Gazete Vatan Logo

Yüksek Sosyete 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yüksek Sosyete'nin 19. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Heyecanlı olayların hız kesmediği Yüksek Sosyete'de Süreyya Kerem'in kim olduğunu öğreniyor. Kerem Süreyya'nın gazabı karşısında ne yapacak? Yüksek Sosyete 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu gündeme bomba gibi düştü.

Yüksek Sosyete 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yüksek Sosyete dün akşam yayınlanan bölümüyle nefesleri kesti. Süreyya Kerem'i Cansu'yu tanıdığına pişman edecek? Peki Kerem bu duruma hazırlıklı mı? Cansu ile Kerem arasındaki ilişki tamamen bitti mi? Tüm cevaplar Yüksek Sosyete'nin yeni bölümünde olacak. Yüksek Sosyete'nin 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlandığında haberimizde yer alacak.

Bi yapım imzalı Yüksek Sosyete yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geldi. Dün akşam ekrana gelen Yüksek Sosyete dizisi 19. bölümünde Kerem ve Cansu arasında yaşanan gergin anlardan sonra Cansu ve Kerem yol ayrımına mı geldi? İşte Yüksek Sosyete 19. bölüm sizlerle.

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YÜKSEK SOSYETE 20. BÖLÜM FRAGMANI

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

Bi Yapım’ın imzasıyla ekrana gelmeye devam eden ve başrollerini Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk’ün paylaştığı Yüksek Sosyete dizisi 19. bölümüyle 3 Kasım 2016 Perşembe akşamı saat 20.00'da Star'daydı.

YÜKSEK SOSYETE 19. BÖLÜM ÖZETİ

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete yeni bölümünde, Cansu zor bir kararın eşiğinde! Kerem'i Sude'yle gören Cansu; çok zor olsa da bir karar verir. Artık Kerem, onun sevdiği Kerem değildir ve dönüp gitme vakti gelmiştir. Kerem ise ilk defa çıktığı yolun, ne kadar can yakıcı olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Bedia'nın sürpriz davetinde Ece, Mert'in gerçek dünyasıyla tanışır. Ece ve Mert ilk defa bu kadar derin bir yol ayrımına gelirler. Öte yandan Levent ve Süreyya arasındakileri fark eden Metin; gözünü Süreyya'dan ayırmaz.

YÜKSEK SOSYETE'NİN YAYIN GÜNÜ DEĞİŞTİ

Perşembe akşamları ekranlara gelen Yüksek Sosyete dizisi 12 Kasım tarihinden itibaren Cumartesi günleri yayınlanacak.