İsimsizler Dizisi

İsimsizler Dizisi

Son dakika isimsizler dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan isimsizler dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını isimsizler dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsimsizler Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan isimsizler dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 isimsizler dizisi haberi bulunmuştur. Tüm isimsizler dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsimsizler final yapıyor! İşte 27. bölüm fragmanı...
İsimsizler final yapıyor! İşte 27. bölüm fragmanı... İsimsizler dizisi bu akşam final yapıyor. Cumartesi günleri herkesi ekran başına kilitleyen İsimsizler dizisinin finali izleyenlerini üzdü.
29.09.2021 Gündem
Hayranları şokta! Final yapıyor...
Hayranları şokta! Final yapıyor... Final yapacak olan dizinin yerine gelecek dizi de belli oldu.
8.12.2017 Televizyon
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 4 Kasım Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 4 Kasım Cumartesi 4 Kasım Cumartesi günü Kanal D yayın akışı sabah 06:30’da başlayan “Kanal D Çocuk Kulübü” ile ekranlara eğlence dolu bir başlangıç yapıyor. Çocukların severek seyrettiği program ile eğlence dolu anlar yaşayabilirsiniz. Akşam kuşağında “İsimsizler” adlı yerli dizi birbirinden çekişmeli yeni bölümü ile yayın akışına geçiyor. Polisiye çekişmelerle geçen sürükleyici bir dizi ile akşamınızı daha keyifli ve maceracı şekilde devam ettirebilirsiniz. Kanal D yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Kasım Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Kasım Cuma 3 Kasım Cuma günü Kanal D yayın akışı sabah 07:00’da “Kanal D Günaydın Türkiye” ile ekranlara merhaba diyecek. Dünya gündemini meşgul eden tüm gelişmelere ekranlarınız karşısındaki sabah haberleri sayesinde ulaşabilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Arka Sokaklar” adlı polisiye dizi yepyeni bölümü ile yayın akışına geçiyor. Rıza baba ve ekibi yine birbirinden farklı işler peşinde. Kah eğlencenin kah hüznün işlendiği dizi ile Cuma akşamlarınızı daha sürükleyici hale getirebilirsiniz. Yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 2 Kasım Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 2 Kasım Perşembe 2 Kasım Perşembe gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni giriş yapıyor. Canlı haber bülteninde yine dünya gündemini meşgul eden siyasi, sosyal, ekonomik ve yaşam alanlarına özgü farklı gelişmeler ele alınacak. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Ver Elini Aşk” adlı komedi dizisinin yeni bölümü yayına başlıyor. Kanal D yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi takipte kalın.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 14 Ekim Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 14 Ekim Cumartesi 14 Ekim Cumartesi günü Kanal D yayın akışı “Kanal D Çocuk Kulübü” ile günü selamlıyor. Renkli program ile çocuklarınız sabaha güzel bir başlangıç yapabilecek. Akşam kuşağında ise “Borda Bereliler Suriye” yeni bölümüyle ekranlara yansıyor. Polisiye bir konunun ön planda tutulduğu dizi ile çekişmeli ve merak uyandırıcı bir cumartesi akşamı geçirebileceksiniz. Haberimizin devamını okuyarak Kanal D yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz…
29.09.2021 Gündem
Kanal D'den flaş karar! O dizi...
Kanal D'den flaş karar! O dizi... Kanal D'nin geçtiğimiz sezon ilgiyle izlenen ve 2'nci sezona yeni isimlerin de dahil olduğı İsimsizler dizisi gün değiştirdi.
11.10.2017 Televizyon
KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 2 Ekim Pazartesi
KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 2 Ekim Pazartesi Kanal D 2 Ekim Pazartesi günü yayın akışı Kanal D İle Günaydın Türkiye programıyla başlıyor. Bu programın hemen ardından ekrana yerli dizi Meryem’in tekrar bölümü geliyor. Öğle kuşağına doğru Nursel’le Evin Tadı programı yepyeni bölümüyle yayın akışında yerini alıyor. Ardından ekrana Magazin D canlı olarak yayınlanıyor. Akşam kuşağına gelindiği zaman Ahmet Hakan’la Kanal D Haber programı yayına giriyor. Haber programından sonra da yeni bölümüyle İsimsizler dizisi Kanal D ekranlarında sizlerle olacak. Gece kuşağına gelindiğinde ise dizi ve programların tekrar bölümlerini bulabilirsiniz. Kanal D 2 Ekim Pazartesi günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
İsimsizler 15. yeni bölümünde Fatih ve arkadaşlarını bir sürpriz bekliyor!
İsimsizler 15. yeni bölümünde Fatih ve arkadaşlarını bir sürpriz bekliyor! İsimsizler 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni sezonuna geçtiğimiz hafta başlayan İsimsizler bu akşam yeni bölümüyle Kanal D'de izlenebilecek. İsimsizler dizisinde Fatih ve arkadaşlarını bekleyen bir sürpriz olayların akışını değiştirecek.
29.09.2021 Gündem
KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 12 Eylül Salı
KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 12 Eylül Salı Kanal D 12 Eylül Salı günü yayın akışı Çocuklar Duymasın dizisiyle başlıyor. Çocuklar Duymasın dizisinin hemen ardından Kanal D İle Günaydın Türkiye programı yayın akışında yerini alıyor. Ardından Hayatın Penceresinden programı canlı yayınıyla ekranla geliyor. Hayatın Penceresinden programının ardından Nursel’le Evin Tadı yeni bölümüyle sizlerle olacak. Evin Tadı programından sonra öğle vakitlerinde Magazin D ve Arka Sokaklar yer alıyor. Akşam kuşağı geldiğinde Kanal D Haber yayınlanıyor. Akşam kuşağının ilerleyen saatlerinde Bordo Bereliler Suriye TV’de ilk kez Kanal D ekranlarına geliyor. Gece kuşağında ise dizi ve programların tekrar bölümleri yayınlanıyor. Kanal D 12 Eylül Salı günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
'İsimsizler'in yayın tarihi belli oldu!
