Direksiyon sınavı ne zaman? Ekim ayı direksiyon sınavı tarihleri...
Direksiyon sınavı ne zaman? Ekim ayı direksiyon sınavı tarihleri... Ehliyet sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından ehliyet almak için son aşama olan direksiyon sınavı tarihleri adaylar tarafından merak ediliyor. Sınav sonuçlarını öğrenen ve baraj puanını geçen adaylar, direksiyon sınavı için hazırlıklarına başladı. Peki, Direksiyon sınavları ne zaman? Ekim ayı direksiyon sınavı tarihleri...
19.10.2020 Eğitim
Ehliyet sınav sonuçları nasıl öğrenilir? Direksiyon sınavları ne zaman?
Ehliyet sınav sonuçları nasıl öğrenilir? Direksiyon sınavları ne zaman? 11 Şubat ehliyet sınavının sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı. Adaylar resmi site üzerinden ehliyet sınav sonuçlarına ulaşabilirler. Haberimizde ehliyet sınav sonuçlarının nasıl öğrenildiğini ve direksiyon sınavları hakkında tüm detayları öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Ehliyet alımında köklü değişiklik
Ehliyet alımında köklü değişiklik Karayolları Trafik Yönetmeliği ile ehliyet alımında mevcut ehliyetler üzerinde köklü değişiklikler yapıldı. Değişiklikler, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girerken Munzur Sürücü Kursu Müdürü ve Doğu Anadolu Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Atilla Ayhan değişikliklere ilişkin açıklamada bulundu.
29.09.2021 Gündem