15. Yıl

15. Yıl

Son dakika 15. yıl haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 15. yıl ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 15. yıl haber sayfamızda bulabilirsiniz.

15. Yıl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 15. yıl gelişmeleri de dahil olmak üzere 42.938 15. yıl haberi bulunmuştur. Tüm 15. yıl haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, kazanın nedeni ne? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü, tren kazası davası sonuçlandı mı?
Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, kazanın nedeni ne? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü, tren kazası davası sonuçlandı mı? Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 2018 yılında meydana gelen ve 7'si çocuk 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasına ilişkin davada 9 sanığa 8 yıl 4 ay ile 17 yıl 6 ay arasında hapis cezası verildi. Dönemin Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 1. Bölge Müdürü Nihat Aslan 15 yıl, TCDD Birinci Bölge Bakım Müdürü Mümin Karasu 17 yıl 6 ay ve Bakım Servis Alanlarından Sorumlu Müdür Yardımcısı Levent Meriçli ise 9 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. 13 sanıktan 4'ü beraat etti. Peki, Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü?
25.04.2024 Gündem
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı!
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! Çorlu tren kazası davasında karar açıklandı. Dönemin TCDD Bölge Müdürü Nihat Aslan'a 15 yıl, dönemin TCDD Müdür Yardımcısı Meriçli'ye 9 yıl 2 ay ceza verildi.
25.04.2024 Gündem
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'un Sarıyer İlçesinde taksisine aldığı yolcu tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak öldürülen taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek Beyoğlu Yenişehir Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
18.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
İş insanlarını 41 milyon TL dolandıran avukata 15 yıl hapis ve 7 yıl meslekten men cezası
İş insanlarını 41 milyon TL dolandıran avukata 15 yıl hapis ve 7 yıl meslekten men cezası Kayseri'de, iş insanı kardeşler Mustafa U. (53) ve İbrahim U.'yu (54) zaman aşımından düşen bir davadan dolayı, düzenlediği sahte mahkeme kararlarıyla 41 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla, tutuksuz yargılanan avukat Orhan Kaftanoğlu'na (79) verilen 15 yıl 2 ay 15 gün hapis cezasını, Yargıtay, aynı suçtan başka dosya daha olduğundan bozdu. Dosyaların birleştirilmesiyle yeniden yargılanan avukat, yine aynı oranda cezalandırılıp, 7 yıl 7 ay da meslekten menedildi.
1.04.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özgür Özel oyunu kullandı: Hiçbir yerde eksik sandık görevlimiz yok
CHP Genel Başkanı Özgür Özel oyunu kullandı: Hiçbir yerde eksik sandık görevlimiz yok CHP Genel Başkanı Özgür Özel, oyunu memleketi Manisa’da kullandı. Özel, eşi ve kızıyla birlikte oyunu kullandıktan sonra açıklamarda bulundu.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nu andı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nu andı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 15. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
25.03.2024 Gündem
Pınar Damar'ı öldürdüğünü itiraf etti mahkemede 'Çok pişmanım, beraatımı istiyorum' dedi
Pınar Damar'ı öldürdüğünü itiraf etti mahkemede 'Çok pişmanım, beraatımı istiyorum' dedi Bağcılar'da kayıp olarak aranırken, cesedi bulunan Pınar Damar'ı öldürdüğünü itiraf eden Metin Aydin, ‘Nitelikli kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, ‘Nitelikli cinsel saldırı’ suçundan ise 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmada karar öncesi son sözü sorulan Aydin, "Çok pişmanım, beraatımı istiyorum" dedi.
21.03.2024 Gündem
10 yaşındaki kız kardeşini taciz ettiği videoları sosyal medyada paylaşan ağabey için emsal karar
10 yaşındaki kız kardeşini taciz ettiği videoları sosyal medyada paylaşan ağabey için emsal karar Gaziantep'te, 10 yaşındaki kız kardeşini taciz ettiği videoları sosyal medyada paylaşan ağabey Mehmet T. (21), yargılandığı davada iyi hal indirimi uygulanarak 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
14.03.2024 Gündem
Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Cem Garipoğlu'nun mezarı nerede, neden açılmıyor? Savcılık harekete geçti
Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Cem Garipoğlu'nun mezarı nerede, neden açılmıyor? Savcılık harekete geçti Silivri Başsavcılığı, 15 yıl önce Münevver Karabulut’u öldürmesinin ardından cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu’nun ölümüne yönelik Savcılıkça Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’ndan otopsi kayıtlarını istedi. Adli Tıp Kurumu’na yazı yazılarak Cem Garipoğlu’nun otopsi işlemi sırasında yapılan işlemlere dair fotoğraf ve video kayıtlarının hazırlanmasını ve taraflarına gönderilmesi talep edildi. Peki, Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Cem Garipoğlu'nun mezarı nerede, neden açılmıyor?
