2022

2022

Son dakika 2022 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2022 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2022 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2022

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2022 gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.094 2022 haberi bulunmuştur. Tüm 2022 haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Öğrencilerimizi uluslararası arenaya hazırlıyoruz'
'Öğrencilerimizi uluslararası arenaya hazırlıyoruz'Manisa Celal Bayar Üniversitesi, öğrencilerini bilim, teknoloji ve sanayi alanlarında iş hayatına başarılı bir başlangıç yapabilmeleri için tüm olanakları seferber ediyor. Ege Bölgesi’ndeki üniversiteler arasında sadece Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin uyguladığı isteğe bağlı staj faaliyetiyle öğrencilerin daha ikinci sınıftayken sanayi ile temas kurması ve uygulamalı eğitime ulaşması sağlanıyor. Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, “Öğrencilerimizi uluslararası arenaya hazırlıyoruz” dedi.
26.07.2024Gündem
Kırmızı bültenle aranan İsveç merkezli uyuşturucu çetesi İstanbul’da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan İsveç merkezli uyuşturucu çetesi İstanbul’da yakalandıUluslararası düzeyde Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan İsveç merkezli uyuşturucu çetesi lideri Alexander G., İstanbul’da yakalandı.
26.07.2024Gündem
Cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamilelik testi yapılır? Gebelik testi ne zaman yapılır? Hamilelik testi kaç gün sonra yapılmalı?
Cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamilelik testi yapılır? Gebelik testi ne zaman yapılır? Hamilelik testi kaç gün sonra yapılmalı? Korunmasız cinsel ilişki sonrasında istenmeyen bir hamilelikten endişe duyan ya da bebek planlayan çiftler cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamileliğin belli olduğu ve ne zaman testlerin kesin sonuç verdiğini merak ederler. Hamilelik ile ilgili en doğru sonuçların alınacağı bir süre vardır. İlk başvurulan ise genelde evde partik olarak yapılan gebelik testleridir. Ancak, ilişkinin hemen ardından veya sonraki birkaç gün içinde hamilelikle ilgili kesin sonuç alamayacağınızı bilmeniz gerekiyor. Peki, Cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamilelik testi yapılır? Gebelik testi ne zaman yapılır? Hamilelik testi kaç gün sonra yapılmalı? İdrarda gebelik testi en erken ne zaman belli olur? Kaç günlük hamilelik kan testinde çıkar? İşte hamilelik ile ilgili ve gebelik testleri ile ilgili bilmeniz gerekenler…
26.07.2024Sağlık
Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa’da sahne alıyor… Heyecan Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanıyor!
Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa’da sahne alıyor… Heyecan Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanıyor!Şampiyonlar Ligi’nde elemelerde mücadele eden Fenerbahçe’den sonra diğer temsilcilerimizden Trabzonspor ve Başakşehir’in de Avrupa serüveni bugün oynayacakları maçlar ile başlıyor. Trabzonspor, bugün saat 19.30’da UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu’nda Slovakya temsilcisi Ruzomberok ile deplasmanda karşılaşacak. Başakşehir ise bugün saat 20.45’te UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda San Marino ekibi La Fiorita’yı konuk edecek.
25.07.2024İddaa
Aldatıcı reklama caydırıcı ceza, saadet zinciri kuranlara son verecek yasa meclisten geçiyor
Aldatıcı reklama caydırıcı ceza, saadet zinciri kuranlara son verecek yasa meclisten geçiyorTüketici ve e-ticaret kanunlarında değişiklik öngören yasa teklifi gece yarısı mesaisiyle komisyondan geçti. Teklifin yasalaşması halinde doğrudan satış şirketlerinin Dilan Polat kremlerinde olduğu gibi ‘saadet zinciri’ne dönüşmesinin önü kapanacak.
25.07.2024Ekonomi
Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi'ne yılın ilk 7 ayında ziyaretçi akını oldu! İşte rakamlar
Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi'ne yılın ilk 7 ayında ziyaretçi akını oldu! İşte rakamlarDünyanın en büyük mozaik müzelerinden biri olan Zeugma Mozaik Müzesi, yılın ilk 7 ayında 242 bin ziyaretçi ağırladı.
24.07.2024Gaziantep
Biden'ın koronavirüs testi negatif çıktı
Biden'ın koronavirüs testi negatif çıktı ABD Başkanı Joe Biden'ın doktoru Kevin O'Connor, Biden'ın Covid-19 testinin negatif çıktığını açıkladı.
23.07.2024Dünya
Garsonu öldüren 3 kişiye 18'er yıl hapis cezası!
