25 Kasım

25 Kasım

Son dakika 25 kasım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 25 kasım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 25 kasım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

25 Kasım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 25 kasım gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.452 25 kasım haberi bulunmuştur. Tüm 25 kasım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
19.04.2024 İddaa
TFF 3. Lig maçında ortalık karıştı! Polis devreye girdi, taraftarlar gözaltına alındı
TFF 3. Lig maçında ortalık karıştı! Polis devreye girdi, taraftarlar gözaltına alındı Edirne’de maç öncesi her iki takımın taraftarları arasında çıkan tartışmayı polis ekipleri ayırdı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, çevik kuvvet polisleri adeta etten duvar ördü.
26.02.2024 Futbol
Şenol Güneş'in çalıştırmak istediği milli takım ortaya çıktı
Şenol Güneş'in çalıştırmak istediği milli takım ortaya çıktı Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetiminin kötü gidişin ardından 6 Ekim 2023'te karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı deneyimli teknik adamın çalıştırmak istediği takım belli oldu. Ülkenin devlet ajansı flaş gelişmeyi duyurdu.
21.02.2024 Süper Lig
Exxen spor paketi ne kadar 2024, Exxen üyelik ücretlerine zam mı geldi? Exxen üyelik ücreti 2024
Exxen spor paketi ne kadar 2024, Exxen üyelik ücretlerine zam mı geldi? Exxen üyelik ücreti 2024 Exxen üyelik ücretlerine zam gelip gelmediğine yönelik araştırmalar yoğunlaştı. Spor karşılaşmalarının daha çok takip edildiği ExxenSpor üyelik ücreti de futbolseverler tarafından merak ediliyor. Exxen'e en son 25 Kasım 2023'te zam gelmişti. Peki, Exxen spor paketi ne kadar 2024? İşte Exxen üyelik ücreti 2024…
16.02.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla genç kızı kandırmışlardı! Okul müdürleri hakkında flaş karar
'MİT'e alacağız' yalanıyla genç kızı kandırmışlardı! Okul müdürleri hakkında flaş karar Konya’da, Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunup, 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Mandal'a (35) yardım ettikleri gerekçesiyle 8 yıl 4'er hapis cezası alan 2 okul müdürünün tahliye edilmesine, itirazda bulunuldu.
13.01.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırılan G.A., okulu bıraktı
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırılan G.A., okulu bıraktı Konya'da, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17), cinsel istismarda bulunan Ahmet Mandal (35) için 22 yıl, ona yardım eden 2 okul müdürü hakkında verilen 8 yıl 4'er ay hapis cezasını az bulan G.A.'nın ailesinin avukatı Mehmet Onur Güleç, karara üst mahkemeyle itirazda bulunacak. G.A.'nın örgün eğitime ara verdiğini ifade eden Güleç, "Müvekkilim başarılı bir öğrenciydi ve okulda birinciliği vardı. Bu olay sonrasında hem eğitim hem de sosyal hayatı ciddi sıkıntıya uğradı. Örgün eğitime ara verdi ve ailesiyle şehir değiştirmek zorunda kaldı" dedi.
9.01.2024 Gündem
Şehit Teğmen Eril Alperen Emir, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Teğmen Eril Alperen Emir, son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Teğmen Eril Alperen Emir (25), Ankara'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede şehidin kardeşi Eren Emir, ağabeyinin askeri paltosu giyip, tören kılıcını taşıdı.
13.12.2023 Gündem
Kadının beyanı esastır değişti mi? Kadının kanıtı esastır ne demek, 6284 sayılı kanun nedir?
Kadının beyanı esastır değişti mi? Kadının kanıtı esastır ne demek, 6284 sayılı kanun nedir? Kadınların şiddete uğramasını önleyici tedbirler kapsamında 2012 yılında çıkartılan 6284 No'lu kanundaki 'kadının beyanı esastır' ibaresinin değişip değişmediği sorgulanmaya başlandı. Peki, Kadının beyanı esastır değişti mi? 6284 kadının beyanı esastır maddesi kalktı mı, kadının kanıtı esastır ne demek?
29.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM grup toplantısında konuştu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "Netanyahu adını tarihe şimdiden Gazze kasabı olarak yazdırdı." dedi. Öte yandan Erdoğan 'Çalışan tüm emeklilerimize tek seferlik ödemelerini yapacağız. Kararın yasalaşmasının ardından 4 milyon 689 bin emeklimizin hesabına yatıracağız' ifadelerini kullandı.