12.03.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler hedefi anlattı! İşte detaylarıyla Kuzey Irak operasyonu
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler hedefi anlattı! İşte detaylarıyla Kuzey Irak operasyonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "İnşallah bu yaz, Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturacağız." açıklamasının ardından Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, sınırda planlanan terör operasyonlarıyla ilgili bilgi verdi. Güler, “Cumhurbaşkanımızın çizdiği çerçeve doğrultusunda bu yaz Irak sınırımızı güven altına alacak çemberi tamamlayarak terörü sorun olmaktan çıkartacağız” dedi.
11.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu CNN Türk'te Türkiye'nin dev projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu Ankara-İstanbul arasına yapılacak süper hızlı tren projesinin de detaylarını anlattı.
6.03.2024 Ekonomi
Tanınmış şirketten 2023’te Türkiye’de yüzde 33 büyüme
Tanınmış şirketten 2023’te Türkiye’de yüzde 33 büyüme Türkiye’de ev tipi dikiş makineleri, sanayi tipi dikiş makineleri, ütü sistemleri, dikişle ilgili her türlü aksesuar ve yedek parçadan oluşan ürün portföyü ile faaliyet gösteren Singer, 2023 yılında yüzde 33 büyüme gerçekleştirdiğini açıkladı.
9.02.2024 Ekonomi
Kargalar Kaç Yıl Yaşar? Kargaların Ortalama Yaşam Süresi Ne Kadardır?
Kargalar Kaç Yıl Yaşar? Kargaların Ortalama Yaşam Süresi Ne Kadardır? Doğada sıkça denk gelinen hayvanlardan biriside karga olarak bilinir. Kiminin sevdiği kiminin ise sevmediği kargalar ilgi çeken birçok özelliğe sahiptirler. En fazla merak edilen ise kargaların sahip oldukları yaşam süreleridir. Çünkü halk arasında kargaların 200 yıl yaşadıkları düşüncesi vardır. Bunun yanında çok değişik karga türlerine denk gelmekte mümkündür. 
30.01.2024 Gündem
Yılmaz Erbek Apartmanı davasında avukatlardan ağır ceza mahkemesi talebi
Yılmaz Erbek Apartmanı davasında avukatlardan ağır ceza mahkemesi talebi İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı Yılmaz Erbek Apartmanı'nda, o dönemde Bornova Belediyesi'nde görev yapan 7 sanık 'görevi kötüye kullanma' suçundan hakim karşısına çıktı. Duruşmada şikayetçi avukatları, davanın görevsizlik kararıyla ağır ceza mahkemesine gönderilmesini talebinde bulunurken, duruşma savcısı ana davaya ilişkin Yargıtay kararının beklenmesini istedi.
17.01.2024 Gündem
Kumar borcu yüzünden 3 kişiyi öldürüp, 1 kişiyi yaralayan sanığa 88 yıl 4 ay hapis
Kumar borcu yüzünden 3 kişiyi öldürüp, 1 kişiyi yaralayan sanığa 88 yıl 4 ay hapis Antalya'nın Aksu ilçesinde kumar borcu yüzünden çıkan tartışmada Mahmut Şimşek (52), İbrahim Topdemir (55) ve oğlu Galip Topdemir'i (33) tabancayla öldürüp, Halil Ülkü'yü ağır yaralayan Ahmet Karabulut (49), toplam 88 yıl 4 ay hapse çarptırıldı.
11.01.2024 Gündem
Hizbullah'tan "Aruri" suikastına misilleme: İsrail hava üssüne 62 roket ateşlendi
Hizbullah'tan "Aruri" suikastına misilleme: İsrail hava üssüne 62 roket ateşlendi Lübnan'daki Hizbullah hareketi, Hamas’ın Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih el-Aruri’ye yönelik suikasta misilleme olarak İsrail ordusuna ait bir askeri üssün 62 roketle hedef alındığını açıkladı.
6.01.2024 Dünya
Gazetecilere yeşil pasaport geliyor! Meclis'e sunuldu
Gazetecilere yeşil pasaport geliyor! Meclis'e sunuldu MHP Kayseri Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, gazetecilere yeşil pasaport uygulamasına ilişkin bir kanun teklifini Meclis'e sunduklarını açıkladı.
5.01.2024 Gündem
Aynı sokağa fırın açmak isteyen meslektaşını öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığa 41 yıl hapis
Aynı sokağa fırın açmak isteyen meslektaşını öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığa 41 yıl hapis Konya’nın Beyşehir ilçesinde aynı sokakta fırın açmak isteyen meslektaşı Erdal Üstüner’i (60) tabancayla vurarak öldürüp, ortağı Yunus Ayaz ve çalışanı Murat Şahin’i yaralayan Sebahattin Gülbahar, 41 yıl 8 ay hapis cezasına çaptırıldı.
