Gazete Vatan Logo

Ziraat temel ihtiyaç kredisi başvurusu sorgulama takip – Ziraat Bankası pandemi destek kredisi başvuru sonucu nasıl öğrenilir?

Corona virüsü salgınına karşı alınan ekonomik önlemler neticesinde 3 kamu bankası temel ihtiyaç kredisi adıyla ihtiyaç sahibi olanlara destek kredisi sunmaya başladı. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden corona dönemi işçin 6 ay geri ödemesiz temel ihtiyaç kredisi çeken vatandaşlar başvuru sonuçlarını sorguluyor. Peki, Ziraat Bankası pandemi destek kredisi başvuru sonucu nasıl öğrenilir? İşte Ziraat temel ihtiyaç kredisi başvurusu sorulama

Ziraat temel ihtiyaç kredisi başvurusu sorgulama takip – Ziraat Bankası pandemi destek kredisi başvuru sonucu nasıl öğrenilir?

Ziraat destek kredisi başvuruları devam ederken, başvuru sonucunu öğrenmek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Pandemi destek kredisinin çıkıp çıkmadığı, kredinin hangi aşamada olduğu araştıran vatandaşlar Ziraat Bankası pandemi destek kredisi başvuru sonucu nasıl öğrenilir? sorusuna yanıt arıyor. İşte Ziraat temel ihtiyaç kredisi başvurusu sorulama

İnternet şube veya Ziraat mobil uygulamadan Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile kredi kullanmak mümkün. Bankkartınız ve kart şifreniz varsa https://bireysel.ziraatbank.com.tr (Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden ya da Ziraat Mobil uygulamamızdan "Hemen Başvur" seçeneği ile parolanızı oluşturabilir, Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile kredinizi kullanabilirsiniz. Kredinizi ATM'lerimizden Bankkartınızla veya Bankkartınız yoksa "Kartsız İşlemler-Diğer İşlemler-İhtiyaç Destek Kredi Ödemesi" seçeneğinden dilediğiniz zaman alabilirsiniz.

ZİRAAT TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU SORULAMA

Haberin Devamı

Kredi Başvurunuzun güncel durumunu Internet Şube, Ziraat Mobil uygulaması ve https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/basvurular/bireysel-kredi-basvurulari/ihtiyac-destek-kredisi-kullandirim (Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden takip edebiliriniz.

ZİRAAT BANKASI PANDEMİ DESTEK KREDİSİ BAŞVURU SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?

Krediye başvuru yapan kimselere bilgilendirme mesajları gelmeye başladı. Başvuru yapan vatandaşlara SMS yoluyla kredinin onaylanıp onaylanmadığı hakkında bilgi gönderilmeye başlandı.

KREDİ HAKKINDA ZİRAAT BANKASI TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA

Küresel ölçekte yaşanan ve ülkemizi de etkileyen COVID-19 salgınının ekonomik hayata, üretim ve istihdama ilişkin olası hasarlarını en aza indirme hedefiyle uygulamaya alınan "Ekonomik İstikrar Kalkanı" tedbirleri doğrultusunda Ziraat Bankası olarak hane halkı geliri aylık 5.000,-TL ve altında olan bireysel müşterileri finansal açıdan desteklemek için yeni bir kredi uygulaması başlatıyoruz.

Temel ihtiyaçlarını uygun şartlarda finanse edebilmeleri amacıyla Bireysel Müşterilerimiz;

Haberin Devamı

10.000,-TL'ye kadar,

6 ayı ödemesiz dönemli, 36 ay vadeli,

Aylık Eşit Taksitli,

Kredi kullanabilecektir.