'İsimsizler'in yayın tarihi belli oldu! 'İsimsizler' dizisi, yeni sezonu ile 11 Eylül Pazartesi günü Kanal D ekranında olacak.
6.09.2017 Televizyon
İsimsizler'de dört bomba transfer!
İsimsizler'de dört bomba transfer! Kanal D’nin sevilen dizisi İsimsizler, yeni sezonuna, hikayeye eklenen yeni karakterler ile başlıyor.
4.09.2017 Televizyon
İsimsizler yeni sezon fragmanları yayınlandı!
İsimsizler yeni sezon fragmanları yayınlandı! İsimsizler yeni sezon fragmanları izleyicileri heyecanlandırdı. Kanal D'nin fenomen dizisi İsimsizler yeni sezonuyla Eylül'de Kanal D ekranlarında olacak. İşte İsimsizler dizisinin merakla beklenen yeni sezon tanıtımları...
29.09.2021 Gündem
'İsimsizler' dizisine üç önemli isim!
'İsimsizler' dizisine üç önemli isim! Kanal D'nin sevilen dizisinin kadrosunda değişim sürüyor.
29.08.2017 Televizyon
Yeni sezona yeni isimler
Yeni sezona yeni isimler ‘İsimsizler’ dizisi, hikayeye dahil olan karakterler ile yeni sezona hazır.
28.08.2017 Magazin
Savaşçı'nın 40 kişilik eski ekibi hangi diziye geçti?
Savaşçı'nın 40 kişilik eski ekibi hangi diziye geçti? FOX'un sevilen dizisi Savaşçı setinde sorunlar yaşanmıştı.
20.08.2017 Televizyon
'İsimsizler'de kadro değişti! İşte gelen ve giden oyuncular
'İsimsizler'de kadro değişti! İşte gelen ve giden oyuncular Kanal D'nin sevilen dizisi 'İsimsizler' yeni sezona büyük değişikliklerle giriyor.
20.08.2017 Televizyon
İsimsizler'e 4 bomba isim daha!
İsimsizler'e 4 bomba isim daha! ‘İsimsizler’ dizisinin yeni sezon oyuncu kadrosuna Hande Soral'dan sonra dört yeni isim daha dahil oldu.
15.08.2017 Televizyon
İsimsizler 13. bölümü ile sezon finali yaptı! Şaşırtıcı olaylar...
İsimsizler 13. bölümü ile sezon finali yaptı! Şaşırtıcı olaylar... İsimsizler 13. bölümüyle dün akşam yayınlandı. İsimsizler dizisi son bölümü ile sezon finali yaptı. Afran hakkındaki tüm gerçek ortaya çıktı. Peki nasıl gelişmeler yaşandı? İşte İsimsizler'in final bölümü fragmanı...
29.09.2021 Gündem
İsimsizler'de şok ayrılık! Başrol oyuncusu veda etti...
İsimsizler'de şok ayrılık! Başrol oyuncusu veda etti... Kanal D'nin sevilen dizisi 'İsimsizler’de başrol oyuncularından biri diziden ayrıldığını açıkladı. Peki İsimsizler'e veda eden oyuncu kim oldu? İşte İsimsizler dizisinde artık yer almayacak olan kişi...
30.05.2017 Televizyon
İsimsizler 10. bölüm fragmanında büyük korku!
İsimsizler 10. bölüm fragmanında büyük korku! İsimsizler’de hain bir kurşun ile vurulmuş olan Dayı’nın hayati tehlikesi devam ediyor. Yeni bölümde tüm müdahalelere rağmen Dayı ölecek mi? Herkes Dayı’nın hayatta kalması için uğraşıyor ve hastanede büyük bir korku hakim.
29.09.2021 Gündem
İsimsizler 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı
İsimsizler 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı İsimsizler dizisinin heyecanla beklenen 9. Bölüm fragmanı yayınlandı. Bundan sonra Kaymakam Fatih ve isimsiz kahramanlar Sawer’e ne yapacaklar? İpek de Fatih’in amcasının onu vuran kişi olduğunu öğrenmişti. Bu olanları Yıldız da duymuştu. Peki Yıldız bu konuda nasıl bir tutum gösterecek?
29.09.2021 Gündem
İsimsizler 8. bölümünde Fatih ve ekibinin ele geçirdiği kişi kim?
İsimsizler 8. bölümünde Fatih ve ekibinin ele geçirdiği kişi kim? İsimsizler dizisi 8. bölümü ile 15 Mayıs Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında olacak. Dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İsimsizler dizisinde Fatih ve ekibi çok önemli bir kişiyi ele geçiriyor. Peki, bu kişi kim? Aynı zamanda Fatih ve ekip çok zor bir görevin içine giriyor!
29.09.2021 Gündem
İsimsizler 4. bölüm fragmanında...
İsimsizler 4. bölüm fragmanında... Kanal D’nin yeni yayınlanmaya başlayan ve yayınlandığı günden beri ilgiyle izlenen dizisi İsimsizler’in 4. Bölüm fragmanı da yayınlandı. Oldukça heyecanlı ve ilgi yaratan dizinin yeni bölümü ve 4. bölüm fragmanı ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İsimsizler Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki isimsizler dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.