2020 Olimpiyatları

2020 Olimpiyatları

Son dakika 2020 olimpiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2020 olimpiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2020 olimpiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2020 Olimpiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2020 olimpiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 379 2020 olimpiyatları haberi bulunmuştur. Tüm 2020 olimpiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Samsunspor'a alkış! Goller toplumsal cinsiyet için atılıyor
Samsunspor'a alkış! Goller toplumsal cinsiyet için atılıyor 25 Kasım'da "Kadına Şiddete Hayır" diyerek 'Mor forma' farkındalık kampanyasını başlatan Samsunspor, 8 Mart'ta da "Eşitliğin başladığı yerde şiddet biter" dedi.
8.03.2022 TFF 1.Lig
Mete Gazoz'a büyük şok! Bunu hiç beklemiyordu, 5 gün önce...
Mete Gazoz'a büyük şok! Bunu hiç beklemiyordu, 5 gün önce... Milli okçu Mete Gazoz ile ilgili ilginç bir marka kavgası yaşanıyor. Anne Meral Gazoz, oğlunun isim ve soyismini bir dizi ürün için tescil ettirmek istedi. Sıra, soyadları da olan ‘gazoz’ sınıfına gelince Mete Gazoz adının 5 günlük farkla Ömer Çetin adlı girişimciye kaptırıldığı ortaya çıktı. Mete Gazoz’un ailesi şimdi tescil işleminin iptali için uğraşıyor.
20.12.2021 Ekonomi
2020 Olimpiyatları'nda yaklaşık 450 milyon siber saldırı önlendi
2020 Olimpiyatları'nda yaklaşık 450 milyon siber saldırı önlendi 2020 Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda resmi internet sitesi ve turnuva sistemine karşı yaklaşık 450 milyon siber saldırının önlendiği bildirildi.
6.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan madalyalı sporcularla buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan madalyalı sporcularla buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sporda başarıyı, ferdi bir çabanın ötesinde sporcudan devlete uzanan zincirin uyumunun neticesi olarak gördüklerini belirterek, "Türkiye'nin daha önce sınırlı varlık gösterdiği spor dalları başta olmak üzere hemen her branşta atağa kalkmasının sebebi, sizlerin emeği yanında bu zincirin halkalarında kopukluk olmamasıdır." dedi.
23.08.2021 Siyaset
Ebrar Karakurt: 'Aşılması imkansız olan duvar yoktur'
Ebrar Karakurt: 'Aşılması imkansız olan duvar yoktur' Dezavantajlı kız çocukları için Nike ve Sosyalben Vakfı’nın desteğiyle kendi adını taşıyan akademi kuran milli voleybolcu, Ebrar Karakurt, “Sadece tek bir kız çocuğunun bile hayatına dokunmak benim için tarif edemeyeceğim kadar anlamlı” dedi...
19.08.2021 Gündem
Ebrar Karakurt sevgilisi İmge kimdir?
Ebrar Karakurt sevgilisi İmge kimdir? Tokyo 2020 olimpiyatlarında göğsümüzü kabartan Ebru Karakurt'un sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf gündem oldu. Ebru Karakurt'ın instagram hesabında sevgilisinin fotoğrafını paylaşması takipçilerini şarşırttı. Bir süredir küs olan iki sevgilinin barışmaları ise yüzlerce yorum aldı. Peki, Ebru Kararkurt'un sevgilisi İmge kimdir? İmge kaç yaşında? İşte detaylar...
15.08.2021 Gündem
NASA görüntüleri paylaştı! İlk kez ‘uzay oyunları’ düzenlendi
NASA görüntüleri paylaştı! İlk kez ‘uzay oyunları’ düzenlendi Uluslararası Uzay İstasyonu’nda bulunan astronotlar ve kozmonotlar, Tokyo 2020 Olimpiyatları’nı kutlamak için istasyonda ilk defa ‘uzay oyunlarını’ gerçekleştirdi.
