104 Amiral

104 Amiral

Son dakika 104 amiral haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 104 amiral ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 104 amiral haber sayfamızda bulabilirsiniz.

104 Amiral

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 104 amiral gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 104 amiral haberi bulunmuştur. Tüm 104 amiral haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli amirallerin bildirisi soruşturmasında 99 şüphelinin ifadesi tamamlandı
Emekli amirallerin bildirisi soruşturmasında 99 şüphelinin ifadesi tamamlandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, bazı emekli amirallerin bildirisine ilişkin yürüttüğü soruşturmada, 104 şüpheliden 99'unun ifade işlemi tamamlandı.
11.06.2021 Gündem
AK Partili Özkan: 104 amiralin bildirisine de aynı tepkiyi koymalıyız
AK Partili Özkan: 104 amiralin bildirisine de aynı tepkiyi koymalıyız AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, 27 Nisan 2007'de yayımlanan e-muhtıraya ilişkin, "Geçmişte çıkardığımız dersi eğer hakkıyla almamız gerekiyorsa; 104 amiralin bildiri yayımlamasına da tepkiyi net bir şekilde ortaya koymamız lazım. 15 Temmuz Yurtta Sulh Konseyi'nin yapmış olduğu açıklama gece yarısında olmuş, 27 Nisan e-muhtırası da gece yarısı olmuş 23.15'te, baktığınızda amirallerin bildirisi de gece yarısında 23.15'te gerçekleştirilmiş" dedi.
25.04.2021 Siyaset
'Bildiri' soruşturmasında 14 emekli amiral adliyede
'Bildiri' soruşturmasında 14 emekli amiral adliyede Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, 104 emekli amiralin hazırladığı bildiriye ilişkin soruşturması kapsamında, 10'u gözaltına alınan 14 emekli amiral, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
12.04.2021 Gündem
Emekli amirallerle ilgili savcılıktan ek gözaltı talebi
Emekli amirallerle ilgili savcılıktan ek gözaltı talebi Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili tartışmaların ardından ‘bildiri’ yayımlayan 104 emekli amirale, hükümet yetkilileri ve siyasilerden sert tepkiler gelmişti. Amirallerin sorgusunun sürmesi için gözaltı süresinin 4 gün daha uzatılması için savcılık talepte bulundu.
8.04.2021 Gündem
Bakan Soylu'dan darbe imalı bildiriye tepki: Bize ültimatom veremezsiniz!
Bakan Soylu'dan darbe imalı bildiriye tepki: Bize ültimatom veremezsiniz! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emekli 104 amiral tarafından yayınlanan bildiri ile ilgili konuşarak, "Bir gece yarısı bildirisiyle bize ültimatom veremezsiniz. Bu mesele sadece bizimle alakalı değil. Ne üniversite öğrencimize, ne ihracatçımıza ne milletimize ne de sporcumuza bunu yapamayız." ifadelerini kullandı.
5.04.2021 Siyaset
Bildirinin amacı neydi? İletişim Başkanı Altun açıkladı
Bildirinin amacı neydi? İletişim Başkanı Altun açıkladı İletişim Başkanı Fahrettin Altun emekli amirallerin yayınladığı bildiriye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Altun, "Şimdi baktığınızda bu anti-demokratik bir bildiri ve bunun ima ettiği anlamı hepimiz gayet iyi biliyoruz. Bu bildiri açık ve net söyleyelim. Eski vesayet alışkanlıkları ile milli iradeye onun seçilmiş temsilcilerine parmak sallamaktan başka hiçbir anlam taşımıyor." dedi.
5.04.2021 Siyaset
'Montrö' bildirisine imza atan 104 amiral ile ilgili flaş karar! Hepsi iptal edildi...
'Montrö' bildirisine imza atan 104 amiral ile ilgili flaş karar! Hepsi iptal edildi... Aralarında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı görevini üstlenen üç oramiralin de bulunduğu 104 emekli amiral, Montrö Sözleşmesi’ne ilişkin gece yarısı bildiri yayınladı. TCK 316. maddeden soruşturma başlatılan bildiriye öncülük edenler tespit edildi. “Montrö” bildirisinde imzası olan aralarında Ergun Mengi, Atilla Kezek, Alaettin Sevim, Ramazan Cem Gürdeniz, Nadir Hakan Eraydın, Bülent Olcay, Kadir Sağdıç'ın bulunduğu 10 emekli amiral gözaltına alındı. CNN Türk'te yer alan habere göre, bildiriye imza atan emekli amirallerin lojman ve koruma hakları iptal edildi...
