Ehliyet sınav sonuçları nasıl öğrenilir? Direksiyon sınavları ne zaman?
Ehliyet sınav sonuçları nasıl öğrenilir? Direksiyon sınavları ne zaman? 11 Şubat ehliyet sınavının sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı. Adaylar resmi site üzerinden ehliyet sınav sonuçlarına ulaşabilirler. Haberimizde ehliyet sınav sonuçlarının nasıl öğrenildiğini ve direksiyon sınavları hakkında tüm detayları öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Ehliyet sınav sonuçları açıklandı
Ehliyet sınav sonuçları açıklandı Sürücü adaylarının girmiş olduğu ehliyet sınavının sonuçları açıklandı. Ehliyet sınav sonuçlarını sorgulamak isteyen adaylar meb.gov.tr internet sitesi üzerinden bu işlemlerini gerçekleştirebilirler. Peki direksiyon sınavı ne zaman yapılacak? Ehliyet sınavı ile ilgili gelişmeler haberimizde!
29.09.2021 Gündem
11 Şubat Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
11 Şubat Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 11 Şubat 2017’de ehliyet sınavına giren binlerce aday sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak etmektedir. Bu yıl gerçekleştirilecek olan tüm sınavların ve sonuçlarının tarihleri, Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi sayfası üzerinden duyurulmuştur. 2017 yılının Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri(MTSK) sınav takvimine göre 11 Şubat 2017’de gerçekleştirilen ehliyet sınavının sonuçları 23 Şubat 2017’de açıklanacağı beklenilmektedir. Ehliyet sınav sonuçlarına ait detaylar haberimizde.
29.09.2021 Gündem