2016 Avrupa Futbol Şampiyonası

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası

Son dakika 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2016 avrupa futbol şampiyonası gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.012 2016 avrupa futbol şampiyonası haberi bulunmuştur. Tüm 2016 avrupa futbol şampiyonası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ronaldo futbolu bırakıyor mu, Cristiano Ronaldo kaç yaşında futbola başladı?
Ronaldo futbolu bırakıyor mu, Cristiano Ronaldo kaç yaşında futbola başladı? Cristiano Ronaldo futbolu bırakıyor mu? Manchester United'a sezon başında dönen Cristiano Ronaldo, yakın çevresine sezon sonunda futbolu bırakmak istediği iddia ediliyor. Peki, Ronaldo kaç yaşında futbola başladı?
15.02.2022 Gündem
Paul Pogba nereli? Fransa Milli Takımı’ndan ayrılan Paul Pogba kimdir, kaç yaşında, Müslüman mı?
Paul Pogba nereli? Fransa Milli Takımı’ndan ayrılan Paul Pogba kimdir, kaç yaşında, Müslüman mı? Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslamiyet hakkında yaptığı açıklamanın ardından, Manchester United'ın Müslüman yıldızı Paul Pogba'nın, milli takımı bıraktığını öne sürdü. Peki, Paul Pogba aslen nereli? Paul Pogba kimdir, kaç yaşında?
26.10.2020 Gündem
Arda Turan Galatasaray'a dönüyor!
Arda Turan Galatasaray'a dönüyor! Medipol Başakşehir'in 32 yaşındaki yıldızı Arda Turan, sezonun ikinci yarısından itibaren yeniden Galatasaray forması giymeye hazırlanıyor.
27.11.2019 Galatasaray
Yıldırım Demirören ve yönetiminin Türk futboluna kazandırdıkları
Yıldırım Demirören ve yönetiminin Türk futboluna kazandırdıkları 26 Şubat 2012'den beri sürdürmekte olduğu Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'ndan; İDDAA ihalesi ve Misli.com'un Demirören Holding bünyesine katılımı ve bu sözleşmelerin devri yasal olarak tamamlandığından dolayı istifa eden Yıldırım Demirören, Türk futboluna büyük hizmetler yaptı.
28.02.2019 Futbol
İrlanda'da Martin O'Neill ile yollar ayrıldı!
İrlanda'da Martin O'Neill ile yollar ayrıldı! İrlanda Futbol Federasyonu, milli takım teknik direktörü Martin O'Neill ile yollarını ayırdı.
21.11.2018 Futbol
Türkiye 4.adaylığında Avrupa Şampiyonası'na talip!
Türkiye 4.adaylığında Avrupa Şampiyonası'na talip! 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) adayı olan Türkiye, Avrupa Şampiyonası'na 4.adaylığında ev sahipliğini almak için bekliyor.
25.09.2018 Futbol
Luis Nani: "Göztepe ile görüşmedim"
Luis Nani: "Göztepe ile görüşmedim" Sezonu İtalya Serie A takımlarından Lazio'da tamamlayan ve bonservisi LaLiga ekibi Valencia'da olan Fenerbahçeli eski futbolcu Luis Nani, hakkında çıkan transfer söylentileri hakkında DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.
21.06.2018 Fenerbahçe
Ibrahimovic Dünya Kupası'nda yok!
Ibrahimovic Dünya Kupası'nda yok! İsveç Futbol Federasyonu, kariyerini ABD'de sürdüren Zlatan Ibrahimovic'in Dünya Kupası'nda forma giymeyeceğini açıkladı.
26.04.2018 Arşiv
Zlatan şaşırttı! Dünya Kupasında...
Zlatan şaşırttı! Dünya Kupasında... Los Angeles Galaxy ekibinde forma giyen Zlatan Ibrahimovic, emeklilik kararı aldığı İsveç Milli Takımı'na Dünya Kupası ile birlikte döneceğini açıkladı.
18.04.2018 Arşiv
Benzema'dan Valbuena'ya sert mesaj
Benzema'dan Valbuena'ya sert mesaj İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen Karim Benzema, kendisi için "Onun elini sıkarım. Sorun yok." diyen Fenerbahçeli Mathieu Valbuena'ya Instagram üzerinden yanıt verdi.
19.03.2018 Fransa
Hollanda A Milli Futbol Takımı, Koeman'a emanet
Hollanda A Milli Futbol Takımı, Koeman'a emanet Hollanda Futbol Federasyonu, A Milli Takım teknik direktörlük görevine Ronald Koeman'ın getirildiğini açıkladı.
6.02.2018 Futbol
"Değişiklikler nedeniyle zorlandık"
"Değişiklikler nedeniyle zorlandık" Galatasaray'ın deneyimli stoperi Serdar Aziz, Süper Lig'de sezon sonunda şampiyon olacaklarını söyledi.
14.01.2018 Galatasaray
"EURO 2024 Türkiye'ye yakışır"
"EURO 2024 Türkiye'ye yakışır" UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Adaylığı Koordinasyon Toplantısı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın yanı sıra adaylık dosyasında yer alan dokuz kentin vali, büyükşehir belediye başkanı ve temsilcilerinin katılımı ile TFF'nin Beykoz-Riva'daki idari merkezinde gerçekleştirildi.
29.11.2017 Futbol
Ozan Tufan: Fatih Terim'in gitmesi...
Ozan Tufan: Fatih Terim'in gitmesi... Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ozan Tufan, eski Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in A Milli Takım'ın başından alınmasının kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi.
4.10.2017 Futbol
Ronaldo, Avrupa'da yılın futbolcusu seçildi
Ronaldo, Avrupa'da yılın futbolcusu seçildi 2016-2017 sezonu "UEFA Avrupa'da Yılın En İyi Futbolcusu" ödülünü, Real Madrid'in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo kazandı.
24.08.2017 İspanya
Hollanda Milli Takımı'na Türkiye'den 4 futbolcu
Hollanda Milli Takımı'na Türkiye'den 4 futbolcu Hollanda Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Fransa ve Bulgaristan ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı.
16.08.2017 Futbol
Fransa'dan Valbuena'ya kötü haber
Fransa'dan Valbuena'ya kötü haber Fransız Yargıtayı, Benzema ile ilgili iddianamenin yeniden görüşülmesine karar verdi
11.07.2017 Fenerbahçe
Portekiz'de üç bakan istifa etti
Portekiz'de üç bakan istifa etti Devlet bakanları, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Portekiz Milli Takımı'nın maçlarını izlemek için özel bir şirketin davetini kabul ederek Fransa'ya gittiklerinin ortaya çıkması üzerine istifa etmek zorunda kaldı
10.07.2017 Dünya
Ronaldo'nun altın yılı
Ronaldo'nun altın yılı Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Real Madrid formasıyla son yıllarda sergilediği performansla futbol dünyasında kazanmadık kupa bırakmazken, aldığı ödüller ve kırdığı rekorlarla da tarihe geçti.
6.06.2017 İspanya
Milli Takımda '1 numara'lı sorun
Milli Takımda '1 numara'lı sorun Volkan Demirel'den sonra, Volkan Babacan'da Ay-Yıldızlı formaya hasret kalabilir
25.04.2017 Fenerbahçe
Hollanda'da düşüş sürüyor!
Hollanda'da düşüş sürüyor! Son yıllardaki başarısız performansı nedeniyle 32 yıl aranın ardından Avrupa Şampiyonası'na katılamayan Hollanda, bu kez de 16 yıl sonra Dünya Kupası'nda yer alamama tehlikesiyle karşı karşıya geldi
29.03.2017 Arşiv
Eyfel Kulesi kurşun geçirmez cam
Eyfel Kulesi kurşun geçirmez cam Paris Belediye Konseyi, Fransa'nın simgesi haline gelen Eyfel Kulesi’nin kurşun geçirmez camla korunması projesine onay verdi.
27.03.2017 Dünya
Yıldırım Demirören: Galibiyete inancımız tam!
Yıldırım Demirören: Galibiyete inancımız tam! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, A Milli Futbol Takımı'nın yenilgi yüzü görmediği Antalya Stadı'nda ağırlayacağı Finlandiya'yı mağlup ederek, bu seriyi galibiyetle taçlandıracağına inancının tam olduğunu bildirdi.
23.03.2017 Arşiv
Ünlü hakemden ilginç karar!
Ünlü hakemden ilginç karar! Mark Clattenburg, Suudi Arabistan'da hakemlik yapmak için Premier Lig'deki görevini bıraktı.
16.02.2017 İngiltere
130 yıllık anıta cam terör duvarı
130 yıllık anıta cam terör duvarı Yılda 7 milyon kişinin ziyaret ettiği Fransa’nın sembollerinden Eyfel Kulesi’nin etrafına terör saldırılarını önleme amacıyla kurşun geçirmeyen cam bir duvar dikileceği açıklandı.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2016 avrupa futbol şampiyonası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.