Gazete Vatan Logo

Yellow Friday (Sarı Cuma) ne demek?

Galatasaray'a özgü bir gün olan Yellow Friday'in ne olduğu merak konusu... Sarı Cuma anlamına gelen Yellow Friday nereden çıktı, bu günde neler yapılır? İşte vatandaşların merakla araştırdığı Yellow Friday ne demek? Sorusunun yanıtı haberimizde...

Yellow Friday (Sarı Cuma) ne demek?

Yellow Friday nedir? Sorusu gündeme bomba gibi düştü. Özellikle Galatasaray taraftarlarını yakından ilgilendiren ve sevindiren Yellow Friday ne anlama geliyor? İşte bugünün Yellow Friday ilan edilmesinin sebebi...

YELLOW FRİDAY NEDİR?

Galatasaray’da yeni başkan seçilen Mustafa Cengiz, zafer sonrasında taraftarlarına çağrıda bulunarak kulübe maddi destek olmalarını istemişti. Başkanlarının yaptığı çağrıya kulak veren taraftar Amerika’da her sene yapılan Black Friday’den ilham alarak Yellow Friday kampanyasını başlattı. Galatasaray taraftarının yeni başkanı Mustafa Cengiz’in başkanlık seçimlerinde sarı oy pusulasını kullanması nedeniyle Yellow Friday adını verdikleri kampanyada GS Store’daki stokları bitirmeyi amaçlıyor.

Galatasaray'dan resmi açıklama:

Galatasaray taraftarının kulübe destek amaçlı sosyal medyadan başlattığı #YellowFriday kampanyasına Sarı-Kırmızılı kulüpten de destek geldi, resmi sitesinden konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Galatasaray Spor Kulübü'nün yeni başkanı Mustafa Cengiz'in "Destek lafla olmaz, eylem sözle olmaz" çağrısına taraftar kayıtsız kalmadı. Sarı-kırmızı renklere gönül veren taraftarlar yakın tarihe damga vuracak bir kampanyanın fitilini ateşledi.
#YellowFriday etiketiyle sosyal medyada kenetlenen Galatasaray taraftarı Cuma günü GSStore'a akın edecek. Mustafa Cengiz başkanlığında, İmparator Fatih Terim yönetiminde 21. şampiyonluk için durmaksızın ilerleyen Galatasaray'da taraftar, Cuma günü GSStore'a, Cumartesi günü ise Osmanlıspor maçı için Türk Telekom Stadyumu'nda buluşacak!
21. şampiyonluk yolunda Galatasaray kenetlenecek, Galatasaray kazanacak!

Haberin Devamı