Gazete Vatan Logo

İsimsizler 4. bölüm fragmanında...

Kanal D’nin yeni yayınlanmaya başlayan ve yayınlandığı günden beri ilgiyle izlenen dizisi İsimsizler’in 4. Bölüm fragmanı da yayınlandı. Oldukça heyecanlı ve ilgi yaratan dizinin yeni bölümü ve 4. bölüm fragmanı ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

İsimsizler 4. bölüm fragmanında...

Kanal D’nin yeni yayınlanmaya başlamış olsa da kısa sürede ciddi bir hayran kitlesi edinen İsimsizler dizisinin 4. Bölüm fragmanı izleyenler ile buluştu. Dizinin yeni bölümünde yine heyecan dorukta olacak. Yeni bölümde, İsimsizler, Sinan’ın hain olduğunu iyiden iyiye düşünmeye başlıyorlar. Ancak bunun için çok daha somut delillere ihtiyaçları var. Bu yüzden de dizinin yeni bölümünde İsimsizler harekete geçiyor. Bunun yanı sıra dizinin yeni bölümünde yeni Cumhuriyet Savcısı ile Kaymakam Fatih bir nedenden olayı karşı karşıya geliyorlar. Dizinin 4. Bölümünde en çok merak edilen sorulardan bir tanesi de Fatih’in şüphelerinde haklı çıkıp çıkmayacağı.

İSİMSİZLER BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Fragmandan gördüğümüz kadarıyla terörle mücadele polisi olan Ahmet, canlı bomba eylemi teşebbüsünde bulunan Mahmut’un evinde bazı izlere rastlıyor. Bu izler onun aklında her ne kadar Sinan’a işaret etse de Ahmet, yine de çok daha somut deliller bulmak durumunda. Ancak hainler de bu sırada boş durmayıp yeni kötü planlar yapmaya başlıyorlar. Belirledikleri gecede belirledikleri yerde harekete geçmek üzere plan yapıyorlar. İsimsizler dizisinin yeni bölümünde isimsiz kahramanlarımızın bu saldırıya engel olup olmayacağı bir hayli merak ediliyor. Fakat merak edilen bir diğer nokta ise tüm bu olanlarda yeni gelen Cumhuriyet Savcısının nasıl bir yol izleyeceği.

Haberin Devamı

İsimsizler dizisi yeni bölümü olan 4. Bölümü ile 17 Nisan Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında izleyicilerinin karşısında olacak.

İsimsizler Dizisinin 3. Bölümünde Neler Olmuştu?

İsimsizler dizisinin bir önce yayınlanan bölümü olan 3. Bölümünde Fatih ile ekibi, örgütün kaçırmış olduğu arkadaşları Murat’ı kurtarmak adına canlarını da tehlikeye atarak bir mücadele içine girmişlerdi.

Aynı şekilde Dayı da örgütün planlarını ortadan kaldırmak için harekete geçmiş ve ekibi de bu doğrultuda yüreklendirmişti. Herkes hem Murat’ı kurtarmak hem de örgütün kötü emellerine ulaşmasını önlemek için çok ciddi bir mücadele veriyordu ve kesinlikle çok kararlıydı. Murat ise her ne kadar örgütün elinde olduğu süreçte çok zor zamanlar geçirse de tüm o zamanların üstesinden vatan sevdası ile gelmeye çalışmıştı.

Haberin Devamı

İsimsiz kahramanlarımız yol arkadaşları Murat’ı almadan dönmeyeceklerini söylüyorlardı. Üstelik bunun ucunda ölüm dahi olsa umurlarında değildi. Murat ise bu süreçte gerçekten de çok ağır işkenceler görüyor ve geçmişindeki bazı ciddi sırlar ile yüzleşiyordu. Bir diğer yandan Murat’ın yaptığı araştırmalar ile canlı bomba saldırı girişimine dair çok önemli detaylar da ortaya çıkmaya başlamıştı. Acaba ekibin örgüte karşı yürüttüğü bu mücadelede tüm bu olanlar ne şekilde yönlendirici olacaktı.