Et fiyatları ne kadar oldu? Kırmız et fiyatları kaç lira oldu? Et ve Süt Kurumu zam açıklaması!
Et fiyatları ne kadar oldu? Kırmız et fiyatları kaç lira oldu? Et ve Süt Kurumu zam açıklaması! Tarım ve Orman Bakanlığı Et ve Süt Kurumu zammı ile ilgili açıklama yaptı. Kırmızı ve beyaz et ürünlerine yapılan zam ile ilgili yapılan açıklamada, etlerin piyasanın yüzde 15 altında satıldığı belirtildi. Peki, Et fiyatları ne kadar oldu? Kırmız et fiyatları kaç lira oldu? Et ve Süt Kurumu şubeleri nerede var? İşte Et ve Süt Kurumu zam açıklaması!
23.03.2022 Ekonomi
Erbakan: Yüzde 50'lik zam asgari ücretlinin eline geçmeden buhar oldu
Erbakan: Yüzde 50'lik zam asgari ücretlinin eline geçmeden buhar oldu Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Asgari ücret 4 bin 250 lira oldu, 'yüzde 50 zam yaptık' diye gece gündüz reklam yaptılar ama ne çare; yıllık yüzde 124'lük enflasyonla sizin yaptığınız yüzde 50'lik zam daha 7 milyon asgari ücretlinin eline geçmeden buhar oldu gitti" dedi.
27.03.2022 Siyaset
Kırmızı ete zam gelecek mi? Açıklama yapıldı, fiyat artışı...
Kırmızı ete zam gelecek mi? Açıklama yapıldı, fiyat artışı... Temek gıda maddelerine yapılan zamlar vatandaşların gündemindeki yerini koruyor. Son olarak Et ve Süt Kurumu kırmızı ete yüzde 48 zam yaptı. Bu zammın ardından, 'Et fiyatlarına yeniden mi zam gelecek?' sorusu merak edilmeye başladı. Kırımız et fiyatları ile ilgili dikkat çeken açıklamasa ise TÜKETBİR'den geldi. TÜKETBİR Başkanı Bülent Tunç “Girdi maliyetlerinde ciddi artış olmadığı müddetçe ete yeni zam geleceğini düşünmüyorum. Daha yukarısı olursa altında farklı sebepler aranmalı” diye konuştu.
24.03.2022 Ekonomi