8.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Tokyo'da şampiyon Brezilya!
Tokyo'da şampiyon Brezilya! Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda İspanya ile final oynayan Brezilya güçlü rakibini uzatmalarda 2-1'lik skorla devirdi ve şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu... İsimleri, memleketleri, doğum günleri hep aynı
Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu... İsimleri, memleketleri, doğum günleri hep aynı 69 kiloda Çinli rakibini devirip Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda altın madalyanın sahibi olan Busenaz Sürmeneli'nin bronz madalya alan Buse Naz Çakıroğlu ile birlikte tarih yazması Türkiye'yi sevince boğdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Uluslararası Uzay İstasyonu'nda 'uzay oyunları' düzenlendi
Uluslararası Uzay İstasyonu'nda 'uzay oyunları' düzenlendi Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (ISS) bulunan astronotlar ve kozmonotlar, Tokyo 2020 Olimpiyatları’nı kutlamak için istasyonda ilk defa ‘uzay oyunlarını’ gerçekleştirdi. Soyuz Ekibi ve Dragon Ekibi olarak ikiye ayrılan astronot ve kozmonotlar, karşılıklı uzay oyunları oynadı.
7.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Busenaz Sürmeneli'den altın madalya
Busenaz Sürmeneli'den altın madalya Busenaz Sürmeneli 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda 69 kilo finalinde Çinli rakibi Hong Gu'yu devirerek altın madalyanın sahibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ebrar Karakurt kimdir? Voleybolcu Ebrar Karakurt hangi takımda oynuyor, nereli, boyu ve yaşı kaç?
Ebrar Karakurt kimdir? Voleybolcu Ebrar Karakurt hangi takımda oynuyor, nereli, boyu ve yaşı kaç? Ebrar Karakurt için yapılan araştırmalar arttı. A Milli Kadın Voleybol Takımında smaçör pozisyonunda oynayan Ebrar Karakurt oynadığı maçlarda dikkatleri üzerine çekti. Sempatik tavırları ve performansıyla 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda genç yaşında büyük başarılara imza atıyor. Peki, Ebrar Karakurt boyu kaç cm? Ebrar Karakurt nereli, yaşı kaç? İşte Ebrar Karakurt hayatı…
3.08.2021 Gündem
Tokyo Olimpiyatları öncesi peş peşe skandallar! Açılış töreni sorumlusu görevden alındı...
Tokyo Olimpiyatları öncesi peş peşe skandallar! Açılış töreni sorumlusu görevden alındı... Japonya'da Tokyo Olimpiyatları tartışmaların gündemindekini yerini korurken peş peşe gelen skandalları ülkeyi sarstı.
22.07.2021 Dünya
Ali Koç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 25. yıl tebriği
Ali Koç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 25. yıl tebriği Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi yayın organlarından Fenerbahçe Dergisi'nin 198 numaralı Ağustos 2019 sayısında kulüpteki son durum ve transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Koç ayrıca "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kulübümüze üyeliğinin 25. yılını doldurarak Yüksek Divan Kurulu üyeliği hakkını kazanıyor. Kendisini tebrik ediyor, nice 25 yıllar diliyoruz." şeklinde bir mesaj paylaştı.
