Bartın'daki maden faciasında sağ kurtuldu  arkadaşları 'bizi kurtarın' diye bağırınca geri döndü
Bartın'daki maden faciasında sağ kurtuldu arkadaşları 'bizi kurtarın' diye bağırınca geri döndü Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesi'ne ait maden ocağındaki patlamada hayatını kaybedenlerden Yener Saygın’ın babası Faik Saygın, oğlunun, arkadaşlarının ‘bizi kurtarın’ diye bağırmalarına dayanamadığı için geri döndüğünü söyledi.
17.10.2022 Gündem
Maden faciası aileye iki acıyı aynı anda yaşattı! Ocakta bakım yapılacaktı iddiası
Maden faciası aileye iki acıyı aynı anda yaşattı! Ocakta bakım yapılacaktı iddiası Bartın'ın Amasra ilçesinde cuma günü meydana gelen maden faciasında hayatını kaybedenler son yolculuklarını uğurlandı. Patlamada yaşamını yitirenlere ilişkin ilginç detaylar ortaya çıkarken bir aile iki acıyı aynı anda yaşadı.
17.10.2022 Gündem
Bartın'daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu
Bartın'daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu Bartın'daki maden ocağında akşam saatlerinde patlama meydana geldi. Olayın ardından çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi. Zonguldak, Kütahya ve Sakarya gibi çevre illerden de bölgeye takviye ekip gönderildi. Sağlık Bakanı Koca'nın yaptığı son açıklamaya göre, can kaybı sayısı 28'e yükseldi. Olay yerinde açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, hayatını kaybeden işçilerin isimlerini açıkladı.
15.10.2022 Gündem
Bakan Bozdağ: AYM'nin HDP kararı oybirliği ile alınmış isabetli bir karardır
Bakan Bozdağ: AYM'nin HDP kararı oybirliği ile alınmış isabetli bir karardır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM), HDP'nin kapatma davasının seçim sonrasına bırakılması talebini reddetmesinin oybirliği ile alınmış isabetli bir karar olduğunu söyledi.
26.01.2023 Gündem
Fox Sports: Türkiye 2024’e koşuyor
Fox Sports: Türkiye 2024’e koşuyor Ünlü Amerikan spor kanalı Fox Sports, “Türkiye 2024'e koşuyor” başlığıyla Türkiye Futbol Federasyonu’nun UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ev sahipliği adaylığıyla ilgili çarpıcı bir analiz yayınladı.
18.11.2017 Futbol
HSYK'dan bomba kararname!
HSYK'dan bomba kararname! Şike savcısı Mehmet Berk Balıkesir’e, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı ifadeye çağıran Savcı Sarıkaya ise Erzurum’a gönderildi...
29.09.2021 Gündem
G.Antep'te büyük kriz
G.Antep'te büyük kriz Gaziantepspor'da sular durulmuyor...
20.01.2014 Futbol
Hafta sonu rehberi
Hafta sonu rehberi Henüz plan yapmadıysanız tam size göre…
20.06.2008 Arşiv
Şemdinli hakimlerine sürgün
Şemdinli hakimlerine sürgün 1499 hakim ve savcını yeri değiştirildi İşte tam liste...
29.09.2021 Gündem
Milletvekili geçici aday listeleri   YENİ
Milletvekili geçici aday listeleri YENİ Geçici aday listelerine göre, Ankara 2...
29.09.2021 Gündem
Restoranında Amerikan başkanlarını ağırlayan adam
Restoranında Amerikan başkanlarını ağırlayan adam Türkiye'nin çalkantılı yıllarıydı. Çareyi Amerika'ya gitmekte, eğitimini orada tamamlamakta buldu. Hem okudu, hem çalıştı. Washington D.C'nin en prestijli lokantası "Cities"i işletti. Amerikan başkanlarını da, Hollywood yıldızlarını da orada ağırladı. Sıcakkanlılığı sayesinde çoğuyla dost olmayı da becerebildi.
18.03.2006 Arşiv
TSK'da 2010 kadrosu şekilleniyor
TSK'da 2010 kadrosu şekilleniyor Yüksek Askeri Şura'nın ilk iki gün yapılan toplantılarında sürpriz kararlar alınmadığı öğrenildi. Yeni Deniz ve Hava Kuvvetleri komutanlarının netleşmesinin ardından, gözler TSK'yı 2010'lu yıllara taşıyacak isimlere çevrildi
29.09.2021 Gündem
Ordu'da nöbet değişimi
Ordu'da nöbet değişimi 1-4 Ağustostaki Yüksek Askeri Şura'da Kara Kuvvetlerinde 60, Hava Kuvvetleri'nde 23, Deniz Kuvvetleri'nde 18, Jandarma Genel Komutanlığı'nda 9 general ve amiralin terfi ve emeklilikleri değerlendirilecek. 45 albay terfi edecek
29.09.2021 Gündem
Gondol parası bile Roche'tan
Gondol parası bile Roche'tan Roche kendi ilaçlarını yazan doktorları tüm masraflarını karşılayıp Avrupa gezilerine göndererek ödüllendirmiş!
29.09.2021 Gündem