Kahve tüketimi yaşı 12’ye düştü
Kahve tüketimi yaşı 12’ye düştü 1 Ekim Dünya Kahve Günü nedeniyle açıklamalarda bulunan Barista Eğitmeni Naim Koca, “Global kahve markalarıyla beraber Türkiye’de kahve içme yaşı 12’ye düştü. Bu noktada latte, cappucino, americano gibi Avrupai kahvelerin tüketiminin daha fazla olması rol oynuyor. Hepsi de Türk kahvesinin önüne geçti” dedi. Koca, Türkiye’de her yıl kafe sayısının yüzde 10 oranında arttığına dikkat çekerek sektörün güncel sorunlarıyla ilgili de bilgi verdi.
30.09.2021 Yaşam
iPhone 12 yurt dışı fiyatı ortaya çıktı!
iPhone 12 yurt dışı fiyatı ortaya çıktı! Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone 12, Eylül ya da Ekim ayında kullanıcılara sunulacak. Telefonun en merak edilen yanı ise fiyatının ne olacağı...
11.08.2020 Bilim ve Teknoloji
iPhone 12 batarya kapasitesi ile üzecek
iPhone 12 batarya kapasitesi ile üzecek Apple iPhone 12 modellerinde batarya miktarını arttırmak yerine azaltmayı planlıyor.
28.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Aladağ'daki yurt yangınının detayları ortaya çıkmaya başladı
Aladağ'daki yurt yangınının detayları ortaya çıkmaya başladı Adana Emniyet Müdürlüğünün olay yeri inceleme raporunda, "(İkinci kat) Yatakhane ve soyunma odası önündeki koridorun kuzey yönünde yangın merdivenine çıkan PVC kapının yerinden çıkmış, koridorda yarı yanmış vaziyette olduğu, kapının kilit dilinin dışarıda olmadığı (kilitli pozisyonu göstermediği), iki tarafta da kapı kollarının olmadığı görüldü" tespitine yer verildi. Raporda "(Üçüncü kat) Kapının kilit dilinin dışarıda olmadığı (kilitli pozisyonu göstermediği), iki tarafında da kapı kolunun olduğu görüldü" bilgisi aktarıldı.
29.09.2021 Gündem
Bu Tarz Benim 12 Ocak'ta başlıyor!
Bu Tarz Benim 12 Ocak'ta başlıyor! Bu Tarz Benim yeni bölümleriyle pazartesi günü TV8'de yeniden yayınlanmaya başlayacak. Show TV ile Bu Tarz Benim arasındaki kavga ise büyüyor.
11.01.2015 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri