Gazete Vatan Logo

Yeni, yazılı, resimli, uzun-kısa en güzel Cuma mesajları 2021! Ayetli, dualı, hadisli hayırlı Cuma mesajları ve yeni yazılı sözler!

Mübarek Cuma günü heyecanı bu hafta da coşkuyla yaşanıyor. En güzel Cuma mesajları sosyal medya platformlarında paylaşılmak üzere arama motorları aracılığıyla sorgulanıyor. Kılınacak namaz öncesi ailesine, akrabasına ve arkadaşlarına en yeni, en anlamlı ve en farklı Cuma mesajları ile Hayırlı Cumalar dilemek isteyen vatandaşlar için Ayetli, dualı Cuma mesajları burada. İşte 2021 Cuma mesajları resimli-uzun-kısa-uzun mesaj seçenekleri...

Yeni, yazılı, resimli, uzun-kısa en güzel Cuma mesajları 2021! Ayetli, dualı, hadisli hayırlı Cuma mesajları ve yeni yazılı sözler!

'Hayırlı Cumalar' dilekleri için anlamlı, ayetli, dualı, kısa ve en güzel cuma mesajları araması başladı. Ramazan ayı öncesi kılınacak son namazda vatandaşlar 'Hayırlı Cumalar' mesajları için arama motorlarına yöneldi. Kur’an-ı Kerim’de, “Ey iman edenler! Cuma günü ezan okunduğunda namaz için koşun ve alışverişle meşguliyeti bırakın. Bilesiniz ki bu, sizin için daha hayırlıdır." şeklinde buyurulan cuma gününde, en güzel, anlamlı, dualı, uzun, kısa, farklı ve yeni cuma mesajları seçeneklerini sizler için derledik. Anlamlı seçenekler ile ayetli, dualı, kısa, resimli Hayırlı Cuma mesajları…

CUMA MESAJLARI 2021

"İnsanların en hayırlısı ömrü uzun olup ameli güzel olandır." (Tirmizî, Zühd",21)Cumamız bereketli olsun

Rabbim bu güzel günde, dilimizi duasız, dualarımızı cevapsız bırakmasın. Hayırlı cumalar.

Avuç içlerinizde sakladığınız bütün duaların kabul olması dileğiyle. Hayırlı cumalar.

Her sabah güneşle doğan umutlar, her yeni baharla tazelenen mutluluklar ve açan her yeni çiçekte gizlenen güzellikler sizinle olsun. Hayırlı cumalar.

Haberin Devamı

Sanma ki duymaz, Rabbin âhlarını. Sanma ki görmez gözyaşlarını. O, en adil olan, bırakmaz kimsede kimsenin âhını! Cumamız mübarek olsun.

İnsan yeşil yapraktır, solup gideceği yer kara topraktır. Maksat yazı yazmak değil, böyle mübarek bir günde dostları hatırlamaktır. Hayırlı Cumalar.

Allah; ölmeden önce tövbeyi, ölüm anında şehadeti, ahirette cennetini, cennetinde cemalini göstermeyi nasip etsin. Hayırlı cumalar.

Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.


ALLAH'lM! Ruhumu Daraltma, Kalbimi Karartma, Darda koyup Aratma, Hak yolundan Saptırma, Beni SENDEN Başkasına YALVARTMA.. (amin..) Hayırlı Nur'lu Cuma‘lar.

Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun.

Rasulullah (s.a.v) şöyle buyurdu: “Fakirleri kollayıp gözetiniz. Aranızdaki zayıflar sayesinde Allah’dan yardım görüp ve rızıklandığınızdan şüpheniz olmasın.” (Ebû Dâvûd, Cihâd 70)

Haberin Devamı

Allah'ım, bize seni hatırlatan haller, seni anlatan diller, sevginle dolup taşan aydınlık kalpler nasip eyle amin. Hayırlı cumalar.

Yüzümüzü güzelleştirdiğin gibi, Ahlakımızı da güzelleştir. İmanımızı tazele ve bizleri Senin yolundan ayırma..! Amin. Hayırlı Cumalar.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahibimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne. Hayırlı cumalar.


Rabbim, dualı bir hayat yaşayan, duasını hayatına taşıyan, başkalarının duasını alan ve duası kabul olan kullardan eylesin. Hayırlı Cumalar.

"Temizlik imandandır" sözünü unutmadan virüs sürecinde tüm yakınlarımızı tatlı bir dille uyaralım. Cumanız mübarek olsun...

Ya Rabbim, gittiğimiz yolu hak, zorlukları kolay, imanımızı tam, sözlerimizi isabetli, yolun sonunda kabrimizi cennet bahçesi eyle. Amin. Hayırlı cumalar.