29.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile olmadan bireyin varlığı eksik kalır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile olmadan bireyin varlığı eksik kalır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Programı'nda önemli açıklamalarda bulunarak, "Marjinal grupların istismar malzemesi haline gelen İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmemizin şiddetle mücadeleye en küçük olumsuz etkisi olmamıştır. Kadın haklarıyla ilgili kazanımları örseletmeyiz. Mevzuatımızı sürekli genişletiyoruz, yeniliyoruz. 2024 yılı faaliyet planımız ilgili bakanlığımız ve ilgili kurumlarla planlanmıştır." ifadelerini kullandı.
25.11.2023 Gündem
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nedir? Kadına yönelik şiddetle mücadele günü tarihçesi
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nedir? Kadına yönelik şiddetle mücadele günü tarihçesi Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Kadına yönelik şiddetin önlenmesi; çok yönlü, bütüncül bir yaklaşım ve toplumun tüm kesimlerinin ortak ve kararlı mücadelesini gerektirdiği belirtilen genelgede, gerçekleştirilecek çalışmalara kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşları, üniversiteler, özel sektör ve vatandaşlarımızın katılımların büyük önem arz ettiği vurgulandı. Bu kapsamda, kadına yönelik şiddetle mücadelede öncelikli politikaların belirlendiği üç ulusal eylem planının hayata geçirildiği, 2021-2025 yıllarını kapsayan Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele IV. Ulusal Eylem Planı'nın, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın koordinasyonunda ilgili tüm tarafların katkı ve katılımlarıyla hazırlanarak yürürlüğe konulduğu anımsatıldı. Söz konusu gelişmenin ardından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nedir? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Kadına yönelik şiddetle mücadele günü tarihçesi…
25.11.2023 Gündem
Kış lastiği kullanma zorunluluğu İstanbul’da bugün başladı
Kış lastiği kullanma zorunluluğu İstanbul’da bugün başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, zorunlu kış lastiği uygulamasının 1 Aralık’ta başlayıp 4 ay süreceğini belirterek, “Kış lastiğine geçmek için karın yağmasını beklemeyin. Trafikte güvenli sürüş ve olası kazaları önlemek için lütfen lastiklerimizi şimdiden taktıralım” dedi.
25.11.2023 Gündem
Lastikçilerde kış mesaisi başladı
Lastikçilerde kış mesaisi başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının düzenlemeleri çerçevesinde 1 Aralık-1 Nisan döneminde tüm ticari araçlar için kış lastiği kullanma zorunluluğu başlarken, lastik bakım ve onarım bayilerinde yoğunluk arttı.
25.11.2023 Gündem
Samsun'da Geleneksel Türk Okçuluk Türkiye Şampiyonası heyecanı
Samsun'da Geleneksel Türk Okçuluk Türkiye Şampiyonası heyecanı Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) tarafından düzenlenecek Yıldızlar ve Gençler 100. Yıl Salon Türkiye Şampiyonası 24-26 Kasım 2023 tarihlerinde Samsun’da düzenlenecek. Üç gün sürecek yarışmada; 450 civarında sporcu yarışacak. Sporcular Samsun İlkadım Okçuluk tesislerinde 18 metreye oklarını atarak sıralama ve eleme atışlarını tamamlayacaktır. Müsabakaya yurdun dört bir yanındaki Geleneksel Okçuluk kulüpleri ve ferdi sporcular katılacak.
24.11.2023 Diğer Sporlar
Zara indirimi ne zaman bitecek Kasım 2023, Zara kasım indirimi saat kaçta bitiyor? Zara'da indirim ne zamana kadar sürecek?
Zara indirimi ne zaman bitecek Kasım 2023, Zara kasım indirimi saat kaçta bitiyor? Zara'da indirim ne zamana kadar sürecek? Zara indirim ne zaman bitiyor 2023, Zara indirimi ne zaman bitecek? Black Friday indirimleri devam ederken ZARA'nın kapısında oluşan metrelerce kuyruk gündem oldu. İşte Zara'da indirim ne zamana kadar sürecek, sorusunun yanıtı…
24.11.2023 Ekonomi
Chery Golf Cup, 25 Kasım’da Kemer Country Club’da başlıyor
Chery Golf Cup, 25 Kasım’da Kemer Country Club’da başlıyor Otomobil markası Chery, 25 -26 Kasım 2023 tarihleri arasında Kemer Country Golf Club’da düzenlenecek turnuvanın ana sponsoru oldu.
24.11.2023 Vitrin
İstanbul'da rüşvet operasyonunda 46 polis gözaltına alındı! Valilik açıklama yaptı
İstanbul'da rüşvet operasyonunda 46 polis gözaltına alındı! Valilik açıklama yaptı İstanbul'da hafriyat kamyonlarının eksik evraklarına rağmen geçişlerine izin verdikleri öne sürülen şüphelilere yönelik operasyonda 46 polis gözaltına alındı. Polislerin İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın talimatıyla açığa alındığı öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemler sürüyor.