Garsonu öldüren 3 kişiye 18'er yıl hapis cezası!Adana'da bir barda 'Garson bakar mısın?' sözü üzerine çıkan tartışmada İsmail Ceylan'ı (40) tabancayla öldürdükleri iddia edilen Eyüp Yıldızoğlu (23), Murtaza Caner Şirin (21) ve Faruk Şahin (30), eylemi haksız tahrik altında işledikleri iddiasıyla 18'er yıl hapis cezasına mahkum edildi. Sanık Osman Sonar (48) ise delil yetersizliğinden beraat etti.
22.07.2024Adana
MEB'den yeni adım: 6 ilde 7 tematik tarım meslek lisesi kuruluyor
MEB'den yeni adım: 6 ilde 7 tematik tarım meslek lisesi kuruluyorMilli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Türkiye'de tarım alanında nitelikli iş gücünün karşılanmasına destek olunması amacıyla 6 ilde 7 tematik tarım meslek lisesi açıldı.
20.07.2024Gündem
Gaziantep'te seralara kadın eli değdi: 14 kadın eğitim aldıkları serada üretime başladı
Gaziantep'te seralara kadın eli değdi: 14 kadın eğitim aldıkları serada üretime başladıGaziantep’in Yavuzeli ilçesinde hayata geçirilen proje sayesinde 14 ev kadını eğitim aldıkları serada üretime başladı.
20.07.2024Gaziantep
2023 yılında 6 milyar e-ticaret işlemi gerçekleşti
2023 yılında 6 milyar e-ticaret işlemi gerçekleştiTürkiye E-Ticaret Ekosistemi Raporu sonuçlarına göre; 2023 yılında Türkiye’de yüzde 132 büyüme gösteren e-ticaret satış hacmi, 1.855 milyar TL'ye ulaştı. Önceki yıllara göre 2023'te işlem sayısının yıllık büyüme oranı ise yüzde 23 oldu ve 2023 Türkiye’sinde 6 milyar adete yakın e-ticaret işlemi gerçekleşti. Buradan da ortalama sepet büyüklüğü 2023 yılında yüzde 108 büyüdü ve bir önceki yıla göre 255 TL artarak 492 TL’ye yükseldi.
19.07.2024Ekonomi
Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü Tokat Valisi oldu! Abdullah Köklü kimdir, nereli, kaç yaşında? Veli Abdullah Köklü’nin biyografisi
Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü Tokat Valisi oldu! Abdullah Köklü kimdir, nereli, kaç yaşında? Veli Abdullah Köklü’nin biyografisiİstanbul Eski Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü'nün hayatı ve biyografisi merak konusu oldu. Tokat Valiliğine İstanbul Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü atandı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Abdullah Köklü, hakkın aramalar yoğunlaştı. Peki, Abdullah Köklü kimdir, nereli, kaç yaşında?
18.07.2024Gündem
Hiranur Vakfı'nın davası ikinci kez ertelendi
Hiranur Vakfı'nın davası ikinci kez ertelendiHiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in, 6 yaşındaki kızını müridi Kadir İstekli’yle ‘evlendirmesi’ne yönelik dava yeniden görülmeye başlanmıştı. Mazeret sunup ilk duruşmaya gelmeyen avukatlar, karar çıkması beklenen 3’üncü duruşmaya yine mazeret sunup gelmeyince duruşma 23 Eylül’e ertelendi.
17.07.2024Gündem
Kargolar bugün açık mı, 15 Temmuz’da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, Aras, Trendyol, Yurtiçi kargo kapalı mı, kargolar 15 Temmuz'da açık mı?
Kargolar bugün açık mı, 15 Temmuz’da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, Aras, Trendyol, Yurtiçi kargo kapalı mı, kargolar 15 Temmuz'da açık mı?15 Temmuz kargolar açık mı, kapalı mı, kargı firmaları 15 Temmuz’da çalışıyor mu? Demokrasi ve Milli Birlik Gününü bu yıl pazartesi gününe denk geliyor. 15 Temmuz’un resmi tatil olmasından dolayı pazartesi gününe denk gelen kargoların açık olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, 15 Temmuz Pazartesi günü kargolar çalışıyor mu, MNG, Aras, Yurtiçi ve Sürat Kargo 15 Temmuz’da dağıtım yapıyor mu?
15.07.2024Gündem
Misli, finallere de damga vuruyor! Nefes kesecek final maçları “En Yüksek Oranlar” ile Misli’de!
Misli, finallere de damga vuruyor! Nefes kesecek final maçları “En Yüksek Oranlar” ile Misli’de!İddaacılar, yazın keyfini düzenlenen pek çok farklı turnuvayla çıkarmaya devam ediyor. Futbolda EURO 2024 ve Copa America’da şampiyonları belirlemek için final mücadeleleri oynanacakken; Wimbledon’da da tek erkeklerde ise finalde tenisin gözde iki ismi karşı karşıya gelecek.