5.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Karabük mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayacak. Türkiye'yi geçen 21 yılda nasıl 3 kat büyüttüysek inşallah önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüterek bunu başaracağız. Refah kaybını telafi edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Karabük'ün ardından Çankırı'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı.
22.03.2024 Gündem
Yunanlar AB’yi protesto etti! En az 500 göçmen kayıp
Yunanlar AB’yi protesto etti! En az 500 göçmen kayıp Yunanistan açıklarında hafta ortasında batan göçmen teknesindeki en az 500 kişi hâlâ kayıp. Yaşanan faciadan Yunan Sahil Güvenliği ve Avrupa Birliği’ni suçlayan göç yanlıları, başkent Atina dahil ülkenin çeşitli şehirlerinde hükümet karşıtı eylem yaptı.
17.06.2023 Gündem
Montrö Bildirisi'nde imzası bulunan emekli amirallerle ilgili flaş gelişme
Montrö Bildirisi'nde imzası bulunan emekli amirallerle ilgili flaş gelişme Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Montrö Bildirisi'nde imzası bulunan 103 emekli amiralden ifadesi alınmayan şüphelilerin bugünden itibaren ifade işlemlerine başlandığını açıkladı.
27.05.2021 Gündem
Bildiri soruşturmasında emekli amiraller ile ilgili flaş gelişme
Bildiri soruşturmasında emekli amiraller ile ilgili flaş gelişme Bildiri soruşturmasında adli kontrol talebiyle emekli 5 amiral ve 1 tuğgeneral hakimliğe sevk edildi.
22.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Altay hakkında suç duyurusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Altay hakkında suç duyurusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, televizyon programında kendisine yönelik sözleri nedeniyle, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay hakkında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na 'tehdit' suçundan suç duyurusunda bulundu.
21.04.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan 'Türkiye Emekli Subaylar Derneği' açıklaması!
İçişleri Bakanlığı'ndan 'Türkiye Emekli Subaylar Derneği' açıklaması! İçişleri Bakanlığı Türkiye Emekli Subaylar Derneği ile ilgili açıklama yaparak, "“Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD)” Yönetim Kurulu Yöneticilerinin son günlerdeki açıklamalarında ve basın yayın organları vasıtasıyla yapmış oldukları beyanlarında, 104 emekli amiral tarafından yayımlanan bildiriye destek oldukları ve açıklamalarının emekli amirallerin bildirisi ile benzerlik taşıdığı görülmüştür." ifadelerini kullandı.
20.04.2021 Gündem
Amirallere bildiri soruşturmasında flaş gelişme! İfadeye çağrıldılar
Amirallere bildiri soruşturmasında flaş gelişme! İfadeye çağrıldılar Emekli amirallere bildiri soruşturması kapsamında polis 7 emekli amiralin evinde arama yaptı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 6 emekli amiral ile 1 emekli generali ifadeye çağırdı.
16.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki! 'Tam bir terbiyesizliktir'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki! 'Tam bir terbiyesizliktir' İtalya Başbakanı Draghi'nin 'diktatör' sözlerini sert bir şekilde eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yapmış olduğu densizliktir, tam bir terbiyesizliktir' açıklamasını yaptı.
14.04.2021 Siyaset
MHP lideri Bahçeli: PKK acı içinde çırpınmakta, her yerinden dağılmaktadır
MHP lideri Bahçeli: PKK acı içinde çırpınmakta, her yerinden dağılmaktadır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bölücü terör örgütünün sonu nihayet gelmiştir. PKK can çekişmekte, acı içinde çırpınmakta, her yerinden dağılmaktadır." dedi.
13.04.2021 Siyaset
104 emekli amiralin bildirisine  ilişkin soruşturmada flaş gelişme! Tutuklama talebi...
104 emekli amiralin bildirisine ilişkin soruşturmada flaş gelişme! Tutuklama talebi... Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 104 emekli amiralin bildirisine ilişkin soruşturmasında Ergun Mengi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
12.04.2021 Gündem
4 emekli amiral ifade vermek için Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne geldi
4 emekli amiral ifade vermek için Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne geldi Emekli 104 amiralin bildirisine ilişkin soruşturma kapsamında ifadeye çağrılan 4 emekli amiral, Ankara Emniyet Müdürlüğüne geldi.