8.08.2019 Futbol
Bakan Kasapoğlu'ndan sporcular ve federasyonlara çağrı
Bakan Kasapoğlu'ndan sporcular ve federasyonlara çağrı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Buradan çağrıda bulunuyorum... Sizler bizim için birer büyük elçisiniz. Bayramlarda, özel günlerde; hatta fırsat bulabildiğiniz her gün yaşlılarımızı, hastalarımızı ve kimsesiz çocuklarımızı ay yıldızlı formalarınızla ziyaret edip, onlara sahip çıkın ve Türk toplumunun geleneklerini yaşatın" dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakan Kasapoğlu, milli tekvandocuları kabul etti
Bakan Kasapoğlu, milli tekvandocuları kabul etti Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Büyükler Dünya Tekvando Şampiyonası'nda madalya kazanan İrem Yaman ve Rukiye Yıldırım'ı makamında kabul etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Uluslararası koşucular Kapadokya'da
Uluslararası koşucular Kapadokya'da Türkiye'nin spor turizminde önemli organizasyonlarından olan Salomon Kapadokya Ultra Trail Koşusu'nda 70'ten fazla ülkeden 2 bini aşkın sporcu, üç kategoride mücadele edecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Hidayet Türkoğlu: "Her yerde basketbol bizi bir araya getirecek"
Hidayet Türkoğlu: "Her yerde basketbol bizi bir araya getirecek" Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, sokak basketbolu heyecanını yaşatmak için düzenlenen Red Bull Reign TBF 3x3 Basketbol Turu ile ülkenin dört bir yanında binlerce basketbolsevere ulaştıklarını söyledi.
29.08.2018 Basketbol
Hamza Yerlikaya: Mesut Özil yiğit bir kardeşimiz
Hamza Yerlikaya: Mesut Özil yiğit bir kardeşimiz Gençlik ve Spor Bakanlığı Yardımcılığı görevine getirilen asrın güreşçisi Hamza Yerlikaya, sporda temel hedeflerinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerine çizmiş olduğu bu uğurda reformlar yapabilmek olduğunu belirtti. Yerlikaya, tarihin altınları yazdığını, gümüş ve bronz madalyalarla uğraşmanın anlamının olmadığını vurgulayarak, Mesut Özil olayı ile ilgili, “Mesut yiğit bir kardeşimiz, 'Yine olsa yine yaparım' dedi bana. Bunun uzatılıp kriz haline getirilmesinin bir anlamı yok” dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tuğrulhan Erdemir'in hedefi Akdeniz Oyunları'nda altın madalya
Tuğrulhan Erdemir'in hedefi Akdeniz Oyunları'nda altın madalya Milli boksör Tuğrulhan Erdemir'in hedefi, İspanya'nın Tarragona kentinde düzenlenecek Akdeniz Oyunları'nda birincilik kürsüsüne çıkmak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli taekwondocular Avrupa'nın zirvesinde
Milli taekwondocular Avrupa'nın zirvesinde Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde düzenlenen Avrupa Tekvando Şampiyonası sona erdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda 1 altın 2 gümüş madalya
Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda 1 altın 2 gümüş madalya Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da düzenlenen Avrupa Tekvando Şampiyonası'nın üçüncü gününde kadınlar 62 kiloda İrem Yaman altın, 67 kiloda Nur Tatar Askari ile erkekler 74 kg Muhammed Emin Yıldız gümüş madalyanın sahibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Voleybolda bir dönem sona eriyor
Voleybolda bir dönem sona eriyor CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final'i, Romanya'nın başkenti Bükreş'te 5-6 Mayıs tarihlerinde organize edilecek. Sala Polivalenta'da oynanacak Dörtlü Final'de Türkiye'yi VakıfBank ile Galatasaray temsil edecek.
10.11.2021 Voleybol
"Türk futbolu dünyada önemli bir konuma sahip"
"Türk futbolu dünyada önemli bir konuma sahip" Sabah gazetesi tarafından düzenlenen Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın kapanış konuşmasıyla sona erdi.
3.05.2018 Futbol
Ben Amazon savaşçısıyım başarım tesadüf değil
Ben Amazon savaşçısıyım başarım tesadüf değil “Genç kızlar: Hayal edin, hedef koyun ve korkmayın. Başaracaksınız!” Bu sözler 17 yaşında Avrupa Şampiyonu olan milli eskrimcimiz Deniz Selin Ünlüdağ’a ait. Sochi’deki eskrim şampiyonasında yıldız kadınlar kılıç kategorisinde tarih yazan Deniz Selin ile başarısının şifrelerini konuştuk.
10.03.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

2020 Olimpiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2020 olimpiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.