22.11.2023 Gündem
Lastikçilerde '25 Kasım kış lastiği' yoğunluğu
Lastikçilerde '25 Kasım kış lastiği' yoğunluğu İstanbul'da ticari araçlarda 1 Aralık-1 Nisan tarihleri arasında uygulanan kış lastiği zorunluluğu İstanbul Valiliği tarafından alınan kararla 25 Kasım'a çekildi. Meteorolojik verilere dayanılarak alındığı bildirilen karar sonrasında oto lastikçilerinde yoğunluk oluştu. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda otobüs şoförlerinin kış lastiğine geçiş için sıra beklediği görüldü.
22.11.2023 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Günler kaldı, ceza yağacak
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Günler kaldı, ceza yağacak İstanbul'da meteorolojik veriler çerçevesinde kış lastiği kullanma zorunluluğunun 1 Aralık'tan 25 Kasım'a çekildiğinin açıklanmasıyla lastikçilerde yoğunluk yaşandı. Alınan kararla sürücüler kış lastiği zorunluluğunun başlamasına günler kala lastikçilere akın etti.
22.11.2023 Ekonomi
Vali Gül tarih verdi! İstanbul'a kar geliyor
Vali Gül tarih verdi! İstanbul'a kar geliyor İstanbul'da 26 Kasım'da beklenen kar yağışı öncesinde İstanbul Valisi Davut Gül başkanlığında, 'Kış Tedbirleri Toplantısı' yapıldı.  İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde (AFAD) yapılan toplantıya; İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, ilçe kaymakamları, bölge ve il müdürleri ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı. Toplantıda ticari araçlarda kış lastiği zorunluluğu 25 Kasım 2023 tarihine çekilmesi kararı alındı.
21.11.2023 Gündem
Kış lastiği kullanma zorunluluğu 25 Kasım'a çekildi
Kış lastiği kullanma zorunluluğu 25 Kasım'a çekildi İstanbul'da meteorolojik veriler çerçevesinde kış lastiği kullanma zorunluluğunun 1 Aralık'tan 25 Kasım'a çekildiği açıklandı.
21.11.2023 Gündem
HALKA ARZ TAKVİMİ KASIM 2023 ||| Bu hafta halka arz var mı, 20-24 Kasım hangi şirketler halka arz olacak, halka arz olacak şirketler açıklandı mı?
HALKA ARZ TAKVİMİ KASIM 2023 ||| Bu hafta halka arz var mı, 20-24 Kasım hangi şirketler halka arz olacak, halka arz olacak şirketler açıklandı mı? 20-24 Kasım Halka arz takvimi, yeni haftada ile birlikte yatırımcılar tarafından araştırılamaya başlandı. SPK tarafından yeni haftada halka arz olacak şirketler bülten ile duyuruluyor. Geçtiğimiz hafta 1000 Yatırımlar Holding, Ekos Teknoloji ve Elektronik, Agrotech Yüksek Teknoloji talep toplama işlemleri başlamış ve halka arz sonuçları açıklanmıştı. 20-25 Kasım tarihleri arasında halka arz olacak firmaların adları, lot sayıları, katılım endeksine uygun olup olmadığı vatandaşların gündemindeki yerini aldı. Peki, Bu hafta halka arz var mı? Bu hafta halka arz edilecek şirketler hangileri, halka arz olacak şirketler açıklandı mı?
20.11.2023 Ekonomi
Beşiktaş'ta yeniden Sergen Yalçın dönemi! Şenol Güneş sonrası Burak Yılmaz'a şok
Beşiktaş'ta yeniden Sergen Yalçın dönemi! Şenol Güneş sonrası Burak Yılmaz'a şok Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçlar sonrasında Şenol Güneş istifa etti ve yönetim seçim kararı aldı. Burak Yılmaz ile yola devam siyah beyazlılarda ortaya çıkan yeni başkan adayı Sergen Yalçın ile anlaştı. İşte detaylar...
4.11.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta seçime günler kala olay sözler: Ahmet Nur Çebi dönemi kapanmıştır
Beşiktaş'ta seçime günler kala olay sözler: Ahmet Nur Çebi dönemi kapanmıştır Beşiktaş'ta 2 Aralık'ta yapılması planlanan olağanüstü seçim öncesi adaylar netlik kazanmaya başladı. Milliyet yazarı Mustafa Anıklı, Ahmet Nur Çebi döneminin kapandığını köşesine taşıdı.
31.10.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta seçim günü değişti! İşte yeni tarih...
Beşiktaş'ta seçim günü değişti! İşte yeni tarih... Siyah-Beyazlılar seçime gitmeye hazırlanırken yönetim tarihi değiştirdi. Daha önce en geç 17 Aralık'ta yapılacağı duyurulan kongrenin yeni tarihi açıklandı.
31.10.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

25 Kasım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 25 kasım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.