Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 12 Eylül Salı

Kanal D 12 Eylül Salı günü yayın akışı Çocuklar Duymasın dizisiyle başlıyor. Çocuklar Duymasın dizisinin hemen ardından Kanal D İle Günaydın Türkiye programı yayın akışında yerini alıyor. Ardından Hayatın Penceresinden programı canlı yayınıyla ekranla geliyor. Hayatın Penceresinden programının ardından Nursel’le Evin Tadı yeni bölümüyle sizlerle olacak. Evin Tadı programından sonra öğle vakitlerinde Magazin D ve Arka Sokaklar yer alıyor. Akşam kuşağı geldiğinde Kanal D Haber yayınlanıyor. Akşam kuşağının ilerleyen saatlerinde Bordo Bereliler Suriye TV’de ilk kez Kanal D ekranlarına geliyor. Gece kuşağında ise dizi ve programların tekrar bölümleri yayınlanıyor. Kanal D 12 Eylül Salı günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 12 Eylül Salı

Kanal D 12 Eylül Salı günü yayın akışı eğlenceli aile dizisi Çocuklar Duymasın dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Çocuklar Duymasın’ın bu bölümünde Haluk ve Pınar arasında oldukça komik dakikalar geçiyor. Çocukar Duymasın 05.30’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Çocuklar Duymasın yerli dizisinin tekrar bölümünden sonra ekrana Kanal D ile Günaydın Türkiye haber programı canlı olarak geliyor. Gündeme dair tüm haberlerin yer aldığı program 07.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Haber programından sonra da Hayatın Penceresinden programı canlı olarak yayınlanıyor. Birbirinden farklı olayların ışık tutulduğu Hayatın Penceresinden 10.00’da Kanal D ekranlarında!

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da Nursel’le Evin Tadı programı yeni bölümüyle yayınlanıyor. Birbirinden farklı lezzetli tariflerin verildiği ve uzman konukların yer aldığı programın bu bölümü de oldukça faydalı geçecek. Nursel’le Evin Tadı programının yeni bölümünden sonra yaz aylarının vazgeçilmez programı Magazin D canlı olarak yayınlanıyor. Magazin dünyasında olup biten her şeyin yer aldığı program 14.30’da! Ardından Arka Sokaklar yerli dizisi tekrar bölümüyle ekranlarda olacak.

Haberin Devamı

18.45’te Kanal D Haber programı canlı yayınıyla yayın akışında yerini alıyor. Son dakika haberlerini öğrenebileceğiniz Kanal D Haber’i sakın kaçırmayın! 20.00’da Bordo Bereliler Suriye TV’de ilk kez Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Epik ve dram türünde uyarlanan filmde Cenk Ertan, Sedat Mert, Arda Esen, Açelya Elmas ve Feyza Çıpa oyuncu olarak yer alıyor. Hakkari Dağlıca’da 16 askeri şehit eden terör örgütü mensuplarının yakalanması için hayatları pahasına mücadele eden bordo berelilerin hikayesi filmide anlatılmaktadır.

22.30’da İsimsizler dizisi tekrar bölümüyle yayınlanıyor. İsimsizler bittikten sonra 01.00’da Çocuklar Duymasın dizisi tekrar bölümüyle yeniden ekrana geliyor. Son olarak 03.15’te Hayatın Penceresinden programı tekrar bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak.