Kredi fırsatı! 2 yıl ödemesiz, 150 bin TL destek sağlanacak
Kredi fırsatı! 2 yıl ödemesiz, 150 bin TL destek sağlanacak Aile ve Gençlik Fonu ile ilgili detaylar netleşmeye başladı. Bakan Göktaş fon kapsamında sağlanacak kredi imkanı ile ilgili ayrıntıları paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru süreci çalışmalarını ve hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, “Programın ekonomik destek kısmı ile başvurusu onaylanan kişilere toplam 48 ay vadeli 2 yılı geri ödemesiz 150 bin lira kredi desteği sunulacak” dedi.
17.01.2024 Gündem
Kredi fırsatı! 6 ay ödemesiz, avantajlı faiz oranları ve uygun ödeme koşulları ile nakdi destek
Kredi fırsatı! 6 ay ödemesiz, avantajlı faiz oranları ve uygun ödeme koşulları ile nakdi destek Kredi kullanmak isteyenler için 6 ay ödemesiz kredi fırsatı sunuluyor. Kredi desteğinin müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından vatandaşlara duyurulmuştu. Kredi fırsatının detayları da belli oldu. Toplam 60 milyar liralık Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletli Yatırım, İhracat ve İşletme Harcamaları Destek paketleri ile ilgili başvuru süreci devam ediyor. Peki ucuz kredi imkanından kimler yararlanabiliyor? Kredi limitleri ne kadar? Hangi bankalar kredi kampanyasına dahil oldu? İşte ucuz kredi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
6.04.2022 Ekonomi
Kredi atağı! İki yıl geri ödemesiz, 10 yıl vadeli...
Kredi atağı! İki yıl geri ödemesiz, 10 yıl vadeli... Dev banka duyurdu. Flaş kredi hamlesi. Detaylar belli oldu. İki yıl geri ödemesiz ve 10 yıl vadeli... Türk Eximbank harekete geçti ve resmen duyuruldu. Türk Eximbank, sürdürülebilirlik süreci kapsamında değerlendirmek üzere Dünya Bankası garantisi altında, bankalar konsorsiyumundan 120 milyon avro tutarında kredi sağladı.
28.05.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı! 2,5 yıl geri ödemesiz, 12 yıl vade imkanı
Kredi fırsatı! 2,5 yıl geri ödemesiz, 12 yıl vade imkanı Güzel haber geldi. Yeni kredi kararı. İmzalar atıldı. Kredi kullanmak isteyenler için büyük fırsat teşkil ediyor. Kredi çekenler 2.5 yıl hiçbir ödeme yapmıyor. 2,5 yıl geri ödemesiz kredi fırsatı uzun vade imkanı ile de öne çıkıyor. Kredi paketinde 12 yıl vade imkanı bulunuyor. Türkiye Kalkınma Bankası harekete geçti. Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, Japon Uluslararası İşbirliği Bankası (JBIC) ile 170 milyon dolar tutarında "yeşil" temalı "Green III" kredi anlaşması imzaladı.
29.03.2021 Ekonomi