14.07.2024İddaa
"Krejcikova-Paolini" Wimbledon Kadınlar final maçına Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları Misli'de!
"Krejcikova-Paolini" Wimbledon Kadınlar final maçına Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları Misli'de!Wimbledon'da ilk kez final oynayacak olan Çekyalı Barbora Krejcikova ile rüya gibi bir 2024 geçiren İtalyan Jasmine Paolini, şampiyonluk için All England Lawn Tennis and Croquet Club'da kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Canlı İzle, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL + 50 TL hediye!
13.07.2024İddaa
15 Temmuz'da "Milletin Zaferi" temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecek
15 Temmuz'da "Milletin Zaferi" temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecekCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, "Milletin Zaferi" temasıyla yurt içi ve yurt dışında geniş çaplı anma etkinlikleri düzenlenecek.
12.07.2024Gündem
Bakan Şimşek'ten cari açık mesajı: Sorun olmaktan çıkıyor
Bakan Şimşek'ten cari açık mesajı: Sorun olmaktan çıkıyorHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "İstikrar, güven ve dayanıklılık artıyor, cari açık önemli bir sorun olmaktan çıkıyor. Dış borcun milli gelire oranı düşüyor ve rezerv birikimi hızlanıyor" açıklamasında bulundu.
12.07.2024Ekonomi
Orhan Turan kimdir? TÜSİAD Başkanı Orhan Turan’ın biyografisi
Orhan Turan kimdir? TÜSİAD Başkanı Orhan Turan’ın biyografisiİnternet üzerinde sıkça aranan isimlerden biri de TÜSİAD Başkanı Orhan Turan oldu. Vatandaşlar, "Orhan Turan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi şirketin sahibi?” sorularına yanıt arıyor. İşte Orhan Turan'ın hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler…
11.07.2024Ekonomi
TÜİK açıkladı: Türkiye nüfusu yaşlanıyor!
TÜİK açıkladı: Türkiye nüfusu yaşlanıyor!Türkiye'de son 3 yılda çocuk ve genç nüfus oranları azaldı, yaşlı nüfus arttı. 2021'de nüfusun yüzde 26,9'u, 2022'de yüzde 26,5'i, 2023'te yüzde 26'sını çocuklar oluşturdu. Yaşlı nüfus 2021'de yüzde 9,7, 2022'de yüzde 9,9, 2023'te yüzde 10,2 olarak gerçekleşti.
11.07.2024Gündem
Süper Lig'de fikstür çekimi! İşte Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın derbi maçları
Süper Lig'de fikstür çekimi! İşte Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın derbi maçlarıTrendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu fikstür çekimi TFF'nin Riva'da bulunan merkezinde yapıldı.
11.07.2024Fenerbahçe
Deterjan paketinde silahlar çıktı, savunması ağızları açık bıraktı: 'Merakım var biriktiriyorum'
Deterjan paketinde silahlar çıktı, savunması ağızları açık bıraktı: 'Merakım var biriktiriyorum'Adana'da Seyhan polisi bir barakaya yaptığı operasyonda toz deterjan paketinin içerisinden 13 ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden birinin, "Silahlara merakım olduğu için biriktiriyorum" diyerek savunma yaptığı öne sürüldü.
11.07.2024Adana
Gaziantep Üniversitesi öğrencileri TEKNOFEST'te birincilik hedefliyor
Gaziantep Üniversitesi öğrencileri TEKNOFEST'te birincilik hedefliyorGeçtiğimiz yıl başta olmak üzere önceki yıllarda dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST yarışmalarında önemli başarılar elde Gaziantep Üniversitesi öğrencileri, bu yıl birinciliği hedefliyor.
17.07.2024Gaziantep
TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya kimdir? TÜİK başkanı kaç yaşında, nereli?
TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya kimdir? TÜİK başkanı kaç yaşında, nereli?Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) yeni başkanı olarak atanan Dr. Erhan Çetinkaya, göreve başlamasıyla birlikte hakkında yapılan araştırmalar devam ediyor. Peki, Dr. Erhan Çetinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli?
9.07.2024Ekonomi
Cedi Osman ile Ebru Şahin, Çeşme'de aşka geldi!
Cedi Osman ile Ebru Şahin, Çeşme'de aşka geldi!Dünyaca ünlü basketbolcu Cedi Osman ile oyuncu eşi Ebru Şahin, Çeşme'ye tatile gitti. Arkadaşlarıyla vakit geçiren ikili, ardından baş başa denize girerek romantik anlar yaşadı.
8.07.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

2022 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2022 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.