İstanbul’da bu sistem ile elektrikler kesilmeyecek
İstanbul’da bu sistem ile elektrikler kesilmeyecek Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) bünyesindeki Ar-Ge çalışmalarında geliştirilen ‘Kapalı Ring’ sistemi için pilot ilçe Gaziosmanpaşa seçildi. İlçe genelinde 2 farklı mahallede 11 trafo üzerine kurulacak olan sistemin 2018’de Gaziosmanpaşa’da elektrik kesintisine son vermesi planlanıyor.
24.05.2017 Ekonomi
TEKNOFEST başladı! Gelişmiş hali ilk kez görüntülendi
TEKNOFEST başladı! Gelişmiş hali ilk kez görüntülendi Son dakika haberi... Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST heyecanı başladı. Sabah erken saatlerden itibaren alana akın akın ziyaretler gerçekleşti. TSK akrobasi timi SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları İstanbul Boğazı semalarında selamlama uçuşu gerçekleştirdi. BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, "Bu gençler sayesinde bağımsız güçlü Türkiye hedefimize her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz” dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “TEKNOFEST'te dereceye giren takımlara 5 milyon liranın üzerinde ödül dağıtılacak” ifadelerini kullandı.
21.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Selçuk Bayraktar: TEKNOFEST dünyada açık ara farkla rekor şekilde başvuru aldı
Selçuk Bayraktar: TEKNOFEST dünyada açık ara farkla rekor şekilde başvuru aldı Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, bu yıl bir dizi sürprizle ziyaretçilerini ağırlayacak. TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde, Türkiye'nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu kurumları, medya kuruluşları ve üniversitelerin de aralarında bulunduğu 72 paydaşın destekleriyle İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yarın başlayacak ve 26 Eylül'de sona erecek.
20.09.2021 Bilim ve Teknoloji
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 93 bin 224 personel alımı yapılacak. Yayınlanan personel alım ilanlarında en az ilköğretim mezunu işçi alınacak. Peki, personel alımı başvuru şartları nelerdir?
15.01.2020 Personel Alımı
Triyanda Masal'a yoğun ilgi
Triyanda Masal'a yoğun ilgi Egesel İnşaat'ın Triyanda Masal projesinde 317 birim bulunuyor
23.06.2015 Arşiv
Islahevinde kan donduran olaylar!
Islahevinde kan donduran olaylar! ‘Şakran Cezaevi’ diye bilinen İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda yaşanan toplu tecavüz, çocukların birbirine yaptığı işkence ve taciz gibi skandal ötesi olaylar, Müdür Hamit Karslıoğlu’nun imzasını taşıyan kurum içi yazışmayla ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Triyanda Masal satışa çıktı
Triyanda Masal satışa çıktı Torbalı Ayrancılar'da yapımı hızla devam eden Egesel Triyanda Masal projesiyle kalite çıtasını yükselten Egesel İnşaat, sektörde 20 yılı geride bıraktı.
17.12.2014 Arşiv
‘Utanç yuvası’ndan Sincan’a
‘Utanç yuvası’ndan Sincan’a Pozantı M Tipi Çocuk Cezaevi’ndeki 218 çocuğun Ankara’ya nakilleri başladı
29.09.2021 Gündem
Avrupa’dan konuta 20 ödül
Avrupa’dan konuta 20 ödül Türkiye'deki gayrimenkul projeleri, bir yandan da yurtdışındaki rakiplerini zorluyor....
2.09.2011 Arşiv
En büyük üniversite kenti
En büyük üniversite kenti İstanbul Arel Üniversitesi Tepekent Yerleşkesi ile yeni ve modern bir kent yaratıyor
29.09.2021 Gündem