Sağlık Bakanlığı sınavsız yeniden atama kurası ilanı yayımlandı! 65-72 yaş atama başvuru şartları!
Sağlık Bakanlığı sınavsız yeniden atama kurası ilanı yayımlandı! 65-72 yaş atama başvuru şartları! Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 yılı 65-72 yaş yeniden atama kurası ilanı yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Sağlık Bakanlığı sınavsız ve kura ile Uzman, tabip, diş tabibi ve eczacı alımı yapacak. Peki, Sağlık Bakanlığı yeniden atama başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı 65-72 yaş atama kurası ne zaman? Uzman, tabip, diş tabibi ve eczacı alımı başvuru şartları!
7.03.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı 2022 yılı ilk defa ve yeniden atama kurası ilanı yayımlandı!
Sağlık Bakanlığı 2022 yılı ilk defa ve yeniden atama kurası ilanı yayımlandı! Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 yılı ilk defa ve yeniden atama kurası için başvurular alınacak. Kura için 2 ayrı yerleştirme yapılacak. Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu ve Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlar ile diğer kamu kurum ve kuruluşları için eczacı, uzman diş tabibi, diş tabibi, tabip ve uzman tabip unvanında personel alınacak. Peki, Sağlık Bakanlığı atama başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı persone alımı atamaları ne zaman, başvuru şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar…
7.03.2022 Personel Alımı
Sağlık bakanlığı emekli doktor alımı yapacak! 65 72 yaş yeniden atama kurası 2021 ne zaman?
Sağlık bakanlığı emekli doktor alımı yapacak! 65 72 yaş yeniden atama kurası 2021 ne zaman? Sağlık Bakanlığı 65-72 yaş doktorların yeniden atama kurası ilanı yayımladı. Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları kadrolarında görevlendirilmek üzere, daha önce Sağlık Bakanlığı veya bağlı kuruluşlarında çalışmış tabip ve uzman tabipler ile resen emekli edilerek sözleşmeli aile hekimi olarak görevine devam eden tabip ve uzman tabipler alımı yapılacak. Sağlık Bakanlığı 65-72 Yaş Yeniden Atama başvurusu tarihi 4 Mayıs’ta sona erecek. Sağlık Bakanlığı 65 72 yaş yeniden atama kurası ne zaman yapılacak?
26.04.2021 Çalışan Hakları
Sağlık Bakanlığı atama kurası sonuçlarını sorgula!
Sağlık Bakanlığı atama kurası sonuçlarını sorgula! Sağlık Bakanlığı yeniden ve ilk defa atama kurası ile 65-72 yaş yeniden atama kurası bugün gerçekleştirilecek. Sağlık Bakanlığı atama başvuruları Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden 23 Ekim-30 Ekim 2019 arası kabul edilmişti. Başvuru işlemini tamamlayan adaylar Sağlık Ataması kurasının yapılacağı günü bekliyordu. 14 Kasım arama kurası saat 10:00’da Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda Noter huzurunda gerçekleştirildi. İşte Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama ekranı…
14.11.2019 Eğitim
Sağlık Bakanlığı atama kuralları ne zaman yapılacak?
Sağlık Bakanlığı atama kuralları ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı atama kuralları ile ilgili duyuru yayımladı. Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi sayfası tarafından yapılan duyuruda Sağlık Bakanlığı 3. Dönem ilk defa ve yeniden atama kurası ile 65-72 yaş yeniden atama kurası yapılacağı ilan edildi. Peki, Sağlık Bakanlığı atama kuraları ne zaman yapılacak?
22.10.2019 Sağlık