26.12.2023 Gündem
Muhtar cinayetinde aynı aileden 4 kişiye verilen ceza belli oldu
Muhtar cinayetinde aynı aileden 4 kişiye verilen ceza belli oldu Isparta'da 1 yıl önce muhtar Yüksel Ülperen'in (44) öldürülmesiyle ilgili yargılanan Bayram Özgen (51), çocukları Tevfik (31), Hüseyin (22) ile eşi Emine Özgen (41) ömür boyu, olay tarihinde 18 yaşından küçük olan diğer çocukları Bekir Özgen (18) ise 15 yıl hapse mahkum edildi. Duruşma sonrası, birbirine saldırmaya kalkışan tarafların yakınlarını polis, engelledi.
21.12.2023 Gündem
Sadakatsiz'in Selçuk’u Tarık Emir Tekin'in babası Metin Tekin sitem etti
Sadakatsiz'in Selçuk’u Tarık Emir Tekin'in babası Metin Tekin sitem etti Beşiktaş forması altında 15 yıl top koşturan eski milli futbolcu Metin Tekin, eski eşi Şevval Sam ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık (Taro) Emir Tekin'in kendi şöhretini geçtiğini söyledi.
29.11.2023 Magazin
Parasına para katmak istedi! 'Halka arz' tuzağına düştü, hesabına para gelmeyince anladı ama parası buhar oldu
Parasına para katmak istedi! 'Halka arz' tuzağına düştü, hesabına para gelmeyince anladı ama parası buhar oldu Son günlerde halka arzlar yatırımcının ilgi odağı oluyor. Pek çok kişi küçük de olmasa yatırımını bu şekilde yaparak kâr sağlamayı amaçlıyor. Halka arzlar yatırımcılar kadar dolandırıcıların da iştahını kabarttı. İstanbul'da bir vatandaş özel bir bankadan arandığına ve halka arzdan daha fazla hisse alabileceği yalanına inandı. Gönderilen sahte siteye para yatırdı. Parasını çekmek istediğinde ise dolandırıldığını anladı.
23.11.2023 Gündem
Vücudunuz Alzheimer'ı 15 yıl önceden haber veriyor! Hemen kontrol edin
Vücudunuz Alzheimer'ı 15 yıl önceden haber veriyor! Hemen kontrol edin Alzheimer hastalığı, genellikle ilerleyen yaşla birlikte sinir hücrelerinin zamanla hasar görmesiyle ortaya çıkan bir hastalıktır. Bu rahatsızlık, genellikle hafıza kaybı, bilişsel bozukluklar ve kişilik değişiklikleri ile kendini gösterir. Alzheimer hastalığının kesin nedeni tam olarak bilinmemekle birlikte, genetik faktörler, yaş, cinsiyet ve çevresel etkenlerin rol oynadığı düşünülmektedir. Maalesef, Alzheimer hastalığı henüz tamamen tedavi edilebilir bir durum değildir, ancak araştırmalar erken fark edildiği durumlarda gelişmesini engellenebileceğini ve hatta durdurulabileceğini gösteriyor.
23.11.2023 Yaşam
Hrant Dink’i öldüren Ogün Samast’ın FETÖ açıklamaları delil sayıldı
Hrant Dink’i öldüren Ogün Samast’ın FETÖ açıklamaları delil sayıldı AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast’ın tahliyesinin ardından, “FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek” suçundan iddianame düzenlenmesi zamanaşımı gibi yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. Adalet Bakanı Tunç da bir soru üzerine “Son iddianamenin süreciyle ilgili olarak da aslında kamuoyunun bilmediği bazı hususlar var” dedi. Dink’in katili Ogün Samast hakkında hazırlanan yeni iddianamede, daha önce verdiği ifadeleri aleyhine delil olarak yer aldı. Savcılığa göre; Samast, FETÖ’nün emniyetteki üst düzey isimleri olan Ramazan Akyürek ve Ali Fuat Yılmazer’in cinayetin arkasında olduklarını biliyordu.
21.11.2023 Gündem
Komşusunun bileziğini almak için boğazını kesti! Her yolu denedi
Komşusunun bileziğini almak için boğazını kesti! Her yolu denedi Komşusu Mevlüde Aluçlu’yu kolundaki bileziği için boğazını keserek öldüren Baran Ünal’ın davasında sona gelindi. Duruşma savcısı “Cinayetten sonra sanık durumuna düşmemek için her yolu denemiş” diyerek Baran Ünal’ın müebbet hapsini istedi.
14.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

15. Yıl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 15. yıl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.