Gazete Vatan Logo

İsimsizler 13. bölümü ile sezon finali yaptı! Şaşırtıcı olaylar...

İsimsizler 13. bölümüyle dün akşam yayınlandı. İsimsizler dizisi son bölümü ile sezon finali yaptı. Afran hakkındaki tüm gerçek ortaya çıktı. Peki nasıl gelişmeler yaşandı? İşte İsimsizler'in final bölümü fragmanı...

İsimsizler 13. bölümü ile sezon finali yaptı! Şaşırtıcı olaylar...

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi İsimsizler dün akşamki sezon finali bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Heyecanlı olayların yaşandığı İsimsizler dizisinde Savcı Zeki yine Fatih ile Dayı'nın karşısına çıktı. İşte diziyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

İSİMSİZLER SEZON FİNALİ BÖLÜMÜ FRAGMANI

İSİMSİZLER SEZON FİNALİ BÖLÜMÜ ÖZETİ

Dayı, silahı Savcı’ya doğrultmuş, öldürmeye kararlıdır.

İsimsizler unutulmayacak bir sezon finaliyle ekrana geliyor!

Fatih ve ekip, Dayı’ya engel olamaz ve Dayı tetiği çeker. Dayı’nın silahını ateşlemesi, İsimsizler ekibinin başına gelecek felaketlerin de başlangıcı olur.

Diğer tarafta Berfin, ailesini katleden kişinin Bozan olduğunu öğrenir. Bozan, Berfin’e infaz emrini verenin Gözcü olduğunu söyler. Berfin, Gözcü ile hesaplaşırken, Bozan ise kendisini ele veren Heja’nın peşine düşer.

Virankaya’da olaylar her cephede alevlenir. Fatih, arkadaşlarının birer birer korkunç olaylara kurban gidişine engel olmaya çalışırken, kendi başına gelecek esas büyük felaketin farkında değildir.

Haberin Devamı