Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 ilk defa ve yeniden atama başvuruları başladı! İşte başvuru şartları, kura takvimi ve PBS başvuru ekranı
Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 ilk defa ve yeniden atama başvuruları başladı! İşte başvuru şartları, kura takvimi ve PBS başvuru ekranı Sağlık Bakanlığı duyurdu! Personel alınacak! 2022 yılı 4. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası ilanı yayınlandı. Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için, tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama yerleştirme başvuruları başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı atama başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı ilk defa ve yeniden atama başvuru şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı atama kurası takvimi!
17.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı sınavsız yeniden atama kurası ilanı yayımlandı! 65-72 yaş atama başvuru şartları!
Sağlık Bakanlığı sınavsız yeniden atama kurası ilanı yayımlandı! 65-72 yaş atama başvuru şartları! Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 yılı 65-72 yaş yeniden atama kurası ilanı yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Sağlık Bakanlığı sınavsız ve kura ile Uzman, tabip, diş tabibi ve eczacı alımı yapacak. Peki, Sağlık Bakanlığı yeniden atama başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı 65-72 yaş atama kurası ne zaman? Uzman, tabip, diş tabibi ve eczacı alımı başvuru şartları!
7.03.2022 Personel Alımı