2 bin TL fatura gönderdiler! Düğüne gelmeyenlere...
2 bin TL fatura gönderdiler! Düğüne gelmeyenlere... Faturası ağır oldu. Düğüne gelmeyenlere 2 bin liralık ödeme çıkardılar. Sosyal medya bu olayla çalkalanıyor. Yeni evli bir çift, 'Düğüne geleceğiz' demelerine rağmen katılım göstermeyenlerin evine yaklaşık 2 bin TL'lik fatura gönderdi.
29.08.2021 Dünya
Merkez Bankası duyurdu! 2 bin liraya yükseltildi
Merkez Bankası duyurdu! 2 bin liraya yükseltildi Bankada parası ve hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiren kararı Merkez Bankası duyurdu. Bankadan yapılan açıklamada "FAST sisteminin sorunsuz işleyişi ve yaygınlaşması gözetilerek halihazırda 1.000 TL olan işlem tutar limiti 4 Ağustos'ta 2 bin TL'ye yükseltilecektir" denildi.
9.07.2021 Ekonomi
Bakan güzel haberi açıkladı! En az 2 bin lira destek...
Bakan güzel haberi açıkladı! En az 2 bin lira destek... Bakan güzel haberi duyurdu. Yeni düzenleme yapıldı ve 2 bin lira verilecek. 2 bin liranın altında destek almayan kimse kalmayacak. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarımsal desteklerle ilgili açıklamada bulundu, "2 bin liranın altında destek almayacak kimse kalmayacak şekilde bir düzenleme yaptık. Şimdilik ilk sene önümüzdeki yıl 2 bin liranın altında destek alanları bir sonraki yılın bütçesinden 2 bin liraya tamamlanacak şekilde formülize ettik." dedi.
15.10.2020 Ekonomi
Emeklilere bayram ikramiyesi! Kimler yararlanabilecek...
Emeklilere bayram ikramiyesi! Kimler yararlanabilecek... Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyesinin 27-31 Mayıs, Kurban Bayramı ödemesinin de 5-9 Ağustos'ta yatırılması gündemde. Biner lira ikramiyi, yeni emekliler de alabilecek. Emekliye bayram ikramiyesi müjdesinden kimler yararlanacak? Emeklinin bayram ikramiyesi ne zaman hesaplarında olacak?
4.02.2019 Ekonomi
"İzdivaç programından para aldım"
"İzdivaç programından para aldım" Yeşilçam yıldızlarından "bayan bacak" lakabıyla tanınan Serpil Örümcer, Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programında 2 bin lira karşılığında izdivaç adayı olduğunu itiraf etti.
7.04.2016 Sinema-Dizi