 34 ilçede elektrik kesintisi
Elektrikler ne zaman gelecek, İstanbul'da elektrik kesintisi ne kadar sürecek? 34 ilçede elektrik kesintisi Elektrikler ne zaman gelecek sorusu araştırılıyor. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş, (BEDAŞ) ve İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş (AYEDAŞ) İstanbul'da 27 Kasım Pazartesi günü elektrik kesintileri uygulanacak ilçe ve sokakları paylaştı. Peki, elektrikler ne zaman gelecek?
28.11.2023 Gündem
Milli Piyango sitesi neden açılmıyor?n 27 Kasım MPİ site çöktü mü?
Milli Piyango sitesi neden açılmıyor?n 27 Kasım MPİ site çöktü mü? Milli Piyango sitesi neden açılmıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 27 Kasım MPİ sitesine giriş yapmaya çalışan vatandaşlar erişim sorunu yaşadı. millipiyangoonline.com üzerinden şans oyunu sorgulamalarını yapanlar, "Milli Piyango sitesi ne zaman açılır?" sorusuna yanıt aradı.
27.11.2023 Gündem
MasterChef takım kaptanları kim oldu? 27 Kasım MasterChef yeni takımlarda kimler var?
MasterChef takım kaptanları kim oldu? 27 Kasım MasterChef yeni takımlarda kimler var? MasterChef All Star'da haftanın takım kaptanları ve yeni takımlar belli oluyor. MasterChef Alican'ın elemesiyle birlikte adım adım finale giden yarışmada rekabet bir tık daha yükseldi. Yeni sistemde her gece bir yarışmacı eleme potasına gidecek. Kaptanlık oyununda ise menüde şekerpare tarifi var. Peki 27 Kasım MasterChef takım kaptanları kim oldu? Detaylar haberimize.
27.11.2023 Televizyon
27 Kasım 2023 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da!
27 Kasım 2023 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! Çılgın Sayısal Loto'da 27 Kasım 2023 Pazartesi sonuçları bu akşam ekrana geliyor. Milli Piyango Tv'de canlı yayınlanacak ve birkaç dakika içerisinde sonuçlanacak çekiliş sonrası kazandıran numaralar belli olacak. Ardından talihlilerin ikramiye sorgulamaları başlayacak. Peki Sayısal Loto sonuç sorgulama nasıl yapılır? Detaylar haberimizde.
27.11.2023 Ekonomi
Kar tatili haberleri peş peşe geliyor! Valilikler tek tek duyurdu
Kar tatili haberleri peş peşe geliyor! Valilikler tek tek duyurdu Havaların soğuması ve kar ve şiddetli yağışın etkili olması nedeniyle kar tatili haberleri gelmeye başladı. Zonguldak'ta devam eden kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle 27 Kasım Pazartesi günü okullar tatil edildi. Öte yandan Hatay’ın İskenderun ilçesinde kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle meydana gelebilecek deniz taşkınlarından dolayı okullar 1 gün tatil edildi.
27.11.2023 Gündem
Okul tatili: 27 Kasım Zonguldak okullar tatil edildi mi? Valilik açıkladı!
Okul tatili: 27 Kasım Zonguldak okullar tatil edildi mi? Valilik açıkladı! Zonguldak Valiliği, kentte 27 Kasım 2023 Pazartesi günü okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili açıklamayı yaptı. Türkiye genelinde yaşanan kar yağışı sonrası öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin gözü kulağı valiliklerden yapılan açıklamalara çevrildi. İşte, Zonguldak Valiliği'nin konuyla ilgili son açıklaması ve okullarla ilgili son durum...
26.11.2023 Gündem
27 Kasım okullar Bursa'da tatil mi? Bursa Valiliği okullar tatil açıklaması var mı? Yarın okullar...
27 Kasım okullar Bursa'da tatil mi? Bursa Valiliği okullar tatil açıklaması var mı? Yarın okullar... 27 Kasım Bursa'da okullar tatil mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Son dakika gelişmeleri devam ediyor. MEB okullar tatil mi sorusu öğrenciler ve velilerin merak konusu oldu. Hafta sonu şiddetli fırtına ve rüzgar sonrası sağanak yağışlar da artarak devam ediyor. 27 Kasım Pazartesi günü bazı illerde kar yağışı sebebiyle okullar tatil edilmişti. Öğretmenler, veliler ve öğreniciler Bursa Valiliği'nden gelecek açıklamayı takip ediyor. Peki yarın okular Bursa'da okullar tatil edildi mi? Detaylar haberimizde.
26.11.2023 Gündem
İsrail ve Filistin arasında 4 günlük ateşkes bugün başladı
İsrail ve Filistin arasında 4 günlük ateşkes bugün başladı İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 49 gündür aralıksız devam ederken, Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı 15 bine yükseldi. İsrail ve Filistin arasındaki esir takası anlaşması kapsamındaki 4 günlük insani ara az önce başladı, esir takasının Türkiye saati ile 17:00'da yapılması bekleniyor.
24.11.2023 Gündem
Meteoroloji açıkladı: Pazar günü kar, Pazartesi tatili geliyor! 27 Kasım Pazartesi okullar tatil mi edildi?