12.04.2021 Gündem
'Bildiri’ soruşturmasında gözaltına alınan amirallerin ifadeleri ortaya çıktı
'Bildiri’ soruşturmasında gözaltına alınan amirallerin ifadeleri ortaya çıktı 104 emekli amiralin imzasını taşıyan Montrö açıklamasının ardından 10 emekli amiral gözaltına alınmıştı. O amirallerin ifadelerin ortaya çıktı. Ayrıca. emekli amirallerin gözaltı süresi uzatılırken, pazartesi günü savcılığa çıkarılması bekleniyor.
10.04.2021 Gündem
104 emekli amiralin bildirisi ile ilgili 4 kritik karar
104 emekli amiralin bildirisi ile ilgili 4 kritik karar Gelen son dakika haberine göre; General ve amirallerin emeklilik sonrası özlük haklarında yeni düzenlemeye gidilecek. 104 emekli amiralin yayınladığı darbe iması yapan bildirinin ardından harekete geçen AK Parti'nin, önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yaptığı Merkez Yürütme Kurulu toplantısında düzenleme ile ilgili atılacak adımlar ele alındı. Bu çerçevede idari, yasal düzenlemeler yapılması, yargısal süreçlerin yakından takip edilmesi, darbe imalı bildiri gibi girişimlere karşı toplumun daha fazla bilinçlendirilmesi kararlaştırıldı. İşte alınan son dakika kararları ve darbe bildirisine karşı 4 başlıkta mücadelenin ayrıntıları
7.04.2021 Gündem
Bahçeli'den emekli amirallerin bildirisine sert tepki: Birer birer toprağa gömeriz
Bahçeli'den emekli amirallerin bildirisine sert tepki: Birer birer toprağa gömeriz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin meclis grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Emekli amirallerin bildirisine sert tepki gösteren Bahçeli, "Elindeki silahı millete çevirmeyi aklından geçiren vatansızlar önce bizim bedenimizi çiğnemek mecburiyetindedir. Böylesi bir an geldiğinde ya şerefimizle şehit olur ya da şerefsizleri birer birer toprağa gömeriz." dedi.
6.04.2021 Siyaset
AK Parti'den flaş bildiri açıklaması!
AK Parti'den flaş bildiri açıklaması! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulunarak, "Bu siyasete müdahale teşebbüsüdür." ifadelerini kullandı.
5.04.2021 Siyaset
Erdoğan'dan 'Montrö' bildirisine sert tepki: Bu işin merkezinde ana muhalefetin kendisi var!
Erdoğan'dan 'Montrö' bildirisine sert tepki: Bu işin merkezinde ana muhalefetin kendisi var! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki değerlendirme toplantısının ardından açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili tartışmaların ardından ‘bildiri’ yayımlayan 104 emekli amirale ile ilgili konuşarak, "104 kişinin içinde CHP üyesi olan var. Bu işin merkezinde aslında ana muhalefetin kendisi var." ifadelerini kullandı.
5.04.2021 Siyaset
"Montrö" bildirisine imza atan 10 emekli amiral gözaltına alındı
"Montrö" bildirisine imza atan 10 emekli amiral gözaltına alındı Aralarında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı görevini üstlenen üç oramiralin de bulunduğu 104 emekli amiral, Montrö Sözleşmesi’ne ilişkin gece yarısı bildiri yayınladı. TCK 316. maddeden soruşturma başlatılan bildiriye öncülük edenlerin tespit edildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, “montrö” bildirisinde imzası olan 14 emekli amiralle ilgili gözaltı kararı veridi. Aralarında Cem Gürdeniz, Nadir Hakan Eraydın, Bülent Olcay, Kadır Sağdıç'ın bulunduğu 10 isim gözaltına alındı.
5.04.2021 Gündem
AK Parti'den flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak
AK Parti'den flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak 104 emekli amiral gece yarısı Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili bir bildiri yayınladı. Yayınlanan bildirinin ardından flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. AK Parti MYK'nın yarın saat 18:00'de bildiri gündemiyle toplanacağı duyuruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da saat 15:00'te Beştepe'de bir değerlendirme toplantısı yapacağı öğrenildi.
4.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

104 Amiral ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 104 amiral haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.