Meteoroloji açıkladı: Pazar günü kar, Pazartesi tatili geliyor! 27 Kasım Pazartesi okullar tatil mi edildi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü 26 Kasım Pazar günü olası bir kar yağışı için vatandaşları uyardı. İstanbul'a sezonun ilk kar yağışı için Pazar günü gösterildi. Yaşan fırtınlar sonrası okullar pek çok ilçede tatil edildi. İstanbul'un yüksek kesimlerinde yer alan ilçelerde tatil haberi gelmişti. Doğu Anadolu, Karadeniz ve Marmara'da kar yağışı bekleniyor. Peki 27 Kasım Pazartesi okullar tatil mi? Detaylar haberimizde.
23.11.2023 Gündem
Bakan Işıkhan duyurdu: SGK’ya 25 müfettiş yardımcısı alımı gerçekleştiriyoruz
Bakan Işıkhan duyurdu: SGK’ya 25 müfettiş yardımcısı alımı gerçekleştiriyoruz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “KPSS puanı baz alınarak Sosyal Güvenlik Kurumumuza alınarak 25 Müfettiş Yardımcısı personel alımı gerçekleştiriyoruz” dedi.
14.11.2023 Personel Alımı
MSB duyurdu! 87 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! 87 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil, son bir haftada 87 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Böylelikle etkisiz hale getirilen terörist sayısı bu yıl içinde 1802'ye, 24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar ise 39 bin 145'e ulaşmıştır." ifadeleri kullanıldı.
2.11.2023 Gündem
Dolunay ne zaman 2023, 1 Ağustos 2023 dolunay mı? Dolunay takvimi 2023 Ağustos!
Dolunay ne zaman 2023, 1 Ağustos 2023 dolunay mı? Dolunay takvimi 2023 Ağustos! Astroloji severler gökyüzü olaylarını yakından takip ediyor. 2023 yılında yaşanacak dolunaylardan biri de ağustos ayında yaşanacak olan. Peki, dolunay ne zaman, hangi tarihte gerçekleşecek? 1 Ağustos 2023 dolunay mı? İşte dolunay takvimi 2023
26.07.2023 Gündem
(Hakimlik mülakat sonuçları) Hakimlik savcılık sınavı sonuçları açıklandı mı?
(Hakimlik mülakat sonuçları) Hakimlik savcılık sınavı sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen adli hakimlik ve savcılık sınavı, idari hakimlik sınavı, avukatlıktan hakimliğe geçiş sınavı mülakat sonuçları bakanlığın internet sitesinde yayınlandı.
1.06.2023 Çalışma Hayatı
Eşini, pay vermemek adına sattığı evi boşaltmadığı için öldürmüş
Eşini, pay vermemek adına sattığı evi boşaltmadığı için öldürmüş İzmir'de, Recibe Koluman'ın (39), boşanma aşamasındaki eşi Kutbettin Koluman (50) tarafından, 4 yaşındaki çocuğunun gözü önünde tabancayla vurulup öldürülmesine ilişkin detaylar ortaya çıktı. Kutbettin Koluman'ın kendisine boşanma davası açan eşi Recibe'ye pay vermemek için, birlikte yaşadıkları evi akrabasına sattığı, bu süreçte de çocuklarıyla burada yaşamaya devam eden eşini, evi boşaltmadığı için öldürdüğü belirtildi.
29.04.2023 Yaşam
Kayınpederini baklavayla zehirledi! Cezası belli oldu
Kayınpederini baklavayla zehirledi! Cezası belli oldu Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, eşinin ailesine gönderdiği baklava ile kayınpederini zehirlediği iddiasıyla tutuklanan Ferudun Alkan, 8 yıl 22 gün hapse çarptırıldı.
19.01.2023 Yaşam
ATA AÖF final soruları ve cevap anahtarı 2023! ATA AÖF final sınavı soruları ve cevapları yayımlandı mı, ne zaman yayımlanacak?
ATA AÖF final soruları ve cevap anahtarı 2023! ATA AÖF final sınavı soruları ve cevapları yayımlandı mı, ne zaman yayımlanacak? ATA AÖF sınav soruları ve cevapları sınava giren öğrenciler tarafından sorgulanıyor. 7-8 Ocak’ta gerçekleşen sınavların ardından ATA AÖF final sınavı soruları ve cevapları yayımlandı mı, ne zaman yayımlanacak sorularına yanıt arıyorlar.
7.01.2023 Eğitim
DHBT mülakata çağrılma puanı! DHBT mülakata kaç puanla girilir, DHBT mülakat için kaç puan gerekir?
DHBT mülakata çağrılma puanı! DHBT mülakata kaç puanla girilir, DHBT mülakat için kaç puan gerekir? DHBT sınav sonuçları açıklandı. Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunlarının 27 Kasım 2022’de katıldıkları DHBT sınavı sonuçlarının belli olmasının ardından DHBT mülakat sınavına katılma puanını sorgulamaya başladı. Peki, DHBT mülakata kaç puanla girilir, DHBT mülakat için kaç puan gerekir? İşte DHBT mülakata çağrılma puanı…
16.12.2022 Eğitim
ÖSYM KPSS DHBT sınavı sonuçları! ÖSYM KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi DHBT sınav sonuçları nereden öğrenilir, nasıl sorgulanır?
ÖSYM KPSS DHBT sınavı sonuçları! ÖSYM KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi DHBT sınav sonuçları nereden öğrenilir, nasıl sorgulanır? KPSS DHBT sonuçları merakla takip ediliyor. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınava giren adaylar merakla DHBT sonuçları için yapılan duyuruları yakından takip ediliyor. Peki, KPSS DHBT sonuçları ne zaman açıklanacak? 16 Aralık DHBT sonuçları açıklandı mı? KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi sınav sonuçları nereden öğrenilir?
16.12.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

27 Kasım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 